Ah mester sorry, lehet nem Te voltál akkor. Elnézést!Mi? Mikor basztattalak én Vini miatt? Modricson összeugrottunk az rémlik![]()

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 29., vasárnap 9:34
Ah mester sorry, lehet nem Te voltál akkor. Elnézést!Mi? Mikor basztattalak én Vini miatt? Modricson összeugrottunk az rémlik![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 29., vasárnap 9:14
Leirtunk négy esetet. Ébredj már fel vagy ne irj hülyeségeket információ hiányában.kiserik írta: Ez az eset verte ki itt a biztosítékot? https://youtu.be/OmSGSoUE7js?si=DI9rZ0YaalYAY1Lv
A csapatod győztes gólt lő a 92. percben a Classicon és még a gólörömben lehoznak. Még tapsolt is a szurkolók felé. A pofátlan. Az hogy a 4. spori idegállapotban mit dumált neki, gondolom majd kiderül. Nem véletlenül húzta le Carlo, mert tudja, hogy a bírókkal perelni nem érdemes.
A teljesítményéről továbbra sem tudok nyilatkozni, mert nem láttam a meccset.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. október 29., vasárnap 8:54
Az, hogy Ancelotti mar lehuzza a palyarol, lesz kovetkezmenye. Vagy latjuk majd, mert padra teszi pihentetes cimszoval, vagy zart ajtok mogott az irodajaban vagy az oltozoben elbeszelget vele. Ancelotti ha itt ezen a ponton nem huzza meg a hatart, akkor Vini at fogja lepni, es ha igy folytatodik, a madridi szurkolok is ki fogjak futyulni es ellene fordulnak. Marmint nem mi, hanem a kemeny magKerlon írta:wZoLee7 írta: Olyan jol esik h vegre nem vagyunk ketten ez3n a velemenyen Kerlonnal hanem masok is csatlakoznak![]()
![]()
Értelmes menedzsmenttel mögötte nem jutott vopna ide, de hát már ott tartunk, hogy az edzőnk pofája ég a viselkedésétől és lerángatja a pályáról inkább. Szóval ilyen ember inkább ne képviselje szeretett klubunkat.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 29., vasárnap 8:53
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 29., vasárnap 8:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 29., vasárnap 8:44
Nem ertek egyet, nem lehetsz reális, ha nem élőben éled at hogy hátrányban mit csinal foci helyett és ezzel hátráltatja a csapatot.Pad'em írta: Pont ezért én láttam reálisan, ti idegbe voltatok érthető mód![]()
Hát ez az, miért nem büntetjük meg? Legalább egy nevelő szándékú cserepaddal?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 29., vasárnap 8:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 29., vasárnap 8:41
A klub abban hibás max hogy nem bünteti meg.Pad'em írta: Csak felvételről éjjel néztem vissza a meccset, előtte elolvastam a kommenteket, tudtam az eredményt, így full zenben láttam. Azért ez segített. Annyira azért nem volt ez olyan vérlázító gyerekek, a hozzászólásokból azt hittem, hogy lerúgott valakit a lelátón mint Cantona vagy néző közé bikázott mint a gudboj![]()
Nem volt szép amit csinált, de azért túlzásba estetek sztem. A férgezés, majmozás nekem sem tetszik btw. Itt azért ennél magasabb a kultúra mégha egyesek igyekznek is lehúzniA fő gond az, hogy vállalhatatlan formában van. A viselkedése is az persze, már másfél éve, de ebben hibás az egész klub nem csak ő, Ancelotti, Perez, játékostársak, hagyták elkanászodni.
Mi? Mikor basztattalak én Vini miatt? Modricson összeugrottunk az rémlikELSiete írta:
Én mindig is ezen a velemenyem voltam. Aztan jött padem meg a többiek és le lettem szolva.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 29., vasárnap 7:51
Mi? Mikor basztattalak én Vini miatt? Modricson összeugrottunk az rémlikELSiete írta:
Én mindig is ezen a velemenyem voltam. Aztan jött padem meg a többiek és le lettem szolva.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. október 29., vasárnap 7:43
HozzászólásSzerző: pheco » 2023. október 29., vasárnap 7:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 29., vasárnap 7:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 29., vasárnap 7:30
wZoLee7 írta: Olyan jol esik h vegre nem vagyunk ketten ez3n a velemenyen Kerlonnal hanem masok is csatlakoznak![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 29., vasárnap 0:12
Realista24 írta:Hogy jó volt.ANDS írta:
Ha megnézed az ismétlést, az első félidőt nyugodtan kihagyhatod. Vini mai teljesítményéről kíváncsi vagyok, mit fogsz mondani.
Két éve.
Kiserik, nem mindig, ne álmodozz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 28., szombat 23:53
Hogy jó volt.ANDS írta:Ha megnézed az ismétlést, az első félidőt nyugodtan kihagyhatod. Vini mai teljesítményéről kíváncsi vagyok, mit fogsz mondani.kiserik írta: Nem láttam a meccset, ….
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 28., szombat 23:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2023. október 28., szombat 23:08
Bekrepált alattad a tesla?kiserik írta: Na mi van srácok? Nem láttam a meccset, de látom a majom megint alkotott (ha már mi is ilyen szintre tudunk süllyedni). Puszi R24, hogy mindig az eszedbe jutok
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 28., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 28., szombat 21:08
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 28., szombat 21:02
Biztos kezelik, de ahogy írtam, agyat nem tudnak helyette noveszteni. Profizmust sem. Ezen a szinten már az orvos kevés, neki kellene belátnia, hogy rossz úton halad és nemhogy példát nem tud mutatni az újonnan érkezőknek, de konkrétan az új focistáknak kell őt minden meccsen visszafognia.ateeemadrid írta: Én azt nem értem, hogy ilyen szinten ezzel nem lehet kezdeni valamit? Nyilván a klubnál is látják, hogy valami nem stimmel vele. Nincs sportpszichológus, coachok, vagy akármi?
Egy normális Vinivel még kurva sokra mehetnénk, de mostanra már nekem is vállalhatatlan lett. Egyszer egyszer el lehet kattanni, emberek vagyunk, de mostmár minden meccs erről szól lassan.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem