barcás vagy vagy realos
persze
cask bíróéknél billen a mérleg, véletlen, meg néha rossz var szobából jön az ítélet.

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 5., vasárnap 15:39
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. november 5., vasárnap 15:12
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. november 5., vasárnap 15:05
Süti írta: Ha valakinek belerugnak a lababa hatulrol, az milyen párhuzamos univerzumban nem tizenegyes? Ha ez nem tizenegyes, akkor mi az? Tényleg érdekelne, mert nekem még csak nem is véleményes, vagy talán, hanem ez a teljesen egyértelmű kategória.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. november 5., vasárnap 15:00
És ilyenkor 10/10szer ki se hívják a bírót megnèzni az az igazi szánalom, mert az fix befújná.Süti írta: Ha valakinek belerugnak a lababa hatulrol, az milyen párhuzamos univerzumban nem tizenegyes? Ha ez nem tizenegyes, akkor mi az? Tényleg érdekelne, mert nekem még csak nem is véleményes, vagy talán, hanem ez a teljesen egyértelmű kategória.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. november 5., vasárnap 14:36
Ez 15+ éve így vankierkegaard írta: Eurobarcan par napja volt poszt arrol, hogy ha a var hibait figyelembe vennek akkor 3 ponttal elorebb lennenek mint a real.
Nem olvastam el a forrast, nem jartam utana.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 5., vasárnap 14:18
az érdekes mert kb bárhol futottam bele hasonlóba, ami se nem real se nem barca oldali volt, mindig mindenhol a barca cseszne rá pontügyilegkierkegaard írta: Eurobarcan par napja volt poszt arrol, hogy ha a var hibait figyelembe vennek akkor 3 ponttal elorebb lennenek mint a real.
Nem olvastam el a forrast, nem jartam utana.
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. november 5., vasárnap 14:07
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. november 5., vasárnap 13:51
Sima sárga, semmi több.Halfkey írta: Szerintem ez pont egy sárga - de lehet fantasy miatt túl sok angol focit nézek, ott minden meccsen van ilyen.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 5., vasárnap 13:11
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. november 5., vasárnap 13:10
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. november 5., vasárnap 13:09
Pontosítok : ha ezt a két Real legenda csinálta volna akkor narancssárga színű a lap, bírója válogatja.Halfkey írta: Igen sárgát lehetett volna rá adni. De akkor most ezzel nyert a Barca?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 5., vasárnap 13:02
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. november 5., vasárnap 12:54
A tiziket adom.Halfkey írta: Csak az ide berakott linkekből indulok ki, meccsből csak pár percet láttam.
Az alapján nemtudom milyen csalásról beszéltek. Be van téve két tizi, az egyik az egyik oldalra másik a másikra, mindkettőt meg kellett volna adni. És be van téve egy olyan becsúszás ami nem volt piros, egyáltalán nem ugyanaz mint Nacho esete ahol a lábfeje nem a földön volt, hanem emelte úgy szállt bele. Ezek biztosan nem csalások.
Múlt héten ahogy a bíró mezőnyben fújt, na az durva volt.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. november 5., vasárnap 12:43
Közel sem lehet egy lapon említeni a két esetet.gutihaz14 írta:hogy lehet ennyire elfogultan mondanifixX írta:
Egy tizi lett volna ha nem homorít ennyire látványosan.Forditva Félixnél is ugyen ez volt.Ha nem homorít akkorát simán tizi az is.![]()
félixnél éppen hogy hozzáért míg a kounde belerúgott a vádlijába
https://streamin.me/v/19c7f6c2
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 5., vasárnap 12:35
hogy lehet ennyire elfogultan mondanifixX írta:Egy tizi lett volna ha nem homorít ennyire látványosan.Forditva Félixnél is ugyen ez volt.Ha nem homorít akkorát simán tizi az is.
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. november 5., vasárnap 12:32
Egy tizi lett volna ha nem homorít ennyire látványosan.Forditva Félixnél is ugyen ez volt.Ha nem homorít akkorát simán tizi az is.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. november 5., vasárnap 12:23
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. november 5., vasárnap 12:18
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 5., vasárnap 12:07
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. november 5., vasárnap 9:11
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem