Politika
Re: Politika
Igen, inkabb kussolni kene rola, hogy majd amikor erted is eljonnek ne tudd, hogy mi fog tortenni es mit tehetsz ellene.
Internet korszakat eljuk... Egy atlag embernek, koztuk neked sincs sok fingod arrol, mi megy az interneten, mi az amivel atbaszhatnak es behuzhatnak a csobe.
Es pont ezen a helyzeten segit, hogy az emberek megosztjak a tapasztalataikat. Igen atbasztak az ebay-en, igen atbasztak otp-s csalos hivasokkal, igen atbasztak az unokazosak stb. A te logikad menten, mindenkinek kussolnia kene.
Tehat senki sem tudna ezekrol a modszerekrol ha nem beszelnenek rola nyilvanosan, szoval annyira lennel felkeszult barmi nemu vedekezesre, mintha terpeszben hajolnal le a szappanert.
Internet korszakat eljuk... Egy atlag embernek, koztuk neked sincs sok fingod arrol, mi megy az interneten, mi az amivel atbaszhatnak es behuzhatnak a csobe.
Es pont ezen a helyzeten segit, hogy az emberek megosztjak a tapasztalataikat. Igen atbasztak az ebay-en, igen atbasztak otp-s csalos hivasokkal, igen atbasztak az unokazosak stb. A te logikad menten, mindenkinek kussolnia kene.
Tehat senki sem tudna ezekrol a modszerekrol ha nem beszelnenek rola nyilvanosan, szoval annyira lennel felkeszult barmi nemu vedekezesre, mintha terpeszben hajolnal le a szappanert.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most ertem a végére a videnyonak, én amugy nem értem ezeket az embereket komolyan
annyira együgyű, ostobenkó, naiv arcok, elmondják bele kamerába, hogy mennyire ellehetetlenitették őket, sztem fidesznél ez lesz az évzáró meg a karacsonyi kurvázós parti előtt is a himnuszvideó, prüszkölve röhögnek és éljeneznek csatak beszivva bebaszva, hogy hogy igábatették ezt a sok szerencsétlen embert.
naiv, együgyű..... nem ismerik fel, hogy az internet korszakát éljük?
ezek meg még mindig a tv-be akarnának bemenni - vagyis azt kérdezik, hogy hova mehettek volna megmagyarázni vagy lefightolni a dolgokat?
tragedia. ostobaság. roncstársadalom.

annyira együgyű, ostobenkó, naiv arcok, elmondják bele kamerába, hogy mennyire ellehetetlenitették őket, sztem fidesznél ez lesz az évzáró meg a karacsonyi kurvázós parti előtt is a himnuszvideó, prüszkölve röhögnek és éljeneznek csatak beszivva bebaszva, hogy hogy igábatették ezt a sok szerencsétlen embert.
naiv, együgyű..... nem ismerik fel, hogy az internet korszakát éljük?
ezek meg még mindig a tv-be akarnának bemenni - vagyis azt kérdezik, hogy hova mehettek volna megmagyarázni vagy lefightolni a dolgokat?

tragedia. ostobaság. roncstársadalom.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Nem hibaztathatod a majmot, ha nem eleg okos, hogy megoldjon egy feladvanyt
thereisonly1ronaldo
nem ok tehetnek rola hogy mindent beszopnak amit az origon meg m1en meg tv2ben latnak???? miert nem? legalapabb dolog az hogy megkerdojelezem a forrast vagy a hir hitelesseget es utana megyek ha annyira erdekel.
tok mindegy honnan jon az info a mai vilagban de ezek meg sem kerdojeleznek semmit amit a lokalmedia kihany magabol. azert mert fel sem merül bennuk hogy full kamu. szuklatokoruek rendszerint es egy burokban elnek ami nekik teljesen megfelel
tok mindegy honnan jon az info a mai vilagban de ezek meg sem kerdojeleznek semmit amit a lokalmedia kihany magabol. azert mert fel sem merül bennuk hogy full kamu. szuklatokoruek rendszerint es egy burokban elnek ami nekik teljesen megfelel
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem ez így azért egy elég erős megfogalmazás és túlzás is. Ez egy nagyon szépen, előre eltervezett felépített gépezet, hihetetlen fegyelemmel, pofával, lélek nélkül..gutihaz14 írta:
plane ha van 3 millio sotet amoba akik erre az alternativ valosagra teljes mertekben vevok mert gondolkodni keptelenek
Nem feltétlen ők tehetnek arról, hogy mindent elhisznek, hiszen mindenhonnan ez megy az arcukba és a lehetőségeik sokszor korlátozottak.
Itt az igazi felelősök azok, akik úgy néznek a tükörbe minden egyes nap, hogy tudják, mennyi embert átvernek a pénzért, hatalomért és előnyökért..
na megneztem.gutihaz14 írta:holnap elkezdem en is.hehetheoriginal írta:
elkedztem nézni, meleg cucc. nézzétek.
gondolom a 3 millió okosnak felesleges, nem ertik
nem nagyon vannak szavak erre
akie a media aze az orszag
plane ha van 3 millio sotet amoba akik erre az alternativ valosagra teljes mertekben vevok mert gondolkodni keptelenek
valamelyik univerzumban:

hehe tiltólistán van.ferni írta:vótmá, lentebb a jujjujujujuju hehétőlSierra írta: VALÓTLANUL: Fekete kampányok az Orbán-rendszerben (Magyar Jeti Film)
szokásos minőség, kötelező anyag!

vótmá, lentebb a jujjujujujuju hehétőlSierra írta: VALÓTLANUL: Fekete kampányok az Orbán-rendszerben (Magyar Jeti Film)
VALÓTLANUL: Fekete kampányok az Orbán-rendszerben (Magyar Jeti Film)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak olyan van. Ilyen szavakat meg légyszíves ne használj hogy koherens mert összezavarsz.Halfkey írta: Nem az emojik fontosak, hanem a koherens mondanivaló![]()
Biztos van a fórumon akihez be tudsz iratkozni privát tréningre.
Nah de megfogadtam hogy a politika topiktól távol tartom magam, sajnos úgyis megtalál máshol is.
Nem az emojik fontosak, hanem a koherens mondanivaló

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hagyján hogy magaddal beszélgetsz, de meleg cuccokat nézegetsz és linkelsz.hehetheoriginal írta:te megtetted helyettemHalfkey írta: Elfelejtettél átjelentkezni a két hsz között a kamu profilba.![]()
mar megint magammal beszélgetek geci.
tedd le az italt már bazmeg.

- hehetheoriginal
te megtetted helyettemHalfkey írta: Elfelejtettél átjelentkezni a két hsz között a kamu profilba.

mar megint magammal beszélgetek geci.
tedd le az italt már bazmeg.
thereisonly1ronaldo
holnap elkezdem en is.hehetheoriginal írta:elkedztem nézni, meleg cucc. nézzétek.
gondolom a 3 millió okosnak felesleges, nem ertik
valamelyik univerzumban:

Elfelejtettél átjelentkezni a két hsz között a kamu profilba.
- hehetheoriginal
- hehetheoriginal
-
Szerintem Közös többszörös(?) forgatás volt.ferni írta: Na ebből mi lesz...![]()
Hala Madrid y nada más 
- hehetheoriginal
Erdekes lesz, kivancsi vagyok ra, mit sikerul kihozni belole. Bar en Vonat az elmult 5 evben ha 2 videoban lattam, szoval nem tudok rola semmit kb., csak az uj "partjarol" hallottam, hogy van. Van?ferni írta: Na ebből mi lesz...![]()