Realista24 írta: SAF nyugdija ota annyi meccset veszitett otthon a ManU, amennyit SAF-fal egesz karrierje alatt, ami 26 ev volt.
Az úgy pláne kemény hogy az elején neki se ment igazán, ha jól tudom
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. október 30., hétfő 17:58
Realista24 írta: SAF nyugdija ota annyi meccset veszitett otthon a ManU, amennyit SAF-fal egesz karrierje alatt, ami 26 ev volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 17:27
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 30., hétfő 15:33
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. október 30., hétfő 12:37
hehetheoriginal írta:miert?De tok mas játékos mint kroos
nezve a legtöbb meccset iden, ha labdabiztossagban fel tud noni, akkor lehet krosz utod.
teny, hogy a nemet abszolut megbizhato, de bebaszlai meg veszelyesebb elorefele.
nem teljesen az a poszt, inkabb valverdevel hasonlitanam össze.
de kurvanagy dolog lenne, ha real madridban kezdojatekos lenne röpke 70 ev utan ujra egy magyar...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 30., hétfő 12:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 11:30
Az, hogy most nem fedi le teljesen Kroos jatekat, az valos, de hogy ket vagy harom ev mulva hol fog tartani, az a jovo zeneje.realmadrid95 írta:Marky írta:
A valogatottbeli szerepet kar osszemosni a klubcsapatban jatszott pozicioival. A Liverpoolban zsenialisan jatszott akar 6-osban is, amikor a nagyokos tarsai kiallitgattak magukat. 8-asban es 10-esben is a liga egyik legjobbja tud lenni.
A valogatottban az volt a gond, hogy rajta kivul nincs mas, aki feltudja vinni a labdat az ellenfel tizenhatosaig, vagy megfelelo osszjatekokat tud kezdemenyezni ehhez. Ha o hatul van, akkor marad az ivelgetes.
Teljesen mas az, amikor 11 ember 11 ember ellen jatszik es neki kellene szabalyoznia a jatekot. Az, hogy kiallitas miatt emberfeletti mennyiseget fut, amitol el voltak ajulva, sokkal masabb, mint az, hogy o szabja fazonra a jatekot. Ebben o nagyon alul maradna Kroosszal szemben, ahogy Hehe is irta, sokkal inkabb Valverde poziciojaban jo. Kroos jatekahoz leginkabb Enzo Fernandez jateka all a legkozelebb.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 30., hétfő 11:23
Marky írta:A valogatottbeli szerepet kar osszemosni a klubcsapatban jatszott pozicioival. A Liverpoolban zsenialisan jatszott akar 6-osban is, amikor a nagyokos tarsai kiallitgattak magukat. 8-asban es 10-esben is a liga egyik legjobbja tud lenni.realmadrid95 írta:
Sajnos a litvanok ellen ott kapott szerepet elsokent, szerintem elete legrosszabb meccset hozta le. Nyilatkozta o is es Rossi is, hogy a leheto legrosszabb dontes volt ot hatrebb vonni osztogatni.
A valogatottban az volt a gond, hogy rajta kivul nincs mas, aki feltudja vinni a labdat az ellenfel tizenhatosaig, vagy megfelelo osszjatekokat tud kezdemenyezni ehhez. Ha o hatul van, akkor marad az ivelgetes.
HozzászólásSzerző: Marky » 2023. október 30., hétfő 11:18
A valogatottbeli szerepet kar osszemosni a klubcsapatban jatszott pozicioival. A Liverpoolban zsenialisan jatszott akar 6-osban is, amikor a nagyokos tarsai kiallitgattak magukat. 8-asban es 10-esben is a liga egyik legjobbja tud lenni.realmadrid95 írta:Sajnos a litvanok ellen ott kapott szerepet elsokent, szerintem elete legrosszabb meccset hozta le. Nyilatkozta o is es Rossi is, hogy a leheto legrosszabb dontes volt ot hatrebb vonni osztogatni.mexes írta:
Kroos helyét át is veheti két év múlva![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 11:12
Az is kérdés amúgy sztem hogy Jude pozíciója miként fog változni a jövőben.KAG írta:Likeoltam mert adnám a csapatbamexes írta:
Kroos helyét át is veheti két év múlva![]()
![]()
De tok mas játékos mint kroos
Szerintem belivel ütnek egymást picit.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 30., hétfő 11:08
Sajnos a litvanok ellen ott kapott szerepet elsokent, szerintem elete legrosszabb meccset hozta le. Nyilatkozta o is es Rossi is, hogy a leheto legrosszabb dontes volt ot hatrebb vonni osztogatni.mexes írta:Kroos helyét át is veheti két év múlvaRealista24 írta: Dominik Szoboszlai for Liverpool in the Premier League this season:
Most touches
Most passes
Most chances created
Most final-third passes
Most possession won middle third
Most penalty area entries
Most sequences
And now he has two assists.
Nem rossz az újonctol. Legjobb helyre került.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 30., hétfő 10:58
miert?De tok mas játékos mint kroos
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. október 30., hétfő 10:55
Likeoltam mert adnám a csapatbamexes írta:Kroos helyét át is veheti két év múlvaRealista24 írta: Dominik Szoboszlai for Liverpool in the Premier League this season:
Most touches
Most passes
Most chances created
Most final-third passes
Most sequences
Nem rossz az újonctol. Legjobb helyre került.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: mexes » 2023. október 30., hétfő 10:15
Kroos helyét át is veheti két év múlvaRealista24 írta: Dominik Szoboszlai for Liverpool in the Premier League this season:
Most touches
Most passes
Most chances created
Most final-third passes
Most sequences
Nem rossz az újonctol. Legjobb helyre került.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 30., hétfő 9:37
evans baratunkat akkor meg kell nezni a 3. golnal mit alkotottPad'em írta: Ten Hag asked on Maguire-Evans and Rapha Varane benched: "Tactics".
"I decided for Evans as starter and Varane benched for tactics, yes. Exactly".
Erik Taktikus 7Hag.![]()
Helyében leköszönnék, ez egyre arcpirítóbb.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 30., hétfő 9:35
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 30., hétfő 8:00
de tudja-e ezt egy hideg, esos esten stokeban is?whitemadrid írta:Mondjuk túl sok "sztár-t" nem tudnék mondani a Poolból max csak névre egy kettőt azok is már kiöregedőben de az, hogy a a Ligák ligájában tudja hozni a szintet az azert nem semmi.Halfkey írta: Tegnapi meccset pont láttam, nagyon kiemelkedett. Elképesztő hogy egy sztárokkal teli csapatból is ki tud.
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2023. október 30., hétfő 7:51
Mondjuk túl sok "sztár-t" nem tudnék mondani a Poolból max csak névre egy kettőt azok is már kiöregedőben de az, hogy a a Ligák ligájában tudja hozni a szintet az azert nem semmi.Halfkey írta: Tegnapi meccset pont láttam, nagyon kiemelkedett. Elképesztő hogy egy sztárokkal teli csapatból is ki tud.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 30., hétfő 7:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 30., hétfő 4:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 29., vasárnap 19:42
Csak Pep egy alapvetően jó és értelmes edző. Sosem azért volt kritizálva karrierje során.petiamadridista írta:
És innen nézve fals az a kritika, hogy Pep azért nyer mert megkap minden lóvét, hiszen a többiek is legalább annyit költenek.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem