Mi a szösz mi csinált a szentélyben?Realista24 írta: Más: Haaland ügynöke a Bernabeuban van ma este.

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 9., csütörtök 23:36
Mi a szösz mi csinált a szentélyben?Realista24 írta: Más: Haaland ügynöke a Bernabeuban van ma este.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. november 9., csütörtök 22:10
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 8., szerda 21:14
sztem ez fasság, arabnak több pénze van megvenni.wZoLee7 írta: Hányszor hangozhat el az a mondat, hogy ha az ügyfeled a mi játékosunk lett volna idén fixen aranylabdás?![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 8., szerda 20:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 8., szerda 20:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. november 8., szerda 20:52
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. november 8., szerda 20:51
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. november 8., szerda 20:44
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. november 8., szerda 20:37
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 8., szerda 20:20
Ja látom, Ramon Álvarez barátunk. Nagy hóhányó az is, mindent lehozott már vica versa 20-szorRealista24 írta:Marcas arc azt írja hogy ennek pont az ellenkezőjéről tud. Januári igazolást sem zar ki.Pad'em írta: Én is hoznám továbbra is amúgy de abban is látnék némi szépséget ha közölnénk a világgal hanyag eleganciával, hogy nem kérünk belőle ingyen sem amiatt amit '22 nyarán eljátszott velünk. Jó példa lenne a jövőre, ha jönni akarsz egy Realba és megteheted ragadd meg vagy nem lesz több alkalmad. Annyi a bökkenő, hogy ilyen támadósorral amink van nem tudom lehetünk e ekkora Janik![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. november 8., szerda 19:48
JelenwZoLee7 írta:Akkor már 3, de már sokszor kifejtettem, hogy minden téren az a kaliber aki nekünk oda előre kell, a játék minden elemében top amiben egy támadónak kell.Realista24 írta:
Jelen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 8., szerda 19:46
Meg hát, már tavaly az eyetesten mielött leigazoltukRemy írta:Amúgy Endre megbukott már vagy mizu?hehetheoriginal írta:
nincs. de pl ilyenkor tudok visszautalni, hogy nem endréket kéne venni, hanem tel-eket. ilyenkor tudok visszautalni, hogy hol a kurvaanyjába vannak a scoutjaink 2 kokaintúra között? mennyi ember él kurvajól a klub pénzén, aztán ez sikerül? amit most, meg évek óta látunk? miafasz ez...![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 8., szerda 19:37
Amúgy Endre megbukott már vagy mizu? Mert elég hülyén fog ez hangzani, ha egy elfogadható támadó lesz belőle. A klasszis szintről nem beszélek, az extra ajándék lenne.hehetheoriginal írta:nincs. de pl ilyenkor tudok visszautalni, hogy nem endréket kéne venni, hanem tel-eket. ilyenkor tudok visszautalni, hogy hol a kurvaanyjába vannak a scoutjaink 2 kokaintúra között? mennyi ember él kurvajól a klub pénzén, aztán ez sikerül? amit most, meg évek óta látunk? miafasz ez...Amugy sincs annyi vilagklasszis tamado![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 8., szerda 19:32
Marcas arc azt írja hogy ennek pont az ellenkezőjéről tud. Januári igazolást sem zar ki.Pad'em írta: Én is hoznám továbbra is amúgy de abban is látnék némi szépséget ha közölnénk a világgal hanyag eleganciával, hogy nem kérünk belőle ingyen sem amiatt amit '22 nyarán eljátszott velünk. Jó példa lenne a jövőre, ha jönni akarsz egy Realba és megteheted ragadd meg vagy nem lesz több alkalmad. Annyi a bökkenő, hogy ilyen támadósorral amink van nem tudom lehetünk e ekkora Janik![]()
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2023. november 8., szerda 19:14
De már évek óta megy ez.Pad'em írta: Jó példa lenne a jövőre, ha jönni akarsz egy Realba és megteheted ragadd meg vagy nem lesz több alkalmad.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 8., szerda 19:11
nincs. de pl ilyenkor tudok visszautalni, hogy nem endréket kéne venni, hanem tel-eket. ilyenkor tudok visszautalni, hogy hol a kurvaanyjába vannak a scoutjaink 2 kokaintúra között? mennyi ember él kurvajól a klub pénzén, aztán ez sikerül? amit most, meg évek óta látunk? miafasz ez...Amugy sincs annyi vilagklasszis tamado
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 8., szerda 19:07
Pad'em írta:Azt írja ez a Cadena Ser-es csóka, hogy már túl idős a 26-al és inkább Camavinga meg Endrick típusú igazolásokra fogunk fókuszálnihehetheoriginal írta:
rodrigo meggyőzött mindenkit, szoval sporting reasons pipa![]()
amugymeg valóban kuka, social reasons miatt főleg.
de az igazi ok az economic rész amugyperez kipörgeti az uj stadiont, aztán elmegy nyuggerbe, pénz nincs amugy se semmire.
![]()
Gondolom a sakkjátszma újabb lépése ez mert azért a La Ser elég nagy médium, nem egy 2k követős random José írta ezt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 8., szerda 19:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 8., szerda 18:58
Akkor már 3, de már sokszor kifejtettem, hogy minden téren az a kaliber aki nekünk oda előre kell, a játék minden elemében top amiben egy támadónak kell.Realista24 írta:Jelen.ateeemadrid írta: Újabb újságíró próbált szerencsét úgy látom. Végülis 50 50, hogy bejön neki.![]()
Lassan úgy érzem amúgy, hogy csak én örülnék bappénak a fórumon.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 8., szerda 18:54
Azt írja ez a Cadena Ser-es csóka, hogy már túl idős a 26-al és inkább Camavinga meg Endrick típusú igazolásokra fogunk fókuszálnihehetheoriginal írta:rodrigo meggyőzött mindenkit, szoval sporting reasons pipaPad'em írta: BREAKING: Real Madrid have decided they will NOT sign Kylian Mbappé next summer. It's OVER.
His signing has been completely discarded by the club, for "many sporting, economic and social reasons". @carrusel
Na vmi új legalább![]()
![]()
amugymeg valóban kuka, social reasons miatt főleg.
de az igazi ok az economic rész amugyperez kipörgeti az uj stadiont, aztán elmegy nyuggerbe, pénz nincs amugy se semmire.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem