Kioffoltam ezt a cirkuszi mutatványt, tényleg jó éjt

Nem vagyok gép közelben, nagyon fáradt vagyok, nézni se akartam ezt a fost, de kellett néznem, tudtam ez lesz a vége hogy feltoszom magam rajtaNyugi van ferni, verd ki és csézz kicsit, atyaég.

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 30., hétfő 22:49
Nem vagyok gép közelben, nagyon fáradt vagyok, nézni se akartam ezt a fost, de kellett néznem, tudtam ez lesz a vége hogy feltoszom magam rajtaNyugi van ferni, verd ki és csézz kicsit, atyaég.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 30., hétfő 22:39
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 30., hétfő 22:31
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. október 30., hétfő 22:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 30., hétfő 21:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 30., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. október 30., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 30., hétfő 20:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 20:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 20:31
Ja igen, elfelejtettem, meg ugatott is Haalandnak, mint egy kutya.petiamadridista írta:Realista24 írta:
Kovesd ishowspeedet, es lathatod, ahogy Haaland lefikazza a cipojet, de csak rohog rajta, vagy eppen azt mondja Bernardo Silvanak, hogy Lisbon Madeirarol szarmazik.
Es ehhez hasonlo minosegu videokat raklapnyi nyelvnyujtogatassal megspekelve.
Akkor inkább berúgok mint a segg és lefekszem aludni.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. október 30., hétfő 20:29
Realista24 írta:Kovesd ishowspeedet, es lathatod, ahogy Haaland lefikazza a cipojet, de csak rohog rajta, vagy eppen azt mondja Bernardo Silvanak, hogy Lisbon Madeirarol szarmazik.petiamadridista írta: Melyik csatorna adja ezt a gálát ?
Es ehhez hasonlo minosegu videokat raklapnyi nyelvnyujtogatassal megspekelve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 20:27
Kovesd ishowspeedet, es lathatod, ahogy Haaland lefikazza a cipojet, de csak rohog rajta, vagy eppen azt mondja Bernardo Silvanak, hogy Lisbon Madeirarol szarmazik.petiamadridista írta: Melyik csatorna adja ezt a gálát ?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. október 30., hétfő 20:27
Pederol az én emberemRealista24 írta:En lattam tobb olyan korabbi focistat es szakembert nyilatkozni, hogy ha nem Haaland kapja, akkor be lehet hinteni soval az egeszet.realbeckham írta: Érdekes volt figyelni az elmult napokban a reakciókat. Ahogy én láttam az átlag emberek videoban, podcastban nem értik, felhaborodnak, igazságtalannak találják, hogy valószínűleg ő kapja. A norveggal vetik ossze. De lattam mar bappeval, alvarezzel. Teljesen jogosan
Ezzel szemben az ismertek, "sztárok", volt futballisták, jelenlegiek, politikusok stb... egyhangúan messit akarják. Nincs apelláta. Szinte könnyező szemmel, ömlengve.
Hatalmas kontrasztok vannak ez ügyben.
Igazából ez egy jelenség. Messi Kultusz. Mint a vonat. Valaki felül, valaki nem. Szarnak a szamokra, meg mindenre. Messin menni az első osztály.
Pederol vicces volt, azt mondja a VB 10 honapja volt, a szezon mar tart honapok ota, senki nem emlekszik semmire, adjak oda Bellinghamnek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 30., hétfő 20:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 20:21
En lattam tobb olyan korabbi focistat es szakembert nyilatkozni, hogy ha nem Haaland kapja, akkor be lehet hinteni soval az egeszet.realbeckham írta: Érdekes volt figyelni az elmult napokban a reakciókat. Ahogy én láttam az átlag emberek videoban, podcastban nem értik, felhaborodnak, igazságtalannak találják, hogy valószínűleg ő kapja. A norveggal vetik ossze. De lattam mar bappeval, alvarezzel. Teljesen jogosan
Ezzel szemben az ismertek, "sztárok", volt futballisták, jelenlegiek, politikusok stb... egyhangúan messit akarják. Nincs apelláta. Szinte könnyező szemmel, ömlengve.
Hatalmas kontrasztok vannak ez ügyben.
Igazából ez egy jelenség. Messi Kultusz. Mint a vonat. Valaki felül, valaki nem. Szarnak a szamokra, meg mindenre. Messin menni az első osztály.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 30., hétfő 20:18
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. október 30., hétfő 20:15
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. október 30., hétfő 20:10
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. október 30., hétfő 20:08
Nem erről van szó. A kutyát nem érdekli évek óta a gála, a játékosok sem nagyon járnak és a fifa próbálkozik ezzel vonallal, hátha.dzsi91 írta: Keci azért elképesztő, hogy ezek a semmirekellő youtuberek már hollywood celebeknek számítanak napjainkban. Ishowspeed ott van az aranylabdagálán…
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 30., hétfő 20:06
Nevetséges még mindig.ELSiete írta:
Akkor most a jó vilagbajnoksági szereplése neki nem számít?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem