Ja. A Xavis esetet nem láttam, de a labda elrúgás az tényleg vérlázító. Bele a tömegbe, mint a goodboy. Ja nem. Végig az oldalvonal mellett a reklámtáblába.Realista24 írta:Leirtunk négy esetet. Ébredj már fel vagy ne irj hülyeségeket információ hiányában.kiserik írta: Ez az eset verte ki itt a biztosítékot? https://youtu.be/OmSGSoUE7js?si=DI9rZ0YaalYAY1Lv
A csapatod győztes gólt lő a 92. percben a Classicon és még a gólörömben lehoznak. Még tapsolt is a szurkolók felé. A pofátlan. Az hogy a 4. spori idegállapotban mit dumált neki, gondolom majd kiderül. Nem véletlenül húzta le Carlo, mert tudja, hogy a bírókkal perelni nem érdemes.
A teljesítményéről továbbra sem tudok nyilatkozni, mert nem láttam a meccset.
Úgy felhergelitek egymást, hogy egy győztes classico után (amitől a nagyja be volt fosva) se tudtok mással foglalkozni 5 oldalon keresztül.
És hogy világos legyen, nem védem, nem azt mondom, hogy minden rendben van, hanem azt amit Pad'em, brutál mód túl van reagálva minden lépése. Mondjuk ez van 5 éve. Volt aki és van olyan, aki annak se tud örülni, ha valamit jól csinált/csinál, sőt csak idegesebb lesz tőle.
Én bízom a vezetőségben. Ahogy korábban is megtörtént, ha úgy látják kézbe veszik az ügyet. Te mindig kiállsz a vezetőség mellett. Most miért nem tudsz?
(Persze ezek után borítékolható, hogy holnap minden sajtó tele lesz azzal, hogy a vezetőségnek tele a töke Vinivel