Simán eltudnám képzelni hogy elmegy a Citybe megnyerni mindent ott is aztán elköszön a focitól.Realista24 írta: Daily Starszerint a Real Madrid felajanlotta Kroost a ManU-nak, Chelseanek es a Newcastlenek.
Mar a felvetes is erdekes (azt a nyilvanvalo tenyt figyelmen kivul hagyva, hogy baromsag), leven penzt nem kapnank erte.![]()

Toni Kroos
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Toni Kroos - 8
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Januárban még igenRealista24 írta: Daily Starszerint a Real Madrid felajanlotta Kroost a ManU-nak, Chelseanek es a Newcastlenek.
Mar a felvetes is erdekes (azt a nyilvanvalo tenyt figyelmen kivul hagyva, hogy baromsag), leven penzt nem kapnank erte.![]()

Első két csapatnak az átigazolási politikája alapján pénz úgyis mindegy.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Daily Star
szerint a Real Madrid felajanlotta Kroost a ManU-nak, Chelseanek es a Newcastlenek.
Mar a felvetes is erdekes (azt a nyilvanvalo tenyt figyelmen kivul hagyva, hogy baromsag), leven penzt nem kapnank erte.

Mar a felvetes is erdekes (azt a nyilvanvalo tenyt figyelmen kivul hagyva, hogy baromsag), leven penzt nem kapnank erte.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak akkor allj bele, ha ugyanakkora a labad, mint Toninak, mert csak abban a meretben lesz kaphato.doncsontos írta:na arra ra is kell menni, btw multkor akartam egy 98as R9es mercurialt, hat ra ment vagy egy mas fel oram mire talaltam is egyet 2500$ertRealista24 írta: Adidas piacra dobja Kroos ikonikus cipojet a 10 eves evfordulo alkalmabol.aki jartasabb a temaban nem lehet egy olyat szervalni emberi aron?
UK 8.5
Bar ahogy lattam Jude kert es kapni fog egy kilencest Kroostol

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Haveromnak 100% hogy van,ha gondolod rakerdezek.doncsontos írta:na arra ra is kell menni, btw multkor akartam egy 98as R9es mercurialt, hat ra ment vagy egy mas fel oram mire talaltam is egyet 2500$ertRealista24 írta: Adidas piacra dobja Kroos ikonikus cipojet a 10 eves evfordulo alkalmabol.aki jartasabb a temaban nem lehet egy olyat szervalni emberi aron?
De lehet,hogy meg var az eladasaval.
Viszont fix hogy draga.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
na arra ra is kell menni, btw multkor akartam egy 98as R9es mercurialt, hat ra ment vagy egy mas fel oram mire talaltam is egyet 2500$ertRealista24 írta: Adidas piacra dobja Kroos ikonikus cipojet a 10 eves evfordulo alkalmabol.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ramosnak lattam a cipojet amit kapott,egyik volt csapattarsam megszerezte a szintetikus valtozatat.Realista24 írta: Adidas piacra dobja Kroos ikonikus cipojet a 10 eves evfordulo alkalmabol.
Kurva jol nez ki szvsz.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Adidas piacra dobja Kroos ikonikus cipojet a 10 eves evfordulo alkalmabol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Megneznem a szogletei hany szazalekabol lett gol az elmult 3-4 szezonban es hany szogletebol lett gol, amikor CR es Ramos varta a labdakat

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Maximálisan egyetértek. Vannak azért legendás pillanatok is megmaradva az ő pontrúgásaiból, de inkább érkezne a kipattanóra, vagy várná légurításra, mert valami borzasztó lehet a %-os arány, hogy mikor talál csapattársat a beadása pontrúgásból, és mikor fejeli azt ki pillanatok alatt az ellenfél.realbeckham írta: ...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- realbeckham
Kurvajol passzol, nagyon okos, jól lát, német hidegver. 100evente szuletik ilyen kps. De, mint pontrugo.. Szerintem ez ilyen soha nem látott mitosz, mint a loch nessi szörny, hogy veszélyes lövő. Én a szogletektol is megfosztanam, meg a szabadrugasoktol is. Van ez a jordi alba-messi coop figura. Masodik hullambol szépen gurit belsovel. Abban nagyon fasza a német, de évente van/jön ki így 1darab figurája. Minden mas fajta lovesben az utobbi evekben egy fillért nem ér. Tegnap is utolsó masodpercben az a szabadrúgás. Oké, hogy a sorfal vicc volt, de oda rugta kozepmagasan, ahol a kapus állt. Egyenesen a kezébe. Meg sem kellett mozdulni. Elég szar érzés az, hogy sosem megy fel a pulzus egy real madridnal, ha szabadrúgás van, vagy szöglet. Évek óta. Még egy stabil 11es lovoje sincs a csapatnak. A madrid sok szabadrugast kap es szogletet vegezhet el. Lehetne ez is úgymond egy fegyverünk.
Sokkal nagyobb pontosság kellene kroostol szvsz, ha már ilyen sniper titulusba van helyezve a futballban. Mindegy egyes szabit fedevel lövetnek, ha pályán van. Lehet még szarabb lenne, de rakna bele annyi erőt, hogy ha nagy veletlen kapura megy, akkor abbol baj van.
Sokkal nagyobb pontosság kellene kroostol szvsz, ha már ilyen sniper titulusba van helyezve a futballban. Mindegy egyes szabit fedevel lövetnek, ha pályán van. Lehet még szarabb lenne, de rakna bele annyi erőt, hogy ha nagy veletlen kapura megy, akkor abbol baj van.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
mit játszott megint ez az ember tegnap is 
Toni Kroos vs Girona:
• 90 minutes played.
• 1 assist.
• 77/80 accurate passes.
• 96% passing accuracy.
• 2 chances created.
• 17 passes into the final third.
• 3/3 long balls.
• 4 recoveries.

Toni Kroos vs Girona:
• 90 minutes played.
• 1 assist.
• 77/80 accurate passes.
• 96% passing accuracy.
• 2 chances created.
• 17 passes into the final third.
• 3/3 long balls.
• 4 recoveries.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tavaly is a legjobb kpsunk volt. Nálam idén is kezdő.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Minden bellinghamrol szol, meg a future kprol de ezt az embert nehez lesz potolni.
Oriasit valtozott a jatekunk ahogy bejotty rengeteg forintos labda, az a kapufa is oriasi volt bar utana szerintem tul laza akart lenni h belsovel elpasszolja.
De megis a kedvencem az volt amikor kb az 50.percbe az elso ki ki labdajaert ugy csuszott oda h beleszallt a getafesba is. Ezek ellen kemenyen kellett, es az tekintelyt parancsolo volt.
Toni
Oriasit valtozott a jatekunk ahogy bejotty rengeteg forintos labda, az a kapufa is oriasi volt bar utana szerintem tul laza akart lenni h belsovel elpasszolja.
De megis a kedvencem az volt amikor kb az 50.percbe az elso ki ki labdajaert ugy csuszott oda h beleszallt a getafesba is. Ezek ellen kemenyen kellett, es az tekintelyt parancsolo volt.
Toni

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Be is találták azóta rendesen. Az instája tele van spammelve Saudibólikarus93 írta: Kroos beirta Fabrizio here we go postja alá. (Gabri Veiga)
Embarrasing.
Saudiak sajnos nem olyanok lesznek mint a Kinaiak/USA. Tényleg komolyan veszik hogy top ligává váljanak. Már fiatal tehetségeket is húznak befele.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ikarus93
Kroos beirta Fabrizio here we go postja alá. (Gabri Veiga)
Embarrasing.
Saudiak sajnos nem olyanok lesznek mint a Kinaiak/USA. Tényleg komolyan veszik hogy top ligává váljanak. Már fiatal tehetségeket is húznak befele.
Embarrasing.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Tanári labdát adott Jude-nak, és az elvett gólja is parádé volt. Persze nála már szinte meg se jegyezzük, hozzászoktunk, hogy zseni, de jó látni, hogy érzik egymást, mintha már régóta együtt játszanának.
A bekapott gólnál azért kijött, hogy nincs meg a sebessége, de aztán erős meccset hozott, sztem Jude után övé volt a legjobb teljesítmény tegnap. Kell még, sokat tanulhatnak tőle a fiatalok.
A bekapott gólnál azért kijött, hogy nincs meg a sebessége, de aztán erős meccset hozott, sztem Jude után övé volt a legjobb teljesítmény tegnap. Kell még, sokat tanulhatnak tőle a fiatalok.
- Süti
Ez a pali.Realista24 írta: “Ha le kell mondanom a fizetésem egy részéről, akkor gond nélkül megteszem. Ha madridista vagy, akkor ez nem a pénzről szól.”

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.