HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2023. november 13., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 13., hétfő 11:10
végre. imádom ezeket, hálisten ez nem a gagyin rajzolt kabaré, hanem reális, naturális.füst írta: Blue Eye Samurai
Sajnos nincs időm ledarálni, de ma néztem meg az első részt, hát idén nem sok film-sorozat tetszett ennyire.
HozzászólásSzerző: füst » 2023. november 12., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2023. november 11., szombat 23:47
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. november 11., szombat 20:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 7., kedd 17:38
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. november 7., kedd 17:36
azon látszik csak igazánRealista24 írta: Jó, de neked nincs ízlésed, látszik a csapatvalasztason is.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 7., kedd 17:30
Jó, de neked nincs ízlésed, látszik a csapatvalasztason is.soadroli írta:én is, csak a Prison Break-etRealista24 írta: Elkezdtem ujra a PB-t![]()
REACHER Season 2 - Official Trailer
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. november 7., kedd 17:22
én is, csak a Prison Break-etRealista24 írta: Elkezdtem ujra a PB-t
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 6., hétfő 16:39
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 5., vasárnap 10:23
Azert lesz ugyan az a neve, mert elvileg csak reboot lesz kisebb nagyobb valtozasokkal.ELSiete írta:Igazad van, de akkor ne hívják Prison Breaknek. Egy teljesen új börtön sorozatban viszont benne lennék, Scofieldék már tényleg unalmasak, az ötödik évadot csak porgetve tudtam végig nézni, pedig anno hatalmas fan voltam.dzsi91 írta:
Mivel már 3szor is lezárták a storyt(4ik évad,finalbreak meg a paródiának is rossz 5ik évad) így csakis az az élhető út ha teljesen új emberekkel új story van.
Megnéznék egy szökést egyszerűbb karakterrel mint scofield szuperkéoességek nélkül de elfáradt már ezaz egész börtönösdi. A szökés meg az Oz +1-2 nagy film mint a remény rabjai teljesen kiaknázták már ami benne volt.
Ha már börtönös sorik: PB, OZ, Orange is the new black és Vis a Vis, Night out nálam a top. Wentworthot még nen láttam, illetve elvileg most Bella Ramseynek is van valami ilyen sorija, a jövőben ezeket szeretném pótolni.
Filmek... Valóban a Remény rabjai a csúcs, de a klasszikus Pillangó is remek, vagy a Midnight Express... Felon... Uu sok jó van, én ezeket nem tudom megunni.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. november 5., vasárnap 10:04
Igazad van, de akkor ne hívják Prison Breaknek. Egy teljesen új börtön sorozatban viszont benne lennék, Scofieldék már tényleg unalmasak, az ötödik évadot csak porgetve tudtam végig nézni, pedig anno hatalmas fan voltam.dzsi91 írta:Mivel már 3szor is lezárták a storyt(4ik évad,finalbreak meg a paródiának is rossz 5ik évad) így csakis az az élhető út ha teljesen új emberekkel új story van.ELSiete írta: Vannak itt Prison Break fanok? Dominic Purcell, a sorozat Lincoln Burrowsja az előbb írta ki instara, hogy készül az új évad, viszont sem ő, sem pedig Wentworth Miller nem lesz benne.
Mondjuk akkor így nem tudom mi értelme....
Megnéznék egy szökést egyszerűbb karakterrel mint scofield szuperkéoességek nélkül de elfáradt már ezaz egész börtönösdi. A szökés meg az Oz +1-2 nagy film mint a remény rabjai teljesen kiaknázták már ami benne volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. november 5., vasárnap 4:51
Mivel már 3szor is lezárták a storyt(4ik évad,finalbreak meg a paródiának is rossz 5ik évad) így csakis az az élhető út ha teljesen új emberekkel új story van.ELSiete írta: Vannak itt Prison Break fanok? Dominic Purcell, a sorozat Lincoln Burrowsja az előbb írta ki instara, hogy készül az új évad, viszont sem ő, sem pedig Wentworth Miller nem lesz benne.
Mondjuk akkor így nem tudom mi értelme....
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. november 5., vasárnap 1:19
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. november 3., péntek 22:44
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 29., vasárnap 17:24
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 29., vasárnap 17:17
méltatlanul alulértékelt film szerintem, nekem nagyon bejött 1 és 2 isdzsi91 írta: Nekem kicsit szomorú bohócnak tűnt mindig is. A reunionos dokun is eleg rosszul nézett ki. Rip kb a fél gyerekkorom volt a jobaratok.2-3 évente ujra is szoktuk nézni.
Mondjuk lassan bruce willisnél is lehet erre készülni. Meg is nézem este a bérgyilkos a szomszédomat.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 29., vasárnap 17:14
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. október 29., vasárnap 15:11
A szomoru hogy mar letette ezeket és kb egy uj fejezet jott volna az életében.nmate írta: Igazán sajnálom, rengeteg embert megnevettetett. De valahol ez kódolva volt az életébe sajnos. A magány, a depresszió, az alkohol és a drogok rossz kombó.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. október 29., vasárnap 11:36
Jelenlévő fórumozók: 42 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem