Kereslek majdcsababarca írta: Mittomén, Realistának mond valamit, Shimano orsók 20-30%-al olcsóbbak, akciók nélkül.

Csak viccelek, mert ilyen nevetseges szallitasi arak mellett meg csak nagy ismerettsegre sincs szukseg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 25., szerda 18:08
Kereslek majdcsababarca írta: Mittomén, Realistának mond valamit, Shimano orsók 20-30%-al olcsóbbak, akciók nélkül.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 25., szerda 18:08
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. október 25., szerda 18:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 25., szerda 17:52
De ez megint más sztori.'shutterisland írta: en lattam mar kulfoldon magyar termeket (pl pick) kb csak 20 szazalekkal dragabban, mint otthon.
persze ritka, de az is erdekes mutatvany.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 25., szerda 17:49
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 25., szerda 17:47
itt van'shutterisland írta: en lattam mar kulfoldon magyar termeket (pl pick) kb csak 20 szazalekkal dragabban, mint otthon.
persze ritka, de az is erdekes mutatvany.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 25., szerda 17:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 25., szerda 17:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 25., szerda 17:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 25., szerda 16:41
itt dőlt dugába az egész.megertetnie
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. október 25., szerda 16:16
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. október 25., szerda 16:07
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. október 25., szerda 15:09
Öreg 3:40nél rájött az igazságra: "Gyurcsány az a tömeggyilkos ideküldött mi????mi???":DD
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 25., szerda 10:10
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 24., kedd 16:58
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 23., hétfő 23:42
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 21., szombat 8:50
Ha jól tudom a terület török fennhatóság alá tartozott, főként arabok lakták. Azoktól vették meg, akik ott laktak, de félig meddig illegálisan, mert ugye a törököktől nem kértek letelepedési engedélyt. Ez azért bőven az I. VH előtt volt. Ha jól rémlik pl Tel Avivot konkrétan a törököktől vették meg 1909-ben talán. 1914-re a területen élők kb 15-20% ismét zsidó volt.ANDS írta:Erről még nem olvastam. Azt mondod, hogy arról a területről, ahonnan elüldözték őket (az őseiket), oda visszatelepültek úgy, hogy megvették azokat a földeket valakiktől? Kiktől?kiserik írta: .....
(megjegyezném, hogy nagyon sok területet nem csak úgy megkaptak a zsidók az angoloktól, amerikaiaktól meg mittudoménkitől, hanem bizony pénzért megvettek és letelepedtek, de ez úgy el lett felejtve)
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. október 20., péntek 22:46
Iszlám hit szerint (nem a Korán szerint) Mohamed innen emelkedett fel Allahoz a mennybe.ANDS írta:
Arról tudsz valamit, hogyan lehetséges, hogy Jeruzsálemet három vallás is a központjának tekinti?
"Jeruzsálemet az ábrahámi vallások – a judaizmus, a kereszténység és az iszlám – mindegyike szent városként tartja számon." Mi vette rá a mohamedánokat, például, hogy szent helynek tekintsék azt a várost, ami egy másik vallás központja?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. október 20., péntek 21:46
azoktól, akiké volt akkor a föld.ANDS írta:
Erről még nem olvastam. Azt mondod, hogy arról a területről, ahonnan elüldözték őket (az őseiket), oda visszatelepültek úgy, hogy megvették azokat a földeket valakiktől? Kiktől?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 20., péntek 18:16
Pontosan ezért nem csak palesztint írtam. A világon máshol is élnek arabok, palesztínok. Onnan se hallani semmi ilyesmit. Vagy tévedek? https://www.facebook.com/Palestine.Hung ... embed_page ez a magyar palesztin nagykövetség oldala. Még a nagytiszteletű nagykövet úr is elmondja a magáét. Érdemes megnézni. Kimondja kerek perec, akkor lesz ennek vége, ha létrehozhatják a Palesztin államot Jeruzsálem fővárossal, azaz eltörlik Izraelt, vagy annak jelentős részét. Arról egy árva szó sincs, hogy elitéli bárki a terrort vagy, hogy részvétét nyilvánítsa a halottak hozzátartozóinak.___Samy___ írta: Szerinted egy ilyen vezetesnel ki mernek ezt nyilatkozni az ottani emberek? Hat vagy bologatnak, vagy meghalnak. Szerintem te is elobbit valasztanad, ha az eleted a tet.
Meg mindig nem arrol van szo, hogy a palesztinokat kellene eltetni, hogy milyen jol tettek, hanem akkor a masik oldalt is el kell itelni, hiszen mar evtizedek ota ugyanezt csinaljak.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem