Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
RealMadridFanatic

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. október 30., hétfő 19:43

Az a fogyatekos gyerek, aki uvolt es borzaszto kellemetlen az egesz? Zsenialis, ilyen senkihaziak elnek vigan a semmibol.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 19:42

dzsi91 írta: Keci azért elképesztő, hogy ezek a semmirekellő youtuberek már hollywood celebeknek számítanak napjainkban. Ishowspeed ott van az aranylabdagálán…
Pont irni akartam, hogy regen ennek milyen komoly presztizse volt, most meg ott ez a nyomoronc, meg a masik youtuber brazil gyerek, akit felkarolt es felkapott a tiktok meg yt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 30., hétfő 19:39

Keci azért elképesztő, hogy ezek a semmirekellő youtuberek már hollywood celebeknek számítanak napjainkban. Ishowspeed ott van az aranylabdagálán…
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. október 30., hétfő 19:28

ELSiete írta: Most amúgy Salah miért került ennyire előre (pl Benzema hozzá képest csak 16....)?

🚨✨ Ballon d’Or official ranking.

1️⃣5️⃣ Emiliano Martínez
1️⃣4️⃣ Ilkay Gündogan
1️⃣3️⃣ Yassine Bounou
1️⃣2️⃣ Robert Lewandowski
1️⃣1️⃣ Mohamed Salah

Mert ramos megrángatta
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 19:18

Messi, Haaland, Mbappe, De Bruyne, Rodri a top5 sorrendben.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 30., hétfő 19:15

Most amúgy Salah miért került ennyire előre (pl Benzema hozzá képest csak 16....)?

🚨✨ Ballon d’Or official ranking.

1️⃣5️⃣ Emiliano Martínez
1️⃣4️⃣ Ilkay Gündogan
1️⃣3️⃣ Yassine Bounou
1️⃣2️⃣ Robert Lewandowski
1️⃣1️⃣ Mohamed Salah
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 30., hétfő 19:07

Adja valamelyik csatorna ezt a mai újabb csalást?

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 19:03

ELSiete írta: Kylian Mbappé is not guaranteed to be on the Ballon d'Or podium!

Rodri or De Bruyne are expected to complete the podium this year, behind Haaland and Messi.

(Source: @goal )

Akkor most a jó vilagbajnoksági szereplése neki nem számít?
Számomra érhető ha csak top5.
Loszart se nyert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 30., hétfő 19:02

ELSiete írta: Kylian Mbappé is not guaranteed to be on the Ballon d'Or podium!

Rodri or De Bruyne are expected to complete the podium this year, behind Haaland and Messi.

Hát ő csak a gyenge francia bajnokságban nyomta :mrgreen: :mrgreen:

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 30., hétfő 19:01

Kylian Mbappé is not guaranteed to be on the Ballon d'Or podium!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 18:32

Jude 18.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 18:00

dzsi91 írta:
Realista24 írta:

Azzal meg egyet is ertek, mert egy nem BL csapat jatekosa is erhet el extra teljesitmenyt, illetve valakinek ugy ket sorozat goljai lennenek beleszamolva.

Meg hogy sulyozod a golokat? Ha City-s lovi a Fradinak, akkor 0.1-es szorzo, ha forditva, akkor 10es? :mrgreen:
Hát azért mostmar minden valamire való csapatnak van konferencia liga vagy europa liga azt meg ugyanúgy arányosan mint ahogy a ligákat szokták elosztani erősség szerint. Azért ritka, hogy az europai aranycipős nem szerepelt abban az évben se el-ben se bl-bej. Volt egyáltalán ilyen?
Az a kisebbik "gond", a nagyobbik a sulyozassal van/lenne nalam.

Immobile talan, aki nem volt BL-ben, de talan EL-ben igen, passzolom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 30., hétfő 17:58

Realista24 írta:
dzsi91 írta:

Mondjuk az EURÓPAI aranycipő is megérne egy misét ahova nemszámolják bele a legrangosabb EURÓPAI sorozatokban szerzett gólokat :D
Azzal meg egyet is ertek, mert egy nem BL csapat jatekosa is erhet el extra teljesitmenyt, illetve valakinek ugy ket sorozat goljai lennenek beleszamolva.

Meg hogy sulyozod a golokat? Ha City-s lovi a Fradinak, akkor 0.1-es szorzo, ha forditva, akkor 10es? :mrgreen:
Hát azért mostmar minden valamire való csapatnak van konferencia liga vagy europa liga azt meg ugyanúgy arányosan mint ahogy a ligákat szokták elosztani erősség szerint. Azért ritka, hogy az europai aranycipős nem szerepelt abban az évben se el-ben se bl-bej. Volt egyáltalán ilyen?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. október 30., hétfő 17:20

Realista24 írta:
alexoxladjackoxi írta: Mert engem ez nem érdekel. Semmi köze nincs az idei aranylabdának ahhoz, hogy mi lenne akkor, ha Ronaldo 3 év múlva 6 rúgott góllal VB-t nyerne. Ilyenek csak tőled pattannak ki, csak nem vágom miért, de ha neked jó ezen idegelni magadat, akkor hajrá.
Erre ket megoldas van.
1. verzio, nem olvasod.
2. verziot gondolom nem kell reszleteznem.

Ha nincs jobb dolgod, mint beleallni a madridista userekbe, akkor keress mast, az internet tagas vilagaban.
Nem nagyon szoktam beleállni senkibe, csak megjegyeztem, megkérdeztem valamit, mert nagyon szembetűnőnek találtam. Mint írtam ha ő ettől jobban érzi magát, csinálja, csupán a logikát és az értelmet kerestem mögötte.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 30., hétfő 17:20

DiCabrio írta: Amúgy ilyen Haaland meg Lewandowski féle bohócok ne kapjanak már Aranylabdát, ott van nekik az Aranycipő. Az Aranylabda kaliber az Ronaldo, Messi, Benzema, Modric, Iniesta, Neymar (2015-ben simán vihette volna akár ő is). Nem, Ribery és Sneijder sem azok. Ha a Cityből kell Aranylabdás akkor Rodri. Hatosként a legtöbb támadóharmadba eljuttatott labda, sorsdöntő pillanatokban gólok (Bayern és Inter ellen), lefedi az egész középpályát, védekezésben, támadásépítésben is top, ő a City alfája és omegája, meg kell nézni, hogy vele és nélküle milyen arányban nyerik a meccseiket. Illetve megnyerte a legendás Nemzetek Ligáját is.
De az aranylabdat nem kaliberre adjak, hanem eves teljesitmenyre. Senkit nem erdekel, hogy elotte vagy utana hol lesz a tag, de ha abban az egy evben o volt a legjobb, kupak, szamok, stb alapjan, akkor kapjak meg.

Az aranylabdasok fele nem is kaphatott volna labdat, ha az szamitana, hogy amugy ki milyen focista.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 17:19

dzsi91 írta:
DiCabrio írta: Amúgy ilyen Haaland meg Lewandowski féle bohócok ne kapjanak már Aranylabdát, ott van nekik az Aranycipő
tve megnyerte a legendás Nemzetek Ligáját is.
Mondjuk az EURÓPAI aranycipő is megérne egy misét ahova nemszámolják bele a legrangosabb EURÓPAI sorozatokban szerzett gólokat :D

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. október 30., hétfő 17:18

dzsi91 írta:
alexoxladjackoxi írta:

Szerintem ez közelebb áll az üldözési mániához, mint a véleménynyilvánításhoz.

Mert engem ez nem érdekel. Semmi köze nincs az idei aranylabdának ahhoz, hogy mi lenne akkor, ha Ronaldo 3 év múlva 6 rúgott góllal VB-t nyerne. Ilyenek csak tőled pattannak ki, csak nem vágom miért, de ha neked jó ezen idegelni magadat, akkor hajrá.
Vagy indokold meg, hogy messi miért nem kapná meg az aranylabdát ha megcseréljük haaland idei eredményeivel vagy nyomd el magad. Eddig itt egyedül te idegeskedsz én csak az iagazság szószólója vagyok mint a barszatopikban 15 éve mostpedig valami évszázadós vesztegetési botrányban vannak. :D
Jó, elnyomom magam. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 17:16

alexoxladjackoxi írta: Mert engem ez nem érdekel. Semmi köze nincs az idei aranylabdának ahhoz, hogy mi lenne akkor, ha Ronaldo 3 év múlva 6 rúgott góllal VB-t nyerne. Ilyenek csak tőled pattannak ki, csak nem vágom miért, de ha neked jó ezen idegelni magadat, akkor hajrá.
Erre ket megoldas van.
1. verzio, nem olvasod.
2. verziot gondolom nem kell reszleteznem.

Ha nincs jobb dolgod, mint beleallni a madridista userekbe, akkor keress mast, az internet tagas vilagaban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 30., hétfő 17:14

alexoxladjackoxi írta:
realmadrid95 írta:

Amig normalisan leirja a velemenyet, mi a baj vele?
Szerintem ez közelebb áll az üldözési mániához, mint a véleménynyilvánításhoz.
dzsi91 írta:

Nem is csinaltam semmit. Bedobtam néhány forgatókönyvet és érdeklődtem, hogy változtatna-e a végeredményen. Te meg idehánytál egy semmit amiben egyszer nem indokoltad meg, hogy a felvetésem egy baromság és messi egyik forgatókönyvemben sem lenne aranylabdás.
Mert engem ez nem érdekel. Semmi köze nincs az idei aranylabdának ahhoz, hogy mi lenne akkor, ha Ronaldo 3 év múlva 6 rúgott góllal VB-t nyerne. Ilyenek csak tőled pattannak ki, csak nem vágom miért, de ha neked jó ezen idegelni magadat, akkor hajrá.
Vagy indokold meg, hogy messi miért nem kapná meg az aranylabdát ha megcseréljük haaland idei eredményeivel vagy nyomd el magad. Eddig itt egyedül te idegeskedsz én csak az iagazság szószólója vagyok mint a barszatopikban 15 éve mostpedig valami évszázadós vesztegetési botrányban vannak. :D

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 30., hétfő 17:11

DiCabrio írta: Amúgy ilyen Haaland meg Lewandowski féle bohócok ne kapjanak már Aranylabdát, ott van nekik az Aranycipő
tve megnyerte a legendás Nemzetek Ligáját is.

Vissza: