Jude Bellingham - 5

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Halfkey

Re: Jude Bellingham - 5

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. november 4., szombat 19:17

hehetheoriginal írta:
realbeckham írta: Nem is lattam ezt a jelenetét gavigeccel :goat: :goat: :goat:

https://vm.tiktok.com/ZGJEEBSCn/
Jajjistenem adj erőt, lassan benn van a kosarban a mez :lol: :lol: :sziv: :kalapos:
Na majd amikor angol válogatott Belli mezben üvöltöd a tv előtt a Brazília elleni párharcban a VB-n hogy 'ICCCKÁMINGGGHÓÓÓM'.

:mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 4., szombat 19:12

realbeckham írta: Nem is lattam ezt a jelenetét gavigeccel :goat: :goat: :goat:

Jajjistenem adj erőt, lassan benn van a kosarban a mez :lol: :lol: :sziv: :kalapos:
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. november 4., szombat 17:12

Nem is lattam ezt a jelenetét gavigeccel :goat: :goat: :goat:

https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. november 2., csütörtök 21:30

https://www.instagram.com/reel/CzFUpOut ... BiNWFlZA==

:kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 16:51

Remy írta: Érik az új R24 avatar. :D
Nope.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. november 2., csütörtök 16:47

Érik az új R24 avatar. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 2., csütörtök 16:23

Azt mondja a Jude, hogy ugy kezdodott nala a Zidane "szerelem", hogy az apja mindig egy fake ZZ mezben volt, es egyszer megkerdezte, hogy o meg ki?
Fater elkuldte a fiat youtube-t nezegetni, es onnantol kezdve olyan akart lenni, mint Zidane.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. november 2., csütörtök 14:37

én értem, hogy lövöldözi a gólokat, a fele mondjuk elépattan, bár oda is érkezni kell, de nem mindig tudatosan kialakitott helyzetből születik.
én jobb szeretném, ha a mezőnyben, a játékon látszana az impact és lenne abszolút domináns, mint zidane és yayatoure egyszerre, nem tudom meddig lehet ezt birni serules vagy tüdőösszeomlás nélkül, de ilyen még nem volt, ha emlékezetem nem csal, hogy ekkora pályarészt játszik be és fed le valaki ilyen szinvonalon.
talán ha a támadóink is elkezdenének fodballozni esetleg, neki is könnyebb dolga lenne..... :coffee:
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 31., kedd 13:02

Rozsabimbo2019 írta:
realmadrid95 írta:

Ha belegondolunk, hogy Cr is “csapatbomlaszto” volt az Munal a tulzott nyerni akarasa miatt, konnyen lehet nala is ez volt a szituacio. A bvb eleve egy vesztes mentalitassal megaldott csapat, miota Klopp lelepett. En kinezem Judebol, hogy az oltozoben kikelt neha magabol es odab@szott az asztalra. Azert maradjunk annyiba, hogy ahogy elbukta a dortmund a bajnoksagot, az egy igazi parodia volt. Orulnek, hogy vegre megszabadultak tole, nincs szamon keres egy egy rossz meccs utan. Neha elnezem a jatekosaik arcat, sut le roluk, hogy lesz, ami lesz, semmi kovetkezmenye nem lesz annak, ha becsuszik egy x. Na, az angol nagyon nem ilyen, o kuzd, hajt, teper, nem veletlenul van ennyi golja az utolso 10 percben. Rossz lehetett neki vegig nezni, hogy hatranyban a 92.percben Hummelsek hatul passzolgatnak…
Azert ez már a ló túlsó oldala, amit itt írsz. Persze, elit a gyerek mentálisan, és ennek nagyon örülünk. De lesz majd hullámvölgy is, és akkor fog igazán kiderülni, hogy mekkora vezér. Az sem feltétlenül a legjobb, ha 19 évesen, vilagbajnokokkal orjongsz az öltözőben. Azért nem kell megbolondulni.... :kalapos:

Hummelstol meg a csk szalagot is elvettek, annyira gyenge vezer. Igazabol nem a kor szamit, hogy ki mekkora kapitany, Kimmich is 20 eves koratol uvoltotte le a fel Bayernt, ha latta, hogy kezdenek szethullani fejben.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. október 31., kedd 12:42

mert mondjuk kovetkezetes lenne, ennyi erovel akkor az aranycipot is adjak pofara meg marketingertekre, siman lehetne ezzel pontozni a jatekosokat, es igy sokkal a valosaghoz kozelibb nyertesek jonnenek ki a vegen, de tudom ez senkinek sem kenyere ugyhogy marad ez az elbaszott hulyeseg amiszerint odaitelik az aranyoslabdat messinek
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 31., kedd 12:15

mi okuk lenne merhetove tenni egy jatekos teljesitmenyet es az alapjan aranylabdat adni ha lehet szimpatia alapjan es kitalalt indokok alapjan is? sokkal egyszerűbb az utobbi lassuk be
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. október 31., kedd 12:09

BlancoMark írta:
doncsontos írta:

amugy szerintem ez egy jo szempont lenne ha pl ezt is figyelembe vennek az aranylabdanal, kinek hany meccs embere cime van, honap jatekosa dija es stb, igy legalabb valamiben merni is lehetne a “versenyt” az aranybogyoert
Nem lenne tul igazsagos nem azonos ligaban jatszo jatekosok eseten. Peldaul Mbappenak nem kicsit konnyebb a honap jatekosanak lenni, mint pl. Haalandnak.

Miért ne lenne igazságos ? Bőven bele lehetne számolni, és lehetne súlyozni a bajnokság erejének megfelelően.
Valamint a lőtt gólokat/gólpasszokat is lehet e súlyozni, melyik meccsen, kinek stb
Most olvasom, hogy jönnek olyan statisztikák, h Messi tavaly 42 gól.
Ja csak abból 15 barátságos meccsen meg az Mls-ben.

Akkor az csak 27 ugye.. VBvel eggyütt.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. október 31., kedd 11:57

doncsontos írta:
Realista24 írta: Az eg kek, a fu zold, Bellingam lett a honap jatekosa a La Ligaban.
amugy szerintem ez egy jo szempont lenne ha pl ezt is figyelembe vennek az aranylabdanal, kinek hany meccs embere cime van, honap jatekosa dija es stb, igy legalabb valamiben merni is lehetne a “versenyt” az aranybogyoert
Nem lenne tul igazsagos nem azonos ligaban jatszo jatekosok eseten. Peldaul Mbappenak nem kicsit konnyebb a honap jatekosanak lenni, mint pl. Haalandnak.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. október 31., kedd 11:09

doncsontos írta:
Realista24 írta: Az eg kek, a fu zold, Bellingam lett a honap jatekosa a La Ligaban.
Nem biztos, mert akkor úgy hozták volna ki a hónap játékosát hogy Messi kapja. :mrgreen:

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. október 31., kedd 11:06

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 31., kedd 11:04

Az eg kek, a fu zold, Bellingam lett a honap jatekosa a La Ligaban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. október 31., kedd 10:09

Mi volt ez a betyár gatyó a fiún tegnap este? :lol: :mrgreen:
Nagy grat. nagyon megérdemelte! :salute: :agree:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2023. október 31., kedd 8:57

realmadrid95 írta:
KAG írta:

Ezeket a nyilatkozatok meg a pályán való viselkedését összerakva el nem tudom képzelni, hogy az a dortmundos bomlasztó szöveg ne kamu lett volna.

Ha belegondolunk, hogy Cr is “csapatbomlaszto” volt az Munal a tulzott nyerni akarasa miatt, konnyen lehet nala is ez volt a szituacio. A bvb eleve egy vesztes mentalitassal megaldott csapat, miota Klopp lelepett. En kinezem Judebol, hogy az oltozoben kikelt neha magabol es odab@szott az asztalra. Azert maradjunk annyiba, hogy ahogy elbukta a dortmund a bajnoksagot, az egy igazi parodia volt. Orulnek, hogy vegre megszabadultak tole, nincs szamon keres egy egy rossz meccs utan. Neha elnezem a jatekosaik arcat, sut le roluk, hogy lesz, ami lesz, semmi kovetkezmenye nem lesz annak, ha becsuszik egy x. Na, az angol nagyon nem ilyen, o kuzd, hajt, teper, nem veletlenul van ennyi golja az utolso 10 percben. Rossz lehetett neki vegig nezni, hogy hatranyban a 92.percben Hummelsek hatul passzolgatnak…
Azert ez már a ló túlsó oldala, amit itt írsz. Persze, elit a gyerek mentálisan, és ennek nagyon örülünk. De lesz majd hullámvölgy is, és akkor fog igazán kiderülni, hogy mekkora vezér. Az sem feltétlenül a legjobb, ha 19 évesen, vilagbajnokokkal orjongsz az öltözőben. Azért nem kell megbolondulni.... :kalapos:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 31., kedd 8:30

KAG írta:
Ezeket a nyilatkozatok meg a pályán való viselkedését összerakva el nem tudom képzelni, hogy az a dortmundos bomlasztó szöveg ne kamu lett volna.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. október 31., kedd 0:31

ZIDANE

Vissza: