de nyilván Güler is kapjon esélyt
a csere szintjét szerintem még jövőre is megüti mind a kettő
most a keret hiányosságai miatt még a kezdőbe sem kevesek
Nachot azért kevesen látnák a kereten kívül

HozzászólásSzerző: Jim » 2023. november 10., péntek 18:25
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. november 10., péntek 18:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 10., péntek 17:37
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. november 10., péntek 17:26
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 10., péntek 11:46
az mi már megint.Arda Güler
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. november 10., péntek 11:42
Lassan ossze lehet hozni egy bajnokeselyes kezdo tizenegyet a serultjeinkbol.Realista24 írta: Ennyien skippeltek a mai edzest:
Courtois
Militão
Tchouameni
Ceballos
Arda Güler
Kepa
Rüdiger (suspended)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 10., péntek 11:34
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 9., csütörtök 0:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 8., szerda 19:10
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 8., szerda 18:09
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 8., szerda 17:55
és ezt annó Zizunak is jól megtanította. Biztos van valami abban amit csinálnak, de ez sokkal inkább működne olyan csapatban ahol épp, hogy van egy kezdőre való valamire érdemes arc és azokkal kell varázsolni a bajnokikon, mert bl-sincs mindig.Kerlon írta:szerintem arra gondolt, hogy a padon ulok helyeit cserelgeti fel.el magico írta: Nem azt mondta a Don az előző meccs előtt, hogy sokat fog rotálni a kövi 3 meccsen?
Szóval végülis... lehet meghúzza a Nacho-Alaba cserét a mai kezdőben![]()
Ancelotti sajnos kezd ugyanabba a betegsegbe beleszaladni, mint regen. Makacsan jatszatja ugyanazokat.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. november 8., szerda 17:37
szerintem arra gondolt, hogy a padon ulok helyeit cserelgeti fel.el magico írta: Nem azt mondta a Don az előző meccs előtt, hogy sokat fog rotálni a kövi 3 meccsen?
Szóval végülis... lehet meghúzza a Nacho-Alaba cserét a mai kezdőben![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 8., szerda 15:18
Ismerd el, hogy 3 éve, ha kikapunk, vagy döntetlent játszunk, akkor egy picit félmosollyal az arcodon alszol elYazid írta: Én drukkolok a braganak, kell nekik a 3 pont, nem telibeszart pelenkával fognak jönni, a donnak hagy főjjön a feje vini meg rodryval.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. november 8., szerda 14:45
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. november 8., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. november 8., szerda 13:26
Ezek szerint nem jött át az iróniawZoLee7 írta:9999999 milliószor volt már téme, de Kroos és Modric nem lehetnek együtt a pályán, önként azért nem kellene kikapni este.krisz24 írta:
Ez jó nagy hülyeség lenne. Én biztos, hogy Kroos Modricot kezdetném Bellingham Rodrygoval és Vinivel. Még mindig alig van játékperc a lábukba. Gülernek meg amúgy is 2 vagy max 3 percet szabad adni a 91 percbe, csak hogy felépüljön az önbizalma.![]()
Ancelotti knows(vagy nem)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 8., szerda 13:11
9999999 milliószor volt már téme, de Kroos és Modric nem lehetnek együtt a pályán, önként azért nem kellene kikapni este.krisz24 írta:Ez jó nagy hülyeség lenne. Én biztos, hogy Kroos Modricot kezdetném Bellingham Rodrygoval és Vinivel. Még mindig alig van játékperc a lábukba. Gülernek meg amúgy is 2 vagy max 3 percet szabad adni a 91 percbe, csak hogy felépüljön az önbizalma.wZoLee7 írta:
pedig itt lenne az idő, hogy Joseluval és Brahimmal menjünk egy 433-at, az öregeket sem túráztatnám feleslegesen és Modric helyett Gülert küldeném be![]()
Ancelotti knows(vagy nem)
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2023. november 8., szerda 13:05
Ez jó nagy hülyeség lenne. Én biztos, hogy Kroos Modricot kezdetném Bellingham Rodrygoval és Vinivel. Még mindig alig van játékperc a lábukba. Gülernek meg amúgy is 2 vagy max 3 percet szabad adni a 91 percbe, csak hogy felépüljön az önbizalma.wZoLee7 írta:pedig itt lenne az idő, hogy Joseluval és Brahimmal menjünk egy 433-at, az öregeket sem túráztatnám feleslegesen és Modric helyett Gülert küldeném bePad'em írta: Na marca már azt jósolja, hogy Bellingham kezd este. Elég nagy wtf lenne.
Predicted Real Madrid XI:
Kepa; Carvajal, Rüdiger, Alaba, Fran García; Valverde, Kroos, Camavinga; Bellingham; Rodrygo, Vinícius Júnior. @marca
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 8., szerda 12:06
pedig itt lenne az idő, hogy Joseluval és Brahimmal menjünk egy 433-at, az öregeket sem túráztatnám feleslegesen és Modric helyett Gülert küldeném bePad'em írta: Na marca már azt jósolja, hogy Bellingham kezd este. Elég nagy wtf lenne.
Predicted Real Madrid XI:
Kepa; Carvajal, Rüdiger, Alaba, Fran García; Valverde, Kroos, Camavinga; Bellingham; Rodrygo, Vinícius Júnior. @marca
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. november 8., szerda 12:02
Te tudod ki az edzőnk?Galacticos írta: Holnap bedobnam azokat akik eddig keveset jatszottak.
Jatsszon az a nico gyerek is, guler, brahim..
A lenyeg hogy a kezdobol ne legyen serules es bellingham pihenjen.
De mar latom elore elol az lesz a valtozas hogy rodrygo visszakerul joselu helyere.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem