HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. november 2., csütörtök 13:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 12:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 12:46
Koszi, egy fokkal erthetobb az erthetetlenRealMadridFanatic írta:Azt néztem én is, amikor már másik szögből mutatják, itt már távolabb van a védő, pont hátrafelé lép. Lehet tényleg véletlen és szarul jött ki, de el tudom képzelni, hogy helyet csinált magának Cé, kicsit taszított rajta és azt fújták vissza. Azt azért csak nem csinálják meg, hogy teljesen indokolatlanul elveszik a gólt. De mondom, ez csak feltételezés részemről.Realista24 írta:
Nezd meg 0:08tol, hat masfel meterre all toluk, nem?
Összeakad a labuk, elesnek, es ervenytelen.
szerk.:
Kommentek között, tényleg "lökte".
Persze így is atom kamu döntés.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 2., csütörtök 12:32
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. november 2., csütörtök 11:41
Azt néztem én is, amikor már másik szögből mutatják, itt már távolabb van a védő, pont hátrafelé lép. Lehet tényleg véletlen és szarul jött ki, de el tudom képzelni, hogy helyet csinált magának Cé, kicsit taszított rajta és azt fújták vissza. Azt azért csak nem csinálják meg, hogy teljesen indokolatlanul elveszik a gólt. De mondom, ez csak feltételezés részemről.Realista24 írta:Nezd meg 0:08tol, hat masfel meterre all toluk, nem?RealMadridFanatic írta: Nem látszik a videón, nem lehet, hogy meglökte a védőt és úgy akadt össze a másikkal? Csak tipp, amúgy fogalmam nincs miért fújták volna vissza.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 2., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: marcell » 2023. november 2., csütörtök 10:43
De még milyen szép gólokat.realmadrid95 írta: Endrick 2 golt lott a Botafogo ellen es az o vezerletevel alltak fel 3-0 rol. Mostanaban egyre tobbet jatszik, igaz a golok eddig nem nagyon jottek, de mezonyben nagyon nagy munkat rakott le a kis vaddisznonk.
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. november 2., csütörtök 9:55
én tudok olyat, aki egy vb-n ilyenért tizenegyest lőhetne és aranylabdát kapnaRealista24 írta:Nezd meg 0:08tol, hat masfel meterre all toluk, nem?RealMadridFanatic írta: Nem látszik a videón, nem lehet, hogy meglökte a védőt és úgy akadt össze a másikkal? Csak tipp, amúgy fogalmam nincs miért fújták volna vissza.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. november 2., csütörtök 7:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 7:47
Nezd meg 0:08tol, hat masfel meterre all toluk, nem?RealMadridFanatic írta: Nem látszik a videón, nem lehet, hogy meglökte a védőt és úgy akadt össze a másikkal? Csak tipp, amúgy fogalmam nincs miért fújták volna vissza.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. november 2., csütörtök 7:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 7:42
Ezt mar nem hiszem elRealista24 írta: Var kedvelők figyelmébe.
https://x.com/iconiccristiano/status/17 ... sxT-_X3liw
Sírás![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. november 1., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. november 1., szerda 10:40
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 1., szerda 9:54
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. november 1., szerda 9:43
En ugy tudom,hogy nem csak a csapatnak,miami egesz varosanak,plusz a szomszed allamoknak is.realbeckham írta: Állítólag mivel messi nem tud angolul, ezért a miami jatekosoknak ki lett adva, hogy tanuljak meg a spanyolt. Illetve edzésen nem banthatjak, nem csuszhatnak rá, vigyázni kell rá.
Forras semmi, random netes böfögés, de gondoltam bedobom, mert érdekes. Akár igaz is lehet. Én már nem lepődnék meg semmin vele kapcsolatban.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. november 1., szerda 9:16
Ez komoly???Realista24 írta: Kevin De Bruyne to Al-Nassr: It’s probably done![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. november 1., szerda 9:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 31., kedd 20:26
nem csodalkoznek amugy rajta.Realista24 írta: Kevin De Bruyne to Al-Nassr: It’s probably done![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 31., kedd 20:01
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem