Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 5., vasárnap 23:01

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta: ‘98 óta szurkolok a csapatnak. De ilyen irritáló játékost mint az elmúlt másfél évben “megszületett” Vini, én meg nem láttam.
Neymar, bappe? :kalapos:
*Real játékost, azt hittem egyértelmű.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 5., vasárnap 23:00

Realista24 írta: ‘98 óta szurkolok a csapatnak. De ilyen irritáló játékost mint az elmúlt másfél évben “megszületett” Vini, én meg nem láttam.
Neymar, bappe? :kalapos:
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. november 5., vasárnap 22:59

Nyáron meghallgatnám érte az ajanlatokat.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 5., vasárnap 22:58

‘98 óta szurkolok a csapatnak. De ilyen irritáló játékost mint az elmúlt másfél évben “megszületett” Vini, én meg nem láttam.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. november 5., vasárnap 22:54

Hát ez ma is egy rakás semmi volt. Egy-két kicselezett védő, a helyzetet belőtte, sajnos les volt, de azon kívül felesleges cselek, védőbe vezetett labdák, eladott labdák, pofázás. A vonal melletti revansát sem tudom hová tenni. Most is sárgalappal épp pofázik ott, egy idióta vagy fiam. Nyugodtan mondhatjuk, tavaly elérte a csúcsát és innentől már csak lefele van, szabadulnék tőle amíg jó a piaca. Én valószínűleg akkor sem békülnék ki a viselkedésével, ha meccsenként rúgná a gólokat.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 15:13

kiserik írta:
Realista24 írta: Ne legyel mar ennyire politikus :lol:
Ezekkel a szavakkal valoban nem irtad le, de azzal veded Carlo fos kezdojet mindig, hogy Perez mondja meg neki, hogy ki az akinek fixen jatszania kell.

Hazard, mar megint ferditesz. Te irtad, hogy nem Carloe a dontes, hanem ajanlast kap a kezdobe.
Erre irtam, hogy pont Carlo offolta Hazardot.
Erre azt irtad:

KELLETT NEZNIE..biztos nem arra utaltal, hogy Perez miatt kellett neznie, hanem mert Carlo igy akarta.
Úgy mosod össze a dolgokat, mint egy rossz mosónő. Egyedül Rodrygo folyamatos kezdetése kapcsán merészeltem annyit írni, hogy valószínűleg hasonló lehet a helyzet, mint annó Bale esetén. Ezután jött is egy ilyen hír. Nekem ez egyenértékű azzal, hogy ""ajánlást"" kap, ahogyan Bale esetében kapott. Ennyi. Nem védem Carlo fos kezdőjét MINDIG azzal, hogy Perez mondja meg neki a kezdőt.

Befejeztem. Mostantól légyszives azzal vitázni, amit írok, nem azzal, amit szerinted gondoltam, vagy amire utaltam.
Szoval ne adjak a szadba olyat, amit nem mondtal? Nem irod le harmadszor is zsinroban? :lol:
Gyakorlatilag erről beszélek már mióta. Persze Carlo a hibás...
Bar a "mar miota" nem egy egzakt idointervallum, feltetelezem arra enged utalni, hogy akarhanyszor nem kezdett iden Joselu es kezdett Rodrygo/Vini, akarki, azert van, mert Carlonak meg lett mondva, ezert nincs a legjobb kezdo a palyan.

Tehat azzal vitaztam, amit irtal mivel szerencsere nem latok bele a fejedbe, igy nem tudom mire gondolhattal. A mosonos reszhez, ha mindig osszeszarod a dolgaidat, egyre nehezebb kimosni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 2., csütörtök 14:59

Realista24 írta: Ne legyel mar ennyire politikus :lol:
Ezekkel a szavakkal valoban nem irtad le, de azzal veded Carlo fos kezdojet mindig, hogy Perez mondja meg neki, hogy ki az akinek fixen jatszania kell.

Hazard, mar megint ferditesz. Te irtad, hogy nem Carloe a dontes, hanem ajanlast kap a kezdobe.
Erre azt irtad:
Másfél év után. Eleinte Carlonak azt is el kellett néznie, hogy a médiában kritizálja, sőt a csapat játékát is átalakította, hogy Hazardnak megfeleljen és az legyen a feladata, mint a válogatottban. 3 és fél év után került padra. Akkorra már mindenki elengedte. Perez is.
KELLETT NEZNIE..biztos nem arra utaltal, hogy Perez miatt kellett neznie, hanem mert Carlo igy akarta.
Úgy mosod össze a dolgokat, mint egy rossz mosónő. Egyedül Rodrygo folyamatos kezdetése kapcsán merészeltem annyit írni, hogy valószínűleg hasonló lehet a helyzet, mint annó Bale esetén. Ezután jött is egy ilyen hír. Nekem ez egyenértékű azzal, hogy ""ajánlást"" kap, ahogyan Bale esetében kapott. Ennyi. Nem védem Carlo fos kezdőjét MINDIG azzal, hogy Perez mondja meg neki a kezdőt.

Befejeztem. Mostantól légyszives azzal vitázni, amit írok, nem azzal, amit szerinted gondoltam, vagy amire utaltam.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 14:39

Ne legyel mar ennyire politikus :lol:

Erre azt irtad:
Másfél év után. Eleinte Carlonak azt is el kellett néznie, hogy a médiában kritizálja, sőt a csapat játékát is átalakította, hogy Hazardnak megfeleljen és az legyen a feladata, mint a válogatottban. 3 és fél év után került padra. Akkorra már mindenki elengedte. Perez is.

A valaszodban johetsz egy ujabb szemelyeskedessel :smile:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 2., csütörtök 14:35

Realista24 írta: Leegyszerusitem neked, mondjuk ez itt mar nagyon off.

Amikor valaki tamadja Carlot, mert szar a kezdo es kikaptunk, akkor Perez a hibas, mert miatta kell Rodrygonak, Mendynek, meg barki masnak is jatszani, ezert nem jatszik Brahim, Joselu, stb.

Erdekes modon, az El Clasico utan viszont ezt irtad, amikor ugyanazt a fos kezdot rakta fel Carlo. Idezlek, ha megengeded:
A Carlot szidóknak egy apró pici infó, ami biztos elkerüli a figyelmüket. Ma már nem elég felküldeni a legerősebb csapatot, aztán had szóljon. Menedzselni kell a komplett menetrendet és az egyes meccseket is.

R24 írta: "Héten azt írtak hogy ez a páros (Joselu, Cama) plusz Modric lesz a frissítés hogy legyen kraft a meccs későbbi szakaszában is." Be is jött mind a hír, mind Carlo elképzelése.
Ezert irtam, a 2/0 Perez hibaja, a 12/12 pedig Carlo erdeme.
Soha nem írtam olyat, hogy ha szar a kezdő és kikapunk, akkor Perez a hibás. SOHA!!! Ezt csak Te akarod belemagyarázni, hogy belém állhass.

Az, hogy eredménytől függetlenül leírom, hogy Joselu cserejátékos és úgy is van kezelve és nem Carlo hozzánemértése miatt nem kezd a fontos meccseken (amivel Te is egyetértettél...) az nem azt jelenti, hogy ha kikapunk miatta, akkor Perez a hibás. Mondjuk ha figyeltél volna, én pont amiatt kezdtem a témába írni, hogy próbáljunk már meg örülni az eredményeknek, ne mindig a hibást keressük, meg mutogassunk erre arra. 14/12. Én ennek örülök Carlostul, Perezestül, Joselustul meg mindenestül. Ősz van, hozzuk a pontokat. Ez a lényeg.

Olyat sem írtam, hogy Carlonak muszáj volt játszatnia Hazardot. Azt írtam, hogy akkor is megadta neki a lehetőséget, mikor Hazard beleállt a médián keresztül egy csehek elleni válogatott meccs után és azt, hogy Carlo Bale esetében is kapott utasításokat fentről. Egyedül talán ZZ-nél voltak hírek, hogy szabadabb kezet kapott.

Ne forgasd ki a szavaimat, ne adj a számba olyan szavakat, amiket nem mondtam. Egy fórum nem arról szól. Tudnod kellene.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 2., csütörtök 14:33

🍿

:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 14:29

h3x0r írta:
Realista24 írta:

Tehát nem kapott csatárt ezért két csatárok játékot játszik. Értem.
A többit leírta Padem.
Ha korrektek akarunk lenni, kiserik tamadot irt, nem kimondottan csatart.

Tavaly azert mukodott a 3 tamados felallas, mert Benzema rendszeresen visszajart a kozeppalyara akar csak 1-2 passzra. Joselu erre a szerepkorre nem alkalmas, szerintem Carlo fel attol, hogy a visszajarasok nelkul egy atjarohaz lenne a kozeppalya. Ertem benne a logikat, csak ezzel a 2 tamados felallassal Vini erenyei egyaltalan nem ervenyesulnek es meg Bellinghamnek se kedvez, hogy nincs elotte ember. Akkor mar inkabb legyen ott jobb szelen Valverde, aki visszajar a kozeppalyara, meg ha ezzel kicsit egy oldalas is lesz a csapat, ha mar Brahimra nem szamit Carlo.
>>>
kiserik írta:
Azt azért ne felejtsd el, hogy nem az edző miatt játszunk 2 csatáros játékot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. november 2., csütörtök 14:21

Realista24 írta:
kiserik írta:
Nincs időm visszakeresni. Carlo mondta, hogy nincs 9esünk, így formációt kell váltani. Nem véletlenül kért 9est (pl Kanet). Nem kapott. 3 játékossal nem lehet 3 támadós felállást.
A többit leírta Padem.
Ha korrektek akarunk lenni, kiserik tamadot irt, nem kimondottan csatart.

Tavaly azert mukodott a 3 tamados felallas, mert Benzema rendszeresen visszajart a kozeppalyara akar csak 1-2 passzra. Joselu erre a szerepkorre nem alkalmas, szerintem Carlo fel attol, hogy a visszajarasok nelkul egy atjarohaz lenne a kozeppalya. Ertem benne a logikat, csak ezzel a 2 tamados felallassal Vini erenyei egyaltalan nem ervenyesulnek es meg Bellinghamnek se kedvez, hogy nincs elotte ember. Akkor mar inkabb legyen ott jobb szelen Valverde, aki visszajar a kozeppalyara, meg ha ezzel kicsit egy oldalas is lesz a csapat, ha mar Brahimra nem szamit Carlo.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 13:49

Leegyszerusitem neked, mondjuk ez itt mar nagyon off.

Amikor valaki tamadja Carlot, mert szar a kezdo es kikaptunk, akkor Perez a hibas, mert miatta kell Rodrygonak, Mendynek, meg barki masnak is jatszani, ezert nem jatszik Brahim, Joselu, stb.

Erdekes modon, az El Clasico utan viszont ezt irtad, amikor ugyanazt a fos kezdot rakta fel Carlo. Idezlek, ha megengeded:
A Carlot szidóknak egy apró pici infó, ami biztos elkerüli a figyelmüket. Ma már nem elég felküldeni a legerősebb csapatot, aztán had szóljon. Menedzselni kell a komplett menetrendet és az egyes meccseket is.

R24 írta: "Héten azt írtak hogy ez a páros (Joselu, Cama) plusz Modric lesz a frissítés hogy legyen kraft a meccs későbbi szakaszában is." Be is jött mind a hír, mind Carlo elképzelése.
Ezert irtam, a 2/0 Perez hibaja, a 12/12 pedig Carlo erdeme.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 13:38

Sajat magad hulyesegebe keveredsz.

Hazardot en hoztam fel, de a hulyeseget te irtad azzal, hogy Carlonak muszaj volt jatszatnia. Nem artana, ha ertelmezned, amit irok.

A ketcsataros jatekos logikadat mar kovetni sem birom, de nem is akarom.

Ha kotekedesnek veszed, hogy kerdeseket teszek fel, es ellenerveket hozok, vagy eppen cafolom amit irsz egy korabbi hsz-del, akkor ne irj a forumra. Nem is ertelek...ezert van ez a platform.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 2., csütörtök 13:22

Realista24 írta:
kiserik írta:
Nagyon nem szeretem, ha olyan szavakat adsz a számba, amiket nem mondtam.

A játékunkat meg érdemes lenne kicsit megnézni, nem csak fújni, hogy 2 csatár, 2 csatár, mert nagyon nem a hagyományos 2 csatáros játék.
>>>>>
kiserik írta:

A madridom népe meg azt felejti el, hogy itt nem minden döntés Carloé. Ahogy az igazolásokhoz sincs köze, úgy a kezdőbe is kap "" ajánlásokat"". Ez itt így működik. ZZ volt a kivétel.
Ezen felul jottel a Hazardos rossz peldaddal.

Aztan en egy szoval nem mondtam, hogy mi egy vagy ketto vagy harom csataros jatekot jatszunk, te jottel vele, hogy
Ezt úgy direkt felejtetted le? :
Realista24 írta:
kiserik írta:

Mondjuk ehhez nem kell óriási mágusnak lenni hogy ezt tudja az ember, attól függetlenül hogy nem ír róla.

Kölcsönjátékosk és úgy is van kezelve. Hogy fair vagy nem, az már más kérdés.
Vagy akkor most mi is van? :hmmm:

"Aztan en egy szoval nem mondtam, hogy mi egy vagy ketto vagy harom csataros jatekot jatszunk"
Realista24 írta:
kiserik írta:
Nincs időm visszakeresni. Carlo mondta, hogy nincs 9esünk, így formációt kell váltani. Nem véletlenül kért 9est (pl Kanet). Nem kapott. 3 játékossal nem lehet 3 támadós felállást.
A többit leírta Padem.
:hmmm:

Hazarddal Te jöttél:
Realista24 írta: Ugyanakkor Hazard meg offolva volt pont Carlo altal, Perez ide vagy oda.
Hazardnak Carlo megadta a lehetőséget többször is, még felállást is váltott miatta. 2 és fél év után már senki nem hitt benne (itt volt tévedésem, elismerem, de az első éve első felében igenis megadta neki a lehetőséget, ahogyan ZZ-nél mindig Hazard volt az első számú, ha játékra alkalmas volt). Perez sem. Nem emlékszem semmilyen hírre, hogy Carlo szembement volna a vezetőséggel Hazard miatt. A belga addigra bebizonyította, hogy teljesen elengedte a sportot.

És hogy világos legyen: én maximálisan Carlo és Perez oldalán is állok. Carlo kihozza a csapatból amit tud legjobb tudása szerint (a világ legeredményesebb edzője hatalmas tudással...), Perez pedig kihozza a klubból amit tud a legjobb tudása szerint (a világ legeredményesebb klubvezetője hatalmas tudással...).

Sokan ki vannak akadva, hogy Joselu nem játszik eleget. Sajnos ő egy kimondottan kiegészítő szint. Későn érő típus, ok, de ha megnézzük a statisztikáit mindig is rossz arányban váltotta gülra a próbálkozásait. Az utóbbi 3-4 évben átlagosan 2,5 lövése volt meccsenként és így 30 meccs alatt lőtt kb 10 gólt. Az 70-80 lövésből 10 gól. Erre nem lehet alapozni. Mellesleg 33 éves, kölcsönjátékos. Az is érthető, hogy a klub érdeke az, hogy inkább a 22 éves saját játékos legyen a pályán, akinek jobbak a mutatói, marketingértéke és a jövője.

ui.: kértelek már sokszor, ha ki akarsz tenni pihenőre akkor ne kötekedj, hanem tegyél ki (max privátban írd meg, hogy mi vagy ki miatt). Nem fogok felülni a provokációnak, ha nem válaszolok majd valamire az ezért lesz, nem azért mert bújkálok (vagy hogyan fogalmaztál korábban?).

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 9:28

kiserik írta:
Realista24 írta: Kiserik most elinditotta a Perez a hibas mindenert kampanyt es nem Ancelotti.
Ennyirol van szo, minden keretet, taktiktat, nem megnyert meccset illetoen, ha ir valamit.

Csak mert megirta az egyik spanyol jol ertesult lap es egyezik a velemenyevel.

A játékunkat meg érdemes lenne kicsit megnézni, nem csak fújni, hogy 2 csatár, 2 csatár, mert nagyon nem a hagyományos 2 csatáros játék.
>>>>>
kiserik írta:
ELSiete írta: Joselu on the bench is something the club wants. He's having a remarkable season, but the board doesn't want to see him start in the big games. Vinicius and Rodrygo are Florentino's favourites. @Rodra10_97

:shifty:
A madridom népe meg azt felejti el, hogy itt nem minden döntés Carloé. Ahogy az igazolásokhoz sincs köze, úgy a kezdőbe is kap "" ajánlásokat"". Ez itt így működik. ZZ volt a kivétel.
Ezen felul jottel a Hazardos rossz peldaddal.

Aztan en egy szoval nem mondtam, hogy mi egy vagy ketto vagy harom csataros jatekot jatszunk, te jottel vele, hogy
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. november 2., csütörtök 9:28

Mondjuk a 433 se volt egy gala taktika tavaly.
Foleg,hogy semmivel nem lott tobb golt a real a bajnoksagban,mint ahogy eddig all,sot.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. november 2., csütörtök 9:25

Realista24 írta: Kiserik most elinditotta a Perez a hibas mindenert kampanyt es nem Ancelotti.
Ennyirol van szo, minden keretet, taktiktat, nem megnyert meccset illetoen, ha ir valamit.

Csak mert megirta az egyik spanyol jol ertesult lap es egyezik a velemenyevel.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 9:23

h3x0r írta:
Realista24 írta: Felreertesz.
Kiseriknek az a kattanasa, hogy Perez allitja ossze a kezdot Ancelotti helyett.
Ha Ancelotti regebbi, Bale-el kapcsolatos kijelentesebol indulok ki, nem nehez elkepzelni, hogy most is van egy nyomas a vezetoseg reszerol a 2 brazillal kapcsolatban.
De kozben meg kiserik azt is mondja, hogy 14/12.
Akkor ez most Perez vagy Ancelotti erdeme? Vagy a 0/2 Perez hibaja, a 12/12 meg Ancelotti erdeme?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. november 2., csütörtök 9:19

Realista24 írta: Felreertesz.
Kiseriknek az a kattanasa, hogy Perez allitja ossze a kezdot Ancelotti helyett.
Ha Ancelotti regebbi, Bale-el kapcsolatos kijelentesebol indulok ki, nem nehez elkepzelni, hogy most is van egy nyomas a vezetoseg reszerol a 2 brazillal kapcsolatban.

Vissza: