Fejben gyenge.
De mondom én megértem ha ugyanuyg provokálja a nézőket a végén.
De ja kár hogy telejsitmény nincs. De pofázni tud

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. október 28., szombat 20:04
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 28., szombat 20:02
Nem fura, hogy csak őt bántják mindig? Rudiger, Alaba, Rodrygo vagy akár Bellingham miért nem kapja ezeket? Csak nem azért, mert nem provokatívak? Agyat kellene végre noveszteni, meg el kellene kezdeni focizni, egyelőre ez csak takarózás.Tavaly óta ez megy.lestat írta: Nem volt szép hogy Carlonak kellett megragadnia, főleg hogy rakás sazr hetek óta.
De mikor ilyenek vannak.
https://twitter.com/MadridXtra/status/1 ... 2862948377
elhiszem hogy jólesett neki az a kis ünneplés lejövetel közben...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. október 28., szombat 19:59
uristen mostmilesz mas meg nem kapott ilyet csak ő van állandóan alazva. be kellene baszni ket golt es belerohoghetne a pofajukba, de ettol nagyon messze vagyunk, marad a labdaelrugas meg az unneples a nulla teljeitmenyrelestat írta: Nem volt szép hogy Carlonak kellett megragadnia, főleg hogy rakás sazr hetek óta.
De mikor ilyenek vannak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 28., szombat 19:58
Egy masik bejegyzes azt irja, hogy looks like a banana...de igazabol mindegy is. Mert mar a jo teljesitmenyerol kene irnunk, de arrol honapok ota nem lehet.lestat írta: Nem volt szép hogy Carlonak kellett megragadnia, főleg hogy rakás sazr hetek óta.
De mikor ilyenek vannak.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. október 28., szombat 19:52
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. október 28., szombat 19:01
HozzászólásSzerző: mustacsshe » 2023. október 28., szombat 18:46
De meg sem probalt focizni, nem hogy lefutni a vedojet… Botranyos!Mióta visszajött a sérüléséből nincs meg a tempo sajnos. Ezért nem megy a játék, nem tud megverni senkit. Kopott az induló is meg a végsebesség is. Idővel visszajöhet, csak ahhoz bizony nyomatni kell, másképp nem fog menni.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. október 28., szombat 18:43
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 28., szombat 18:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 28., szombat 18:40
tibi18 írta: Kb. 3 éve mondjuk, hogy helyre kéne tenni. Nem lehet. Nyáron pénzt kell belőle csinálni..
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2023. október 28., szombat 18:35
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2023. október 28., szombat 18:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 28., szombat 18:34
En orulnek neki, el kell adni, Mbappet meg kell szerezni. Tiszta Di Maria feelingem van, csak az penzehes volt, Vinicius meg egyszeruen alacsony intelligenciaval rendelkezik, ami nem lesz jobb az ido mulasaval.Ladislao Suarez írta: Tartok tőle, hogy ő is tékozló fiú lesz hamarosan.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2023. október 28., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. október 28., szombat 18:32
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. október 28., szombat 18:27
Ez mar nekem is sok volt. Kovi meccsen padra basznam. Ancelotti visszafogta magat, nem akart jelenetet, de az oltozoben biztos hogy lebassza. Ilyet nem lehet…RaúlCF írta: Ancelotti a csuklójánál fogva rángatja le a pályáról. MI EZ? általában védem de ez nem viselkedés és hozzáállás volt. ilyet nem akarok Real mezben látni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 28., szombat 18:25
Egyreszt a cserenel.Faust írta: Tudom, nyertes meccs utan nem panaszkodunk, de nezzetek meg mit tolt a cserenel. Aki nem ismeri el, hogy egy kreten, az vak.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 28., szombat 18:17
Én mindig is ezen a velemenyem voltam. Aztan jött padem meg a többiek és le lettem szolva. A szememben továbbra sem egy nagy eresztés ez az ember, egy jobb éve volt, egy aranylabdás Benzemat egeszitett ki jól. Ahogy leült majd eltűnt Benzema, ő is nulla lett. A problema az, hogy azota hatvanyozottan nagyobb lett az arca is, jelenleg Rodrygonal is idegesitobb az ő teljesítménye itt, mert a másik legalább lapít. Jelenléte, hisztizése kártékony az egész klubra.wZoLee7 írta: Olyan jol esik h vegre nem vagyunk ketten ez3n a velemenyen Kerlonnal hanem masok is csatlakoznak![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. október 28., szombat 18:16
Még mindig.wZoLee7 írta: Meg mindig inkabb Vini mint MBappe? Ez a gyerek full idiota, iden bizonyitja rendesen. Ugy adnam el nyaron mint a huzat, bohockodjon mashol. Ez nem melto a mezunkhoz, csoda h nem eg le rola
HozzászólásSzerző: Wecker » 2023. október 28., szombat 18:15
Ilyen a megye IV.-ben van, mikor az okosok okoskodnakRaúlCF írta: Ancelotti a csuklójánál fogva rángatja le a pályáról. MI EZ? általában védem de ez nem viselkedés és hozzáállás volt. ilyet nem akarok Real mezben látni.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem