Van benne némi igazsag, de hogy senki ne emlekezne ra, amikor mindenki errol beszel ket ev elteltevel is...

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 8., szerda 14:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. november 8., szerda 11:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 8., szerda 10:57
Eb-n ment jót 2021ben. Utána fura, hogy mit csinált még a Rennesben két évet. Pep jót húzott vele.hehetheoriginal írta:azt a dokut már mikor gyerekként beállt vmelyik vébén anno, azt is néztem, olyan mixek vannak róla yt-n, hogy befosol, hát persze, hogy elviszi pepperóni végül...gutihaz14 írta: Jérémy Doku completed 6/6 dribbles against Young Boys, which is the most dribbles any player has completed across today's UEFA Champions League matches.
Oh yeah — he was only subbed on in the 80th minute.![]()
nem fért volna el ő pl nálunk? miért nem merült fel a neve soha?
namindegy.. szokásos
tudom meg van oldva a jobboldal rodrigoval![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 8., szerda 10:50
Ideje lenne, mert iden nem valami eredmenyesToti írta: ami volt itt a topicba a rayo után, tipikus, h elfog ma tenni egyet az öcskös.
aztán hétvégén meg kiállítják
rossz topic, vinire gondoltam![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. november 8., szerda 10:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 8., szerda 10:10
azt a dokut már mikor gyerekként beállt vmelyik vébén anno, azt is néztem, olyan mixek vannak róla yt-n, hogy befosol, hát persze, hogy elviszi pepperóni végül...gutihaz14 írta: Jérémy Doku completed 6/6 dribbles against Young Boys, which is the most dribbles any player has completed across today's UEFA Champions League matches.
Oh yeah — he was only subbed on in the 80th minute.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 8., szerda 9:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 8., szerda 9:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 8., szerda 9:27
Mindig is birtam oket, elso madridmeccsem a fullfeher nike labdaval a bvb madrid 0:2, mikor cserelni kellett a kaput, mert összedőlt meccs előtt, robicarlos, redondo, seedorf hofeher kelme mez a tappancsokkal, de szep is voltrealistahuni írta: Korrekt üzenet a Dortmundtól.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=88 ... 4545394511
A képen nasser, infantilis és agnelli
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. november 8., szerda 9:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 8., szerda 8:41
neeeemnem, corinthiansAz a gyönyörű sárga-kék?
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 8., szerda 8:35
Sierra írta: Meghogy nem halalcsoport Remy, igaz? Legkomolyabb izgalmak.imadnam ha a barca vhogy a vegen elbaszna a tovabbjutast.
![]()
Ez volt a téma. Látva a PSG-t, még inkább igaz lett.Attol, hogy mind a 4 egy eros csapat es joggal halalcsoport a csoport neve, meg nem lesz mindegyik topcsapat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. november 8., szerda 8:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. november 8., szerda 6:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 8., szerda 6:13
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. november 8., szerda 6:05
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. november 7., kedd 23:58
Ugyanaz a poszt. Ha jobboldalon csinálná ugyanezt Rafael én is hoznám azonnal. Kevesebb mondjuk nem lenne 100 felett van az ára jócskán, nem rég hosszabbított.ANDS írta: Én Vini mellé inkább Leaot látnám szívesen, Mbappe helyett. Illetve, azt már tudni lehet, hogy az utóbbi Párizsban akar játszani, Leaot viszont meg kellene kérdezni, hátha. Biztos, kevesebb pénzbe kerülne.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. november 7., kedd 23:43
Az a gyönyörű sárga-kék?hehetheoriginal írta: de csütörtökön jön a ronaldo mezem, abban fogok tovább kispályán terrorizálni ezentúl. évente egyszer majd kimosom![]()
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2023. november 7., kedd 23:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 7., kedd 23:06
Mondjuk ott volt is csapat. Azt nehezebb lett volna elbaszni kb, mint sikert elérni vele.ferni írta:Nem értem hogy mi van vele, az a Barcája patika volt 14/15ben, talán a legjobb az összes közül.hehetheoriginal írta: Amugy en ezeket a mai edzoket nem vagom.
Pl enrike lajos mi a faszt akar jatszatni?
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem