Neymar, bappe?Realista24 írta: ‘98 óta szurkolok a csapatnak. De ilyen irritáló játékost mint az elmúlt másfél évben “megszületett” Vini, én meg nem láttam.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 5., vasárnap 23:00
Neymar, bappe?Realista24 írta: ‘98 óta szurkolok a csapatnak. De ilyen irritáló játékost mint az elmúlt másfél évben “megszületett” Vini, én meg nem láttam.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. november 5., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 5., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 5., vasárnap 22:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 15:13
Szoval ne adjak a szadba olyat, amit nem mondtal? Nem irod le harmadszor is zsinroban?kiserik írta:Úgy mosod össze a dolgokat, mint egy rossz mosónő. Egyedül Rodrygo folyamatos kezdetése kapcsán merészeltem annyit írni, hogy valószínűleg hasonló lehet a helyzet, mint annó Bale esetén. Ezután jött is egy ilyen hír. Nekem ez egyenértékű azzal, hogy ""ajánlást"" kap, ahogyan Bale esetében kapott. Ennyi. Nem védem Carlo fos kezdőjét MINDIG azzal, hogy Perez mondja meg neki a kezdőt.Realista24 írta: Ne legyel mar ennyire politikus![]()
Ezekkel a szavakkal valoban nem irtad le, de azzal veded Carlo fos kezdojet mindig, hogy Perez mondja meg neki, hogy ki az akinek fixen jatszania kell.
Hazard, mar megint ferditesz. Te irtad, hogy nem Carloe a dontes, hanem ajanlast kap a kezdobe.
Erre irtam, hogy pont Carlo offolta Hazardot.
Erre azt irtad:
KELLETT NEZNIE..biztos nem arra utaltal, hogy Perez miatt kellett neznie, hanem mert Carlo igy akarta.
Befejeztem. Mostantól légyszives azzal vitázni, amit írok, nem azzal, amit szerinted gondoltam, vagy amire utaltam.
Bar a "mar miota" nem egy egzakt idointervallum, feltetelezem arra enged utalni, hogy akarhanyszor nem kezdett iden Joselu es kezdett Rodrygo/Vini, akarki, azert van, mert Carlonak meg lett mondva, ezert nincs a legjobb kezdo a palyan.Gyakorlatilag erről beszélek már mióta. Persze Carlo a hibás...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 2., csütörtök 14:59
Úgy mosod össze a dolgokat, mint egy rossz mosónő. Egyedül Rodrygo folyamatos kezdetése kapcsán merészeltem annyit írni, hogy valószínűleg hasonló lehet a helyzet, mint annó Bale esetén. Ezután jött is egy ilyen hír. Nekem ez egyenértékű azzal, hogy ""ajánlást"" kap, ahogyan Bale esetében kapott. Ennyi. Nem védem Carlo fos kezdőjét MINDIG azzal, hogy Perez mondja meg neki a kezdőt.Realista24 írta: Ne legyel mar ennyire politikus![]()
Ezekkel a szavakkal valoban nem irtad le, de azzal veded Carlo fos kezdojet mindig, hogy Perez mondja meg neki, hogy ki az akinek fixen jatszania kell.
Hazard, mar megint ferditesz. Te irtad, hogy nem Carloe a dontes, hanem ajanlast kap a kezdobe.
Erre irtam, hogy pont Carlo offolta Hazardot.
Erre azt irtad:KELLETT NEZNIE..biztos nem arra utaltal, hogy Perez miatt kellett neznie, hanem mert Carlo igy akarta.Másfél év után. Eleinte Carlonak azt is el kellett néznie, hogy a médiában kritizálja, sőt a csapat játékát is átalakította, hogy Hazardnak megfeleljen és az legyen a feladata, mint a válogatottban. 3 és fél év után került padra. Akkorra már mindenki elengedte. Perez is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 14:39
KELLETT NEZNIE..biztos nem arra utaltal, hogy Perez miatt kellett neznie, hanem mert Carlo igy akarta.Másfél év után. Eleinte Carlonak azt is el kellett néznie, hogy a médiában kritizálja, sőt a csapat játékát is átalakította, hogy Hazardnak megfeleljen és az legyen a feladata, mint a válogatottban. 3 és fél év után került padra. Akkorra már mindenki elengedte. Perez is.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 2., csütörtök 14:35
Soha nem írtam olyat, hogy ha szar a kezdő és kikapunk, akkor Perez a hibás. SOHA!!! Ezt csak Te akarod belemagyarázni, hogy belém állhass.Realista24 írta: Leegyszerusitem neked, mondjuk ez itt mar nagyon off.
Amikor valaki tamadja Carlot, mert szar a kezdo es kikaptunk, akkor Perez a hibas, mert miatta kell Rodrygonak, Mendynek, meg barki masnak is jatszani, ezert nem jatszik Brahim, Joselu, stb.
Erdekes modon, az El Clasico utan viszont ezt irtad, amikor ugyanazt a fos kezdot rakta fel Carlo. Idezlek, ha megengeded:
Ezert irtam, a 2/0 Perez hibaja, a 12/12 pedig Carlo erdeme.A Carlot szidóknak egy apró pici infó, ami biztos elkerüli a figyelmüket. Ma már nem elég felküldeni a legerősebb csapatot, aztán had szóljon. Menedzselni kell a komplett menetrendet és az egyes meccseket is.
R24 írta: "Héten azt írtak hogy ez a páros (Joselu, Cama) plusz Modric lesz a frissítés hogy legyen kraft a meccs későbbi szakaszában is." Be is jött mind a hír, mind Carlo elképzelése.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 2., csütörtök 14:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 14:29
>>>h3x0r írta:Ha korrektek akarunk lenni, kiserik tamadot irt, nem kimondottan csatart.Realista24 írta:
Tehát nem kapott csatárt ezért két csatárok játékot játszik. Értem.
A többit leírta Padem.
Tavaly azert mukodott a 3 tamados felallas, mert Benzema rendszeresen visszajart a kozeppalyara akar csak 1-2 passzra. Joselu erre a szerepkorre nem alkalmas, szerintem Carlo fel attol, hogy a visszajarasok nelkul egy atjarohaz lenne a kozeppalya. Ertem benne a logikat, csak ezzel a 2 tamados felallassal Vini erenyei egyaltalan nem ervenyesulnek es meg Bellinghamnek se kedvez, hogy nincs elotte ember. Akkor mar inkabb legyen ott jobb szelen Valverde, aki visszajar a kozeppalyara, meg ha ezzel kicsit egy oldalas is lesz a csapat, ha mar Brahimra nem szamit Carlo.
kiserik írta:
Azt azért ne felejtsd el, hogy nem az edző miatt játszunk 2 csatáros játékot.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. november 2., csütörtök 14:21
Ha korrektek akarunk lenni, kiserik tamadot irt, nem kimondottan csatart.Realista24 írta:Tehát nem kapott csatárt ezért két csatárok játékot játszik. Értem.kiserik írta:
Nincs időm visszakeresni. Carlo mondta, hogy nincs 9esünk, így formációt kell váltani. Nem véletlenül kért 9est (pl Kanet). Nem kapott. 3 játékossal nem lehet 3 támadós felállást.
A többit leírta Padem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 13:49
Ezert irtam, a 2/0 Perez hibaja, a 12/12 pedig Carlo erdeme.A Carlot szidóknak egy apró pici infó, ami biztos elkerüli a figyelmüket. Ma már nem elég felküldeni a legerősebb csapatot, aztán had szóljon. Menedzselni kell a komplett menetrendet és az egyes meccseket is.
R24 írta: "Héten azt írtak hogy ez a páros (Joselu, Cama) plusz Modric lesz a frissítés hogy legyen kraft a meccs későbbi szakaszában is." Be is jött mind a hír, mind Carlo elképzelése.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 2., csütörtök 13:22
Ezt úgy direkt felejtetted le? :Realista24 írta:>>>>>kiserik írta:
Nagyon nem szeretem, ha olyan szavakat adsz a számba, amiket nem mondtam.
A játékunkat meg érdemes lenne kicsit megnézni, nem csak fújni, hogy 2 csatár, 2 csatár, mert nagyon nem a hagyományos 2 csatáros játék.kiserik írta:
Gyakorlatilag erről beszélek már mióta. Persze Carlo a hibás...Ezen felul jottel a Hazardos rossz peldaddal.A madridom népe meg azt felejti el, hogy itt nem minden döntés Carloé. Ahogy az igazolásokhoz sincs köze, úgy a kezdőbe is kap "" ajánlásokat"". Ez itt így működik. ZZ volt a kivétel.
Aztan en egy szoval nem mondtam, hogy mi egy vagy ketto vagy harom csataros jatekot jatszunk, te jottel vele, hogyAzt azért ne felejtsd el, hogy nem az edző miatt játszunk 2 csatáros játékot.
Vagy akkor most mi is van?Realista24 írta:Mondjuk ehhez nem kell óriási mágusnak lenni hogy ezt tudja az ember, attól függetlenül hogy nem ír róla.kiserik írta:
Gyakorlatilag erről beszélek már mióta. Persze Carlo a hibás...
Kölcsönjátékosk és úgy is van kezelve. Hogy fair vagy nem, az már más kérdés.
Realista24 írta:Tehát nem kapott csatárt ezért két csatárok játékot játszik. Értem.kiserik írta:
Nincs időm visszakeresni. Carlo mondta, hogy nincs 9esünk, így formációt kell váltani. Nem véletlenül kért 9est (pl Kanet). Nem kapott. 3 játékossal nem lehet 3 támadós felállást.
A többit leírta Padem.
Hazardnak Carlo megadta a lehetőséget többször is, még felállást is váltott miatta. 2 és fél év után már senki nem hitt benne (itt volt tévedésem, elismerem, de az első éve első felében igenis megadta neki a lehetőséget, ahogyan ZZ-nél mindig Hazard volt az első számú, ha játékra alkalmas volt). Perez sem. Nem emlékszem semmilyen hírre, hogy Carlo szembement volna a vezetőséggel Hazard miatt. A belga addigra bebizonyította, hogy teljesen elengedte a sportot.Realista24 írta: Ugyanakkor Hazard meg offolva volt pont Carlo altal, Perez ide vagy oda.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 9:28
>>>>>kiserik írta:Nagyon nem szeretem, ha olyan szavakat adsz a számba, amiket nem mondtam.Realista24 írta: Kiserik most elinditotta a Perez a hibas mindenert kampanyt es nem Ancelotti.
Ennyirol van szo, minden keretet, taktiktat, nem megnyert meccset illetoen, ha ir valamit.
Csak mert megirta az egyik spanyol jol ertesult lap es egyezik a velemenyevel.
A játékunkat meg érdemes lenne kicsit megnézni, nem csak fújni, hogy 2 csatár, 2 csatár, mert nagyon nem a hagyományos 2 csatáros játék.
kiserik írta:Gyakorlatilag erről beszélek már mióta. Persze Carlo a hibás...ELSiete írta: Joselu on the bench is something the club wants. He's having a remarkable season, but the board doesn't want to see him start in the big games. Vinicius and Rodrygo are Florentino's favourites. @Rodra10_97
![]()
Ezen felul jottel a Hazardos rossz peldaddal.A madridom népe meg azt felejti el, hogy itt nem minden döntés Carloé. Ahogy az igazolásokhoz sincs köze, úgy a kezdőbe is kap "" ajánlásokat"". Ez itt így működik. ZZ volt a kivétel.
Azt azért ne felejtsd el, hogy nem az edző miatt játszunk 2 csatáros játékot.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. november 2., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 2., csütörtök 9:25
Nagyon nem szeretem, ha olyan szavakat adsz a számba, amiket nem mondtam.Realista24 írta: Kiserik most elinditotta a Perez a hibas mindenert kampanyt es nem Ancelotti.
Ennyirol van szo, minden keretet, taktiktat, nem megnyert meccset illetoen, ha ir valamit.
Csak mert megirta az egyik spanyol jol ertesult lap es egyezik a velemenyevel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 9:23
De kozben meg kiserik azt is mondja, hogy 14/12.h3x0r írta:Ha Ancelotti regebbi, Bale-el kapcsolatos kijelentesebol indulok ki, nem nehez elkepzelni, hogy most is van egy nyomas a vezetoseg reszerol a 2 brazillal kapcsolatban.Realista24 írta: Felreertesz.
Kiseriknek az a kattanasa, hogy Perez allitja ossze a kezdot Ancelotti helyett.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. november 2., csütörtök 9:19
Ha Ancelotti regebbi, Bale-el kapcsolatos kijelentesebol indulok ki, nem nehez elkepzelni, hogy most is van egy nyomas a vezetoseg reszerol a 2 brazillal kapcsolatban.Realista24 írta: Felreertesz.
Kiseriknek az a kattanasa, hogy Perez allitja ossze a kezdot Ancelotti helyett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 9:14
Felreertesz.h3x0r írta:Ancelotti ugy tervezte, hogy Modric helyett megkapja Bellingham-et, Benzema helyett Kane-t es minden megy nagyjabol ugyanugy tovabb, mint eddig. Nyilvan edzoi szempontbol ez lett volna a kenyelmes szituacio, rovid tavon valoszinuleg nekunk, szurkoloknak is.Realista24 írta: Kiserik most elinditotta a Perez a hibas mindenert kampanyt es nem Ancelotti.
Ezzel szemben Perez (ezt mar nyaron is irtam) ha szukseges, bealdozza Ancelottit a klub jovoje (Mbappe) erdekeben. Ugy gondolta, hosszu tavon a Vini, Mbappe, Rodrygo(?) harmassal jobb lesz a klubnak. Nyilvan neki a hosszu tavu marketing szempontokat is figyelembe kell vennie.
Perez abban mindenkepp hibas, hogy igen nehez helyzetbe hozta Ancelottit. Ancelotti akkor lesz hibas, ha ezt a helyzetet tavaszra nem tudja megoldani. Jelenleg az eredmenyek megmentik, de ezt nem lehet egesz szezonon keresztul hozni.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem