OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 28., szombat 7:23

Halfkey írta: Lényeg hogy Korfutól tartsátok távol magatokat, ha felnőnek a kölykök én oda mennék nyuggerkedni.

Sokkal kedvezőbb az adózás mint nyomi olaszoknál vagy spanyoloknál :D
Adózni? :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. október 28., szombat 7:06

ANDS írta:
Halfkey írta: …..penész, de olyan se hogy ha nem szellőztetsz akkor az lesz. Az egy hibás ingatlan akkor, szar a szigetelés.
Sajnos, pont akkor lehet penészesedés, ha jó az ingatlan, jó a szigetelés, de nem szellőztetnek eleget.
Kilélegzed a levegőt, párásodik tőle a szoba. Ha nem szellőztetsz, és le van szigetelve, jók a nyílászárók, akkor hol menne ki a pára?
Ezt lehet fokozni még virágokkal, meg ha szárítógép híján a szobában teregeted a mosott ruhát. Tele lesz a levegő párával, ami a falakon, a plafonon, a sarkoknál kicsapódik. Ha nem szellőztetsz, simán lehet a relatív páratartalom 70% felett. 50 % alatt kellene tartani, akkor nem jelenik meg penész a falakon.
Kell venni aldis páramentesítő gépet :)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 28., szombat 1:23

Lényeg hogy Korfutól tartsátok távol magatokat, ha felnőnek a kölykök én oda mennék nyuggerkedni.

Sokkal kedvezőbb az adózás mint nyomi olaszoknál vagy spanyoloknál :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 27., péntek 22:21

megszólalt a szilicium völgy vagy hol vagyte :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. október 27., péntek 22:21

Ja, hogy valahol mar huvos az idojaras? Nalam egesz heten 30+ volt. Jovoheten se megy 28 ala. :'( :mrgreen:

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 27., péntek 21:37

hehetheoriginal írta: tátott szájjal nyitott torokkal :mrgreen:

de amugy rohadjmeg te vagy a hibas, most itt novemberben faszért hozod fel ezt a nyaralós témát csapjalakki teee :vivo: :vivo: :vivo:
:lol:
Egy hete jottunk vissza nyaralasbol,szerinted..
Majd beledoglottem ebbe a hetbe.
Pedig tegnap meg munkaszunetinap is volt.
Jovoheten szerdan is,plusz ket het mulva bl meccsre megyek szoval kivettem a csutortokot. Megis ugy erzem,hogy ez az ev kurva hosszu lesz meg. :lol: Probalom terelni a dolgokat. :lol:

Meg amugyis,most kell lefoglalni. Hatha olcsobb kicsivel. :kalapos:
De megfogtal most az olasz vonallal nagyon. Ez a hosszu repules ugyis kinyirna mexikoig..
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 27., péntek 21:18

tátott szájjal nyitott torokkal :mrgreen:

de amugy rohadjmeg te vagy a hibas, most itt novemberben faszért hozod fel ezt a nyaralós témát csapjalakki teee :vivo: :vivo: :vivo:
thereisonly1ronaldo

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 27., péntek 21:14

Pfu mi romaba fogtunk ki egy ilyen szallast. Borzalmas volt.
Az a mak hogy 4 napra mentunk es egesznap a varosba csaholtunk. Ott rajottem,hogy kicsit mashogy vannak a kategoriak. Tobbet kell olvashatni a velemenyeket.
Viszont mellette volt egy kis olasz pekseg..az a kave,az a prosciuttos ricottas szendvics,pisztacias tiramisu. :sziv: :sziv:

Az igazi vad italia romatol kezdodik lefele.
Milano,Bergamo kulturaltabb,viszont az a milio amirol beszelsz az delen van.
Szardinia,firenze meg calabria amit meg latnom kell mindenkepp.

En ezt a lakasos sztorit most tenerifen neztem nagyon,de 20 ev es leeg a sziget..

nyelv az jó és szép, pláne a köpet mindenféle ótvar semmiképpse hochdeutsch osztráknémet után azt hiszed bocelli énekel neked 0-24 :lol:
il bastardo :mrgreen:
Munkatarsam ezmiatt gyorsabban is beszel,kicsit olyan dallamosabban nemetul. Egybol levagod,hogy olasz. Mondta,hogy regen etteremben dolgozott,megszolalt es nyitott szajjal neztek ra a csajok. :lol:
Mondjuk nem tudom hol hallasz te hochdeutschot. Az kihalt itt mar. :lol:
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 27., péntek 21:09

Köszi :lol:
Andalúzia lesz ahol én élni fogok. Hacsak nem Remy is ott lesz :kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 27., péntek 21:06

Van egy munkatarsam Calabriabol,sokat szokott meselni,mondta,hogy o is idejott penzt gyujteni,hogy ott tudjon egy hazat még venni amit ki tud adni egesz evben,aztan nem tervez mar tobbet igy dolgozni 8 orat naponta.
erről jut eszembe, régi álmom, hogy venni pár euroért ilyen történelmi olasz falucskában egy telket házzal, vannak ilyenek, hogy 1 euroért eladó, ha odaköltözöl - ott is kihalóban van a lakosság, mindenki megy város, mint a magyar falvakban -, aztán nagyjabol kipofozni és ott élni, csak egy üvegszálas net kell vhogy :mrgreen:
lehetséges, hogy öreg Swineherd kolléga vmi ilyesmit valositott meg, nem tudom :salute: :sziv: :-*
Mondjuk ez az olaszorszagi vezetes..
ja én azt nagyon éltem, pláne ez az überóvatos - és pont ezért veszélyes -, és gyöklassú, látomahogyelrepülazéletem, totymorgó, balfaszoskodó osztrák nyomorultak, ahogy vezetnek pl (a halálom édesfaszom bazmeg :vivo: :vivo: :vivo: :vivo: ), magyar stilus azért közelebb van az olaszhoz. nincs szarakodás, tempósan, jól vezetnek, nem kell aggódni miatta abszolut.

mondom lenn délen a 4 csillag az sokszor egy jó 3 csillag belföldön, de utana kell jarni, elolvasni velemenyeket, penészes e a klima miatt a szoba, mennyire tiszta, milyen a reggeli, ezek fontosak.

nyelv az jó és szép, pláne a köpet mindenféle ótvar semmiképpse hochdeutsch osztráknémet után azt hiszed bocelli énekel neked 0-24 :lol:
il bastardo :mrgreen:
Jöttem megölni a bulit. Utalom az olaszokat, lehúzó népség. Inkább nem megyek sehova, ha csak oda tudnék.
attól függ, nyilván hova. neked mondjuk látják a fejed, azonnalinstant rablást foganatositanak :mrgreen:
engem milánóban loptak meg 4 csillagos überhotelben, vhogy leneztek a kartyaadataimat, és leemeltek róla
de most szardiniarol beszelunk, ez teljesen más miliő, nem egy róma vagy milánó belváros.
Dolgozni is milyen jó velük. :kalapos: Még egy ilyen nemzetet. :lol:
nyilvan milyen munkakör....
volt olasz projektunk idén. egy álom. olyan szinten raktuk oda az EU-s követelményeket és határidőket, hogy spricceltek belgiumban a hq-ban a gyönyörtől. de ez a tanult, intelligens, menedzser, mérnök réteg, nem ugy mint nálad a tenyerestalpas kosz :kalapos:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2023. október 27., péntek 21:09-kor.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 27., péntek 21:02

Realista24 írta: Jöttem megölni a bulit. Utalom az olaszokat, lehúzó népség. Inkább nem megyek sehova, ha csak oda tudnék.

Peace :kalapos:
Dolgozni is milyen jó velük. :kalapos: Még egy ilyen nemzetet. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 27., péntek 20:59

Jöttem megölni a bulit. Utalom az olaszokat, lehúzó népség. Inkább nem megyek sehova, ha csak oda tudnék.

Peace :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 27., péntek 20:54

hehetheoriginal írta:
miro. írta:

Egy uccso meg,szigetnek melyik reszen erdemesebb szallasokat nezni?
Itt is eszak-del bontas van,mint tenerifen?
Van valami kulonbseg,vagy itt nincsenek olyan szelsosegek,mint a kanari szigeteken? ( gondolok itt idojaras vagy termeszeti adottsagokra)
semmi, mindenhol lerohadsz, amig be nem mész a tengerbe. nyár van na mit mondjak dél olaszország, földközi tenger közepe :lol:
mi egy peugeot 106-ot (asszem) bereltunk, nyilvan csak ugy lehetett kisvarosban leparkolni, hogy kocc elol hátul, egymással támasztják ki az autokat leszarjak teljesen :lol: (gondolom egy ferrarival más a helyzet :lol: btw az tényleg nem mese, több esetben kisvárosokban mikor elment 1-2 lambo vagy ferrari majdhogynem felállva tapsolták meg kiabáltak az utcákon, hogy basszad neki, tapossad szépöcsém, carabinieri vagy rendőrbá vagy mi, az derűsen csacsogott a sofőrrel a piros lámpánál, aztán zöld lett, emberünk odalépett neki, rendőr csak mosolygott )
mi anno pár napot délen voltunk, pár napot északon, igazaból mindegy, gondolom vannak szar meg normalis szallasok is, mint mindenutt.
nézd meg bookingon mire van sok pozitiv, inkabb neznek jo 4 csillagost, gyakran az egy belkontinens 3 csillagnak szamit.
de ez mindenre igaz, nem csak ide nyilván. kibaszott közkedvelt nyaralohely, olaszokkal tele, ők meg tudják mi a fasza, nem bolondoznak balival megfaszomtudja costaricaval, bar azok is biztos jok, szardinia, szicilia nyáron tele vannak. sokan fogják a sátrat, aztán egész nyárra leköltöznek konkrétan a tengerparta, főznek mosnak, ott élnek, 20 méterre a viztol, de az is csak azért 20, hogy dagálykor ne mossa el őket a picsába. és beszelgetnek, játszanak, dugnak, gyereket nevelnek, kurvanagyokat kajálnak és buliznak, minden korosztály, szóval egyszeruen csak élnek, nem besavanyodva mint mi pl :lol:
amugy olaszorszag amugyis olyan ékszerdoboz, hogy egy élet is kevés felfedezni, szardinia a tipikus full relax tengerparti kikapcsolodas, amikor tényleg nyomd ki a picsába a telefonod meg a netet, laptopot eszedbe se jusson vinni...
jó sok szart összehordtam mindegy, feltöltödve, kipihenve ér haza az ember, és kurvára nem akar eljönni, vissza a posványba, a fosba, a sok nyomorult faszszopó "honfitárs" közé a savanyú hányásba, abból a közegből, ahol mindegy honnan jöttél, mindenki kurvajól érzi magát a másikkal este az éttermekben félig bebaszva, olasz, német, holland, spanyol, bolgár, román, magyar, lengyel, mindenki mindenkivel joban van, jobban érzed, hogy ember vagy, mint a saját hazádban :lol: :coffee: ez europa. kellenek ide a muszlimok bazmeg mindenképp, ebbe a kulturába, hogy felfogják az 500 év lemaradásukkal, hogy milyen szép is az evilági élet, és nem feltétlen állandoan a mindenki felrobbantására meg a másvilági életre kell készülni... :lol: :coffee:
szoval én ajánlom, de ugyanugy görögországot is - bizonyos részeit - vagy spanyolokat, tudnak élni kurvaanyjukat na, nagy ujdonsagot mondtam. :lol:

gondolom mexikó szinte pont ugyanilyen jó, ha épp nem vágják le a fejed a kartellek, de biztos szép az is :D
Megvan amirol beszelsz,sziciliaba januarban voltunk. Teljesen mas felfogasu emberek. Van egy munkatarsam Calabriabol,sokat szokott meselni,mondta,hogy o is idejott penzt gyujteni,hogy ott tudjon egy hazat még venni amit ki tud adni egesz evben,aztan nem tervez mar tobbet igy dolgozni 8 orat naponta. :lol:
Jol van akkor valojaban mindegy,hogy melyik resze.
Mondjuk ez az olaszorszagi vezetes..Ez az amire nem vagyom. :lol:
Viszont mi mindig ugy szoktunk,hogy ha 3-4 napra megyunk akkor 3 csillagos hotel eleg,ha igy 7-10 napra akkor 4-5 csillag.
Akkor nagyot dob egy extra hotel.
A kajak meg..egyszeruen imadom. A calabriai munkatarsam ismer egy itteni beszallitot aki hetente jar le olaszba cuccokert,aztan megadta a szamat,hogy ha valami kell mi is tudjunk vele hozatni. Olyan izesitesu tesztakat,szoszokat,sajtokat,proseccot szokott hozni hogy megorulsz. :sziv:
Meg a nyelv..szamomra a legszebb a vilagon. Regota tervezem,hogy elkezdem tanulni.
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. október 27., péntek 20:46

realmadrid95 írta:
rashidm írta: Drága Madridom népe!

Egy albérletben mi számít rendeltetésellenes vagy szerződésellenes használatnak? Volt egy beázás a wc-ben, és elázott a wc helyiség és kicsit az előszoba. Ezután penészesek lettek a falak, jónéhány helyen.

Ezt a főbérlő ki akarj fizettetni, mondván hogy nem szellőztettünk rendesen (ami félig meddig igaz, mert néha tényleg nem lett szellőztetve, amikor mostunk, de ez mondjuk 10-ből 2 eset). Szerintünk a penészedés az a csőtörés okozta víz miatt lehetett, amikor elázott a wc meg az előszoba. Az más kérdés, hogy nem csak ott lett penészes a fal egy része, hanem máshol is. De szerintünk ennyire lusták úgymond nem voltunk sose, hogy ekkora penész megjelenjen.

Hol lehet ennek utánajárni, hogy ez rendeltetésellenes vagy szerződésellenes használatnak minősül-e?

Vegye fel a kapcsolatot a foberlo a kozos kepviselovel, mivel a biztosito allni fogja ezt is, ahogy a csotorest is.

Hetente van ket ilyen helyreallitasom, ezek igy zajlanak.
Anno volt itt biztosító, de lehet h ezt nem említette nekik vagy nem tudom, Messenger beszélgetés szerint írta anno hogy ezt is megemlíti, kérdés h tényleg mondta-e.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 27., péntek 20:08

miro. írta:
hehetheoriginal írta: Asszem 5 eve
Van valami kulonbseg,vagy itt nincsenek olyan szelsosegek,mint a kanari szigeteken? ( gondolok itt idojaras vagy termeszeti adottsagokra)
semmi, mindenhol lerohadsz, amig be nem mész a tengerbe. nyár van na mit mondjak dél olaszország, földközi tenger közepe :lol:
mi egy peugeot 106-ot (asszem) bereltunk, nyilvan csak ugy lehetett kisvarosban leparkolni, hogy kocc elol hátul, egymással támasztják ki az autokat leszarjak teljesen :lol: (gondolom egy ferrarival más a helyzet :lol: btw az tényleg nem mese, több esetben kisvárosokban mikor elment 1-2 lambo vagy ferrari majdhogynem felállva tapsolták meg kiabáltak az utcákon, hogy basszad neki, tapossad szépöcsém, carabinieri vagy rendőrbá vagy mi, az derűsen csacsogott a sofőrrel a piros lámpánál, aztán zöld lett, emberünk odalépett neki, rendőr csak mosolygott )
mi anno pár napot délen voltunk, pár napot északon, igazaból mindegy, gondolom vannak szar meg normalis szallasok is, mint mindenutt.
nézd meg bookingon mire van sok pozitiv, inkabb neznek jo 4 csillagost, gyakran az egy belkontinens 3 csillagnak szamit.
de ez mindenre igaz, nem csak ide nyilván. kibaszott közkedvelt nyaralohely, olaszokkal tele, ők meg tudják mi a fasza, nem bolondoznak balival megfaszomtudja costaricaval, bar azok is biztos jok, szardinia, szicilia nyáron tele vannak. sokan fogják a sátrat, aztán egész nyárra leköltöznek konkrétan a tengerparta, főznek mosnak, ott élnek, 20 méterre a viztol, de az is csak azért 20, hogy dagálykor ne mossa el őket a picsába. és beszelgetnek, játszanak, dugnak, gyereket nevelnek, kurvanagyokat kajálnak és buliznak, minden korosztály, szóval egyszeruen csak élnek, nem besavanyodva mint mi pl :lol:
amugy olaszorszag amugyis olyan ékszerdoboz, hogy egy élet is kevés felfedezni, szardinia a tipikus full relax tengerparti kikapcsolodas, amikor tényleg nyomd ki a picsába a telefonod meg a netet, laptopot eszedbe se jusson vinni...
jó sok szart összehordtam mindegy, feltöltödve, kipihenve ér haza az ember, és kurvára nem akar eljönni, vissza a posványba, a fosba, a sok nyomorult faszszopó "honfitárs" közé a savanyú hányásba, abból a közegből, ahol mindegy honnan jöttél, mindenki kurvajól érzi magát a másikkal este az éttermekben félig bebaszva, olasz, német, holland, spanyol, bolgár, román, magyar, lengyel, mindenki mindenkivel joban van, jobban érzed, hogy ember vagy, mint a saját hazádban :lol: :coffee: ez europa. kellenek ide a muszlimok bazmeg mindenképp, ebbe a kulturába, hogy felfogják az 500 év lemaradásukkal, hogy milyen szép is az evilági élet, és nem feltétlen állandoan a mindenki felrobbantására meg a másvilági életre kell készülni... :lol: :coffee:
szoval én ajánlom, de ugyanugy görögországot is - bizonyos részeit - vagy spanyolokat, tudnak élni kurvaanyjukat na, nagy ujdonsagot mondtam. :lol:

gondolom mexikó szinte pont ugyanilyen jó, ha épp nem vágják le a fejed a kartellek, de biztos szép az is :D
thereisonly1ronaldo

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 27., péntek 19:53

rashidm írta: Drága Madridom népe!

Egy albérletben mi számít rendeltetésellenes vagy szerződésellenes használatnak? Volt egy beázás a wc-ben, és elázott a wc helyiség és kicsit az előszoba. Ezután penészesek lettek a falak, jónéhány helyen.

Ezt a főbérlő ki akarj fizettetni, mondván hogy nem szellőztettünk rendesen (ami félig meddig igaz, mert néha tényleg nem lett szellőztetve, amikor mostunk, de ez mondjuk 10-ből 2 eset). Szerintünk a penészedés az a csőtörés okozta víz miatt lehetett, amikor elázott a wc meg az előszoba. Az más kérdés, hogy nem csak ott lett penészes a fal egy része, hanem máshol is. De szerintünk ennyire lusták úgymond nem voltunk sose, hogy ekkora penész megjelenjen.

Hol lehet ennek utánajárni, hogy ez rendeltetésellenes vagy szerződésellenes használatnak minősül-e?

Vegye fel a kapcsolatot a foberlo a kozos kepviselovel, mivel a biztosito allni fogja ezt is, ahogy a csotorest is.

Hetente van ket ilyen helyreallitasom, ezek igy zajlanak.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. október 27., péntek 19:50

Halfkey írta: Szerintem olyan nincs hogy egy beázás miatt amit akkor feltöröltök van penész, de olyan se hogy ha nem szellőztetsz akkor az lesz. Az egy hibás ingatlan akkor, szar a szigetelés.
Egy hétvégén hazamentünk es akkor volt csőtörés, vasárnap mire visszajöttünk, tiszta víz volt a WC körüli kis lábtartó szőnyeg, meg talán (bár ebbe nem vagyok biztos) az előszobába is kijött picit a víz.

Nekünk valószínűbb az hogy a nem szellőztetés miatt magasabb lett a páratartalom, és ez meg megdobta masszívan és az miatt lett az egész.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 27., péntek 19:33

Szerintem olyan nincs hogy egy beázás miatt amit akkor feltöröltök van penész, de olyan se hogy ha nem szellőztetsz akkor az lesz. Az egy hibás ingatlan akkor, szar a szigetelés.

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. október 27., péntek 19:22

Drága Madridom népe!

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 27., péntek 19:19

hehetheoriginal írta: Asszem 5 eve
Real Madrid

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Vissza: