Hát ha még kosárlabdázni is tudna...hehetheoriginal írta:
jános amúgyis idén baszó lesz sztem, helyrerakja az egész ligát, puffadt jokicostul mindenestül.
Nyugi már nem tart sokáignmate írta:Uncsi
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 31., kedd 13:16
Hát ha még kosárlabdázni is tudna...hehetheoriginal írta:
jános amúgyis idén baszó lesz sztem, helyrerakja az egész ligát, puffadt jokicostul mindenestül.
Nyugi már nem tart sokáignmate írta:Uncsi
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 31., kedd 13:09
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. október 31., kedd 12:57
Köré? Egyrészt elvitte a salary cap bő negyedét. Volt bőven vezetőségnek is hibája, de másrészt ő nem maxos játékos. Egy volume scorer, gyenge védekezéssel. Szerintem ő nem több, mint egy fullextrás hatodik ember, nem lehetsz bajnok, ha egy ilyen játékos a franchise playered. Szóval ja, most így leírva, ez is a vezetőség hibájahehetheoriginal írta: Milyen alszent kampany?
10 evet huzott le/baszott el portlandben, nem voltak kepesek normalis csapatot korerakni.
egyik legnormalisabb sztargyerek sztem
Uncsi.Anthony írta:Csak a Warriors
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 31., kedd 12:54
Csak a Warriorsnmate írta: Suns ha jól kaparják össze a kiegészítőembereket, lehet jó amúgy. Meg a sok porcelánlábú nem sérül le. De remélem nem jön nekik össze, hányok az egész félkegyelmű puhapöcs társaságtól.
Lillardnek meg Jannisznak szurkolnék én szívesen, de Lillardnek ezt az álszent kampányát sem szerettem, kíváncsi vagyok a görög mellett megtanul-e valamilyen szinten védekezni.
Szóval marad, hogy remélem Jokic megint szétcsapja a pórnépet és mutatja a fukkot USA-nak.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 31., kedd 12:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. október 31., kedd 11:57
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 31., kedd 11:20
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 31., kedd 11:11
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. október 31., kedd 10:49
Kivárt a Clippers és jó dealt kötöttek.nmate írta: Harden => Flippers. Tökéletes kombó.![]()
Sixersbe jól jöhet ez a pár rutinos arc, de hiányzik tőlük még valami Embiid mellé.
Sixers receive an unprotected 2028 first-round pick, two second-round picks, a first-round pick swap, Marcus Morris, Nic Batum, Robert Covington and KJ Martin.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 31., kedd 9:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. október 31., kedd 9:22
Ezek a rutinos arcok jól jönnek majd a PO-ban.hehetheoriginal írta:Lol sixers benyelte ezt sztem, halom nobody meg ven szutyokkalnmate írta: Harden => Flippers. Tökéletes kombó.![]()
Sixersbe jól jöhet ez a pár rutinos arc, de hiányzik tőlük még valami Embiid mellé.
Sixers receive an unprotected 2028 first-round pick, two second-round picks, a first-round pick swap, Marcus Morris, Nic Batum, Robert Covington and KJ Martin.
De most egy clippers suns az milyen nevsor lesz![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 31., kedd 9:19
Lol sixers benyelte ezt sztem, halom nobody meg ven szutyokkalnmate írta: Harden => Flippers. Tökéletes kombó.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. október 31., kedd 9:13
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. október 30., hétfő 21:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 28., szombat 0:12
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. október 28., szombat 0:03
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 27., péntek 22:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 27., péntek 13:44
Van Bazska interjú Vincenttel, érdemes meghallgatni.Berti írta: a Lakers dark horse, ha a szezon nagy részében a két giga egészséges tud maradni és Reeves tud szintet lépni akkor a 4-6 hely elvárás.
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. október 27., péntek 11:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 27., péntek 10:24
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem