Aranylabda
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aranylabda
Biztos velem van a baj, de azt olvastam, hogy We will also introduce a new #ballondor award for Messi and Women’s Coach of the Year.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
De feher asszonyveroben, kereszt a nyakadban es valami amcsi izomautot hajtasz kozben?ferni írta:Közelébe nem megyek ember.'shutterisland írta:
igen, raadasul ferni is ott van es egymast batoritjatok.![]()
Felbéreltem egy magánnyomozót, aki 0-24be figyeli Remyt és ha 200km-nél közelebb van hozzám pattanok is a kocsiba azt padló gáz a másik irányba, fene akarja, hogy rám hozzon valami prikezsiát, mert túl közel van.
Láthatod az országgal is mi történt, azóta meg már a világot dönti romba nap mint nap.

Szerintem ez a vb es aranylabda mar tobbet art Messinek mimt hasznal. Meg en is azt mondanam hogy mindenki hagyja beken, a vilag egyik legjobbja, de mikor ilyen nyilt felszopkodas utan jon egy ilyen bullshit beszeddel akkor rajovok hogy imadja ezt az egeszet es el is varja
ezek voltak a kritériumok.
így már érthető hogy a hormonkezelt nyert
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=654925A5
így már érthető hogy a hormonkezelt nyert
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=654925A5
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Közelébe nem megyek ember.'shutterisland írta:igen, raadasul ferni is ott van es egymast batoritjatok.Amugy ilyenkor azt hiszitek, hogy ulok egy sotet szobaban, uveg whiskey a kezben, cigi a szajban, asszonyvero polo rajtam, ilyen Torrente mintara, aztan megy a rage, mikozben gorgetem a netet?![]()
Felbéreltem egy magánnyomozót, aki 0-24be figyeli Remyt és ha 200km-nél közelebb van hozzám pattanok is a kocsiba azt padló gáz a másik irányba, fene akarja, hogy rám hozzon valami prikezsiát, mert túl közel van.
Láthatod az országgal is mi történt, azóta meg már a világot dönti romba nap mint nap.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2023. november 3., péntek 11:31-kor.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igen, raadasul ferni is ott van es egymast batoritjatok.Amugy ilyenkor azt hiszitek, hogy ulok egy sotet szobaban, uveg whiskey a kezben, cigi a szajban, asszonyvero polo rajtam, ilyen Torrente mintara, aztan megy a rage, mikozben gorgetem a netet?

- Pad'em
Na ismét variálnak.
UEFA Player Of The Year Trophy will not be awarded from next season after UEFA’s partnership with Ballon d’Or. UEFA will now host Ballon d’Or with France Football.
Közös erővel megint ki lehet fundálni majd mi számítson Messinek
UEFA Player Of The Year Trophy will not be awarded from next season after UEFA’s partnership with Ballon d’Or. UEFA will now host Ballon d’Or with France Football.
Közös erővel megint ki lehet fundálni majd mi számítson Messinek

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az igaz.
Kinek, mit ontsek?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
JCVD meg Toretto poszterek között, igen.Remy írta: Amugy ilyenkor azt hiszitek, hogy ulok egy sotet szobaban, uveg whiskey a kezben, cigi a szajban, asszonyvero polo rajtam, ilyen Torrente mintara, aztan megy a rage, mikozben gorgetem a netet?

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amugy ilyenkor azt hiszitek, hogy ulok egy sotet szobaban, uveg whiskey a kezben, cigi a szajban, asszonyvero polo rajtam, ilyen Torrente mintara, aztan megy a rage, mikozben gorgetem a netet?nmate írta:Mint az utcán meginterjúvolt sorosozó lilahajú öregasszonyok, ez olyanRemy írta:MessiFantom ellenségek. Nekik az M1, neked az internet káros. Tedd le.
Pulzusom fel se megy, de erdekessegnek, viccnek elmegy. Madridos forumra meg, aranylabda topicba elfer.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nálam CRhez képest sincs sehol...ferni írta:Abban sehol nincs, az nem számít ilyenkor___Samy___ írta: Ha mar osszehasonlitas, akkor inkabb ez a bl-re vonatkozna, mintsem aranylabdara.![]()
Nyert kulcsjátékosként hármat, amiből kétszer a bírók megnyerették vele nyíltan bírói csalással (Övrebo, aztán van Persie piros, meg ellenünk az elődöntő mindkét meccse) meg egy negyediket nyertek neki Dinhoék, mert márciustól nem játszott már a szezonban, mert lesérült, mikor fiatal volt.
Azt még azon a meccsen is ott volt a Lehmann piros, ahol a bíró elismerte saját maga, hogy a helyes ítélet a gól és Lehmann sárga lett volna…![]()
![]()
![]()
Szóval hagyjuk a facba az egészet kajak.
Messi sehol nincs egy Jordanhez képest, de még Bradyhez képest se. Ezek igazi vezérek voltak, akik ha kellett előléptek folyamat rendszeresen clutch szitukban, Messike meg 3 gólos előnyöket adott le nem egyszer, amit sétálgatva csendben végignézett.
CRt pont ezért tartom többre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mint az utcán meginterjúvolt sorosozó lilahajú öregasszonyok, ez olyanRemy írta:Messi

Abban sehol nincs, az nem számít ilyenkor___Samy___ írta: Ha mar osszehasonlitas, akkor inkabb ez a bl-re vonatkozna, mintsem aranylabdara.

Nyert kulcsjátékosként hármat, amiből kétszer a bírók megnyerették vele nyíltan bírói csalással (Övrebo, aztán van Persie piros, meg ellenünk az elődöntő mindkét meccse) meg egy negyediket nyertek neki Dinhoék, mert márciustól nem játszott már a szezonban, mert lesérült, mikor fiatal volt.
Azt még azon a meccsen is ott volt a Lehmann piros, ahol a bíró elismerte saját maga, hogy a helyes ítélet a gól és Lehmann sárga lett volna…

Szóval hagyjuk a facba az egészet kajak.
Messi sehol nincs egy Jordanhez képest, de még Bradyhez képest se. Ezek igazi vezérek voltak, akik ha kellett előléptek folyamat rendszeresen clutch szitukban, Messike meg 3 gólos előnyöket adott le nem egyszer, amit sétálgatva csendben végignézett.
CRt pont ezért tartom többre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2023. november 3., péntek 10:45-kor.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Amugy ez hogy az egesz net,meg boszorkany uldozes..Remy írta: Az egész neten megy egy ilyen, hogy:
Jordan 6 gyűrű
Brady 7 gyűrű
Messi 8 gyűrű
![]()
Gondolom a 11x győztes Bill Russell, a 10x MLB bajnok Yogi Berra vagy a 11x Stanley kupa győztes Henri Richard biztos sakkoztak és véletlenül maradtak le a képekről.![]()
Másrészt mennyire bullshit az egész. Ott nyerni kellett a gyűrűért valamit, itt nem, itt szavazás után kapod meg.
De legalább Messit újra legjobbként lehet eladni a neten.
Ez amugy tenyleg igy van? Nem 200 ember ezen nyamnyog a twitteren?
Mert en ezeket sehol nem latom.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mivel az osszehasonlitas celja mindig az, hogy Messi jojjon ki belole jol, igy evidens, hogy nem fogjak a BL-t nagyito ala venni, amit CR ural minden tekintetben.___Samy___ írta: Ha mar osszehasonlitas, akkor inkabb ez a bl-re vonatkozna, mintsem aranylabdara.
Nincs ertelme foglalkozni ezzel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Plane…___Samy___ írta: Ha mar osszehasonlitas, akkor inkabb ez a bl-re vonatkozna, mintsem aranylabdara.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ___Samy___
Ha mar osszehasonlitas, akkor inkabb ez a bl-re vonatkozna, mintsem aranylabdara.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Remy
- Kapcsolat:
Az egész neten megy egy ilyen, hogy:
Jordan 6 gyűrű
Brady 7 gyűrű
Messi 8 gyűrű
Gondolom a 11x győztes Bill Russell, a 10x MLB bajnok Yogi Berra vagy a 11x Stanley kupa győztes Henri Richard biztos sakkoztak és véletlenül maradtak le a képekről.
Másrészt mennyire bullshit az egész. Ott nyerni kellett a gyűrűért valamit, itt nem, itt szavazás után kapod meg.
Jordan 6 gyűrű
Brady 7 gyűrű
Messi 8 gyűrű

Gondolom a 11x győztes Bill Russell, a 10x MLB bajnok Yogi Berra vagy a 11x Stanley kupa győztes Henri Richard biztos sakkoztak és véletlenül maradtak le a képekről.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
poronty írta: Nekem itt az a kedvencem, hogy a csoportkörben játszott 4 meccset és lőtt 3 gólt és mind a hármat tizenegyesből. A Juve ellen nem lőhetett ki is kaptak 3-0-ra otthon. Aztán a PSG ellen is kapott a 16 között 2-t, ahogy írod. Konkrétan előre felkészült a 2022-es VB-re, hogy milyen az, amikor gyakorlatilag minden meccsen tiziket kell lőni egy tornán.![]()

Csoportkör meccsekkel nem bosszantottam magam, de az parádé ha az 5 BL góljából 4 darab 11-es volt

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Nekem itt az a kedvencem, hogy a csoportkörben játszott 4 meccset és lőtt 3 gólt és mind a hármat tizenegyesből. A Juve ellen nem lőhetett ki is kaptak 3-0-ra otthon. Aztán a PSG ellen is kapott a 16 között 2-t, ahogy írod. Konkrétan előre felkészült a 2022-es VB-re, hogy milyen az, amikor gyakorlatilag minden meccsen tiziket kell lőni egy tornán.BL-ben, 6 meccs 5 gól, legjobb 16 között kiestek, PSG ellen, mindkét meccsen rúgott egy gólt, elsőn 11esből, másodikon meg kihagyott egy 11-est. Kiesés.

-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Tegnap ráértem, hogy felhúzzam magam mégjobban, szóval megnéztem, hogy emberünk aki 10 éve nem volt BL győzelem közelében, mire kapott az elmúlt 5 évben 3 aranylabdát
Aztán végül csak kettőt néztem meg, mert az is épp elég volt
Leírom ha már voltam ilyen hülye hogy megnéztem 
18/19-es szezonban:
BL-ben, 10 meccs 12 gól, kiesés szakaszban Lyon és MU "alázgatás", elődöntőben Pool elleni beverte a szabadját, második meccsen sétálgatás, kiesés.
Bajnokságot behúzták, gólkirály is lett, 34 meccs 36 gól
Spanyol kupa, döntőben bukták, ott lőtt egy gólt, Real ellen elődöntőben két meccsen semmi
Spanyol szuperkupát nyerték, adott két gólpasszt
Copa Amerika
Harmadik hely, egész tornán 1 gól és 1 gólpassz
ARANYLABDA!!!!!!
20/21-es szezonban:
BL-ben, 6 meccs 5 gól, legjobb 16 között kiestek, PSG ellen, mindkét meccsen rúgott egy gólt, elsőn 11esből, másodikon meg kihagyott egy 11-est. Kiesés.
Bajnokság, HARMADIK HELY!!!!!! 35 meccsen 30 gól
Spanyol kupa, nyerték, döntőbe két gól, azon kívül az egész sorozatban 1 gól, pedig szinte az összes meccset végignyomta.
Szuperkupa, bukták, se gól, se gólpassz
Copa Amerika, nyerték, 4 gól és 5 gólpassz 7 meccsen és lényegében az elődöntőbe meg a döntőben is a csapat cipelte az ő hátát, de legalább Boliviának rúgott 2-t!!
ARANYLABDA!!!!!!
Aztán ezzel a másodikkal tényleg felhúztam magam teljesen és inkább hagytam a fenébe

Aztán végül csak kettőt néztem meg, mert az is épp elég volt

18/19-es szezonban:
BL-ben, 10 meccs 12 gól, kiesés szakaszban Lyon és MU "alázgatás", elődöntőben Pool elleni beverte a szabadját, második meccsen sétálgatás, kiesés.
Bajnokságot behúzták, gólkirály is lett, 34 meccs 36 gól
Spanyol kupa, döntőben bukták, ott lőtt egy gólt, Real ellen elődöntőben két meccsen semmi
Spanyol szuperkupát nyerték, adott két gólpasszt
Copa Amerika
Harmadik hely, egész tornán 1 gól és 1 gólpassz
ARANYLABDA!!!!!!
20/21-es szezonban:
BL-ben, 6 meccs 5 gól, legjobb 16 között kiestek, PSG ellen, mindkét meccsen rúgott egy gólt, elsőn 11esből, másodikon meg kihagyott egy 11-est. Kiesés.
Bajnokság, HARMADIK HELY!!!!!! 35 meccsen 30 gól
Spanyol kupa, nyerték, döntőbe két gól, azon kívül az egész sorozatban 1 gól, pedig szinte az összes meccset végignyomta.
Szuperkupa, bukták, se gól, se gólpassz
Copa Amerika, nyerték, 4 gól és 5 gólpassz 7 meccsen és lényegében az elődöntőbe meg a döntőben is a csapat cipelte az ő hátát, de legalább Boliviának rúgott 2-t!!
ARANYLABDA!!!!!!
Aztán ezzel a másodikkal tényleg felhúztam magam teljesen és inkább hagytam a fenébe