HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 26., csütörtök 17:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 26., csütörtök 17:19
Regisztráljon ide, olvassa a sok magasröptű vitainkat és egyből megtanul káromkodni.ANDS írta:Nálunk be van pipálva.___Samy___ írta: Nekem ugyanez volt augusztusra, 8 kobmeterre kuldtek egy 7500 forintos csekket, elotte honapban a 9 kobmeteresre meg kaptam 2200 forint korulit.
Felhivtam az mvm-et, mondtam hogy itt valamit nagyon beneztek, es a vegen kiderult, hogy nem volt a vegyes hasznalat bepipalva, vagy valami ilyesmit mondott a csaj. Ami eleg erdekes, mert a felhasznalovaltas nyomtatvanyat vegyes hasznalattal toltottuk ki, meg ugye egy evig semmi ilyen gond nem volt. Biztos a tavaly augusztusi rendkivuli diktalas megboritott naluk mindent.
A lenyeg, hogy a kovetkezo honapban mar jo csekket kaptam. En is diktalos vagyok.
Azt mondták, melegebb volt a szeptember, nagyon meleg, ezért kevesebb gáz kellett volna, hogy fogyjon. Így a megengedett szeptemberi 38 m3 helyett nálunk igaz, hogy csak 30m3 fogyott, de...
....csak 25-26 m3 lett volna indokolt. Ezért 4m3-at piaci áron számláztak. De majd a következő hónapban kompenzálnak.
Erről persze előre nem tájékoztatják a felhasználót.
Na, mindenesetre megkérdeztem, ha a tél is enyhe lesz, akkor mire számíthatunk?
Azt válaszolták, hogy az éves 1729 m3 az mindenkinek jár, tehát, ha többet is kell fizetni év közben, akkor majd az éves elszámoláskor visszakapjuk.
Vagy igen, vagy nem, majd kiderül, ugye? HIGGYEM IS EL?
Feleségem ekkor elkáromkodta magát. De pedagógus, ezért nem tud olyan szépen káromkodni, mint én meccsnézés közben, és ezt most sajnálja. Javasoltam neki, hogy esténként a kertben gyakoroljunk... Mit gondoltok?
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. október 26., csütörtök 17:07
En elhinnem, eddig semmi oka sincs senkinek ketelkedni barmiben, amit az allam vagy allami alkalmazott mondott. /sANDS írta: Mit gondoltok?
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 26., csütörtök 10:12
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2023. október 26., csütörtök 7:07
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 26., csütörtök 6:46
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 25., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. október 25., szerda 22:37
Hankook-ból melyik?Babinho írta:
Sportage ugyanez. Nyári conti, téli 3 éve hankook. Tökéletes. Az egy jó gumi
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. október 25., szerda 22:13
teli: Bridgestone BLIZZAK (marha jo fogyasztas),miro. írta: Ki milyen autogumikra eskuszik?
Most rendeltem 4 teli hankookot a Tucsonra.
A nyari az Continental,de azt mar sokaltam kicsit.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. október 25., szerda 21:52
Sportage ugyanez. Nyári conti, téli 3 éve hankook. Tökéletes. Az egy jó gumimiro. írta: Ki milyen autogumikra eskuszik?
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. október 25., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. október 25., szerda 21:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 25., szerda 21:04
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 25., szerda 21:03
Fu nekem ezekkel a tesztekkel,osszehasonlitasokkal az a bajom,hogy nem tudom mennyire partatlanok,vagy hogy ki van mogottuk egy kis penzzel.hehetheoriginal írta:mindegy csak uj legyen és márkás. úgy értem nem kinai szar.miro. írta: Ki milyen autogumikra eskuszik?
hankook, vredestein, yokohama, dunlop, conti, stb középkategória, felsőben meg a michelin, goodyear, pirelli és hasonlók, de amúgy német oldalakon sok teszt van, be lehet lőni aránylag jól.
én inkább nyulok jobban zsebbe gumiért (autogumiért is), elég fontos, főleg, ha nem csak a sarki hoferbe ugrasz le
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 25., szerda 20:58
mindegy csak uj legyen és márkás. úgy értem nem kinai szar.miro. írta: Ki milyen autogumikra eskuszik?
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 25., szerda 20:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 24., kedd 19:12
Jó az avád.'shutterisland írta:...Ryanair
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem