40.000 (!!!) focibíró hiányzik a pályákról Karsai szerint. Wtf?
Hehe nem jelentkezel?
Adhatnál sárga lapot balfaszságért is

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 25., szerda 14:55
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. október 25., szerda 14:24
Ha megkapja vegre Mbappet, akkor maradjon meg egy evet minimum, mert akkor latni szeretnem, mit rak ossze a franciaval es a baszo kozeppalyankkal. Ha nem lesz erkezo, mert nincs penz, akkor jojjon uj edzo.Sierra írta:Imadom az oreget, hatalmas tanar, de sztem jovo nyaron ujitani kene. Sajnos sok rossz berogzodese maradt, ami sokszor hatraltatja mar a csapatot. Ettol fuggetlenul kemeny amit letesz a csapat a masodik regnalasa alatt.Realista24 írta: Azt írják hogy Carlo hosszabbítani fog a Reallal. Ezzel együtt nyilván dobja a brazil melot.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 25., szerda 14:22
meg lehetne oldani.doncsontos írta:jo lenne csak epp teljesen felesleges a posztjahehetheoriginal írta: megint hir, hogy musiala nem elegedett a jatekperceivel - ahogy lattam ma kezdett - de a pool kiszállt a bulibol, maradtunk mi es a city...
mi igaz mi nem..![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 25., szerda 14:19
Carlo nagy zseni, nem létező posztokat talál ki minden idegenbeli rangadóra, garantáltan megoldaná ezt isdoncsontos írta:jo lenne csak epp teljesen felesleges a posztjahehetheoriginal írta: megint hir, hogy musiala nem elegedett a jatekperceivel - ahogy lattam ma kezdett - de a pool kiszállt a bulibol, maradtunk mi es a city...
mi igaz mi nem..![]()
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. október 25., szerda 14:02
jo lenne csak epp teljesen felesleges a posztjahehetheoriginal írta: megint hir, hogy musiala nem elegedett a jatekperceivel - ahogy lattam ma kezdett - de a pool kiszállt a bulibol, maradtunk mi es a city...
mi igaz mi nem..![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 24., kedd 22:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 24., kedd 21:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 24., kedd 21:13
Nem hiszem el ezt a csavot...es akkor csodalkozik, amikor kivagom.peadani írta:Dehogy Domenech...._Bushido_ írta:
De ha már váltás, Zidane neve is felmerült a médiábvan nemrég. Ő is elfoglalhatott volna már kispadot, ha akart volna, de nem tette. Ha jól emlékszem a francia válogatottra ácsingózott, de ott Domenechet hagyták a pozíciójában. Egészségükre.
Inkább ZZ, mint Carlo.
Inkább egy vérfrissítéssel járó xabi, mint Carlo (JÖVŐRE).
Ok, vannak hiányposztok, de a padon is ül pár játékos, és nekik is kéne bizalmat szavazni. főleg, amikor a két brazil támadó semmire se megy meccsek óta...![]()
Képbe vagy megint...
HozzászólásSzerző: peadani » 2023. október 24., kedd 21:09
Dehogy Domenech...._Bushido_ írta:De ha már váltás, Zidane neve is felmerült a médiábvan nemrég. Ő is elfoglalhatott volna már kispadot, ha akart volna, de nem tette. Ha jól emlékszem a francia válogatottra ácsingózott, de ott Domenechet hagyták a pozíciójában. Egészségükre.ateeemadrid írta:
Szegény Xabi mást se csinált, csak 278 méteres labdákat osztogatott előre, csak hogy úgy maradjon meg benned, mint aki sablon oldalpasszokat nyomott.![]()
Én amúgy inkább a váltás mellett lennék, de egyelőre Carlo is megérdemli a bizalmat.
Inkább ZZ, mint Carlo.
Inkább egy vérfrissítéssel járó xabi, mint Carlo (JÖVŐRE).
Ok, vannak hiányposztok, de a padon is ül pár játékos, és nekik is kéne bizalmat szavazni. főleg, amikor a két brazil támadó semmire se megy meccsek óta...
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. október 24., kedd 21:07
De ha már váltás, Zidane neve is felmerült a médiábvan nemrég. Ő is elfoglalhatott volna már kispadot, ha akart volna, de nem tette. Ha jól emlékszem a francia válogatottra ácsingózott, de ott Domenechet hagyták a pozíciójában. Egészségükre.ateeemadrid írta:Szegény Xabi mást se csinált, csak 278 méteres labdákat osztogatott előre, csak hogy úgy maradjon meg benned, mint aki sablon oldalpasszokat nyomott.hehetheoriginal írta:
van benne valami, de amig duplanulla játékosai vannak és legalább 4 hiányposzt van a kezdőben, addig nincs miről beszélni.
inkább ő, mint valami noname/tenhag féle namajénmostjolmegmutatom tulbuzgo nyomorult
xabival is fenntartásaim vannak, ő volt az a "szintelen szagtalan rakkolos xavi tipusu ájulásig megy a biztos oldalpassz és labdajáratás, már az utolsó légy is alszik a stadionban" játékos, full statikus pozicios futballal, amit mindenki agybafoba nyomat.
mondom ezt ugy, hogy edzokent egy db meccsét nem láttam még, tehát lehet, hogy teljesen mást játszat, mint a többi edző (pep klopp tukel meg ezek a tizenketto egytucat ugyanolyan focis edzők)![]()
Én amúgy inkább a váltás mellett lennék, de egyelőre Carlo is megérdemli a bizalmat.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. október 24., kedd 20:59
Szegény Xabi mást se csinált, csak 278 méteres labdákat osztogatott előre, csak hogy úgy maradjon meg benned, mint aki sablon oldalpasszokat nyomott.hehetheoriginal írta:van benne valami, de amig duplanulla játékosai vannak és legalább 4 hiányposzt van a kezdőben, addig nincs miről beszélni.Sierra írta:
Imadom az oreget, hatalmas tanar, de sztem jovo nyaron ujitani kene. Sajnos sok rossz berogzodese maradt, ami sokszor hatraltatja mar a csapatot. Ettol fuggetlenul kemeny amit letesz a csapat a masodik regnalasa alatt.
inkább ő, mint valami noname/tenhag féle namajénmostjolmegmutatom tulbuzgo nyomorult
xabival is fenntartásaim vannak, ő volt az a "szintelen szagtalan rakkolos xavi tipusu ájulásig megy a biztos oldalpassz és labdajáratás, már az utolsó légy is alszik a stadionban" játékos, full statikus pozicios futballal, amit mindenki agybafoba nyomat.
mondom ezt ugy, hogy edzokent egy db meccsét nem láttam még, tehát lehet, hogy teljesen mást játszat, mint a többi edző (pep klopp tukel meg ezek a tizenketto egytucat ugyanolyan focis edzők)
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. október 24., kedd 20:21
Mondjuk ez így van, nem segít a jó játék kialakításban ez a keret.hehetheoriginal írta: van benne valami, de amig duplanulla játékosai vannak és legalább 4 hiányposzt van a kezdőben, addig nincs miről beszélni.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 24., kedd 16:47
Vótmá, és teljesen pariban voltak, 2-2 lett az Allianzban.hehetheoriginal írta:bundesliga nem mérvadó, ott csak a bayern elleni számit kb, arra majd ránézek.___Samy___ írta: Nyilvan mervado, hogy latatlanban eliteled a jatekoskent valo jatekstilusa miatt, kozben edzokent meg teljesen mas. Inkabb nezz meg egy meccset papi.
HozzászólásSzerző: haszi » 2023. október 24., kedd 16:44
Szeptemberben volt már meccsük a Bayern ellen. 2-2 letthehetheoriginal írta:bundesliga nem mérvadó, ott csak a bayern elleni számit kb, arra majd ránézek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 24., kedd 16:32
bundesliga nem mérvadó, ott csak a bayern elleni számit kb, arra majd ránézek.___Samy___ írta: Nyilvan mervado, hogy latatlanban eliteled a jatekoskent valo jatekstilusa miatt, kozben edzokent meg teljesen mas. Inkabb nezz meg egy meccset papi.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 24., kedd 16:15
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. október 24., kedd 15:56
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 24., kedd 15:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 24., kedd 15:46
van benne valami, de amig duplanulla játékosai vannak és legalább 4 hiányposzt van a kezdőben, addig nincs miről beszélni.Sierra írta:Imadom az oreget, hatalmas tanar, de sztem jovo nyaron ujitani kene. Sajnos sok rossz berogzodese maradt, ami sokszor hatraltatja mar a csapatot. Ettol fuggetlenul kemeny amit letesz a csapat a masodik regnalasa alatt.Realista24 írta: Azt írják hogy Carlo hosszabbítani fog a Reallal. Ezzel együtt nyilván dobja a brazil melot.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. október 24., kedd 15:21
Imadom az oreget, hatalmas tanar, de sztem jovo nyaron ujitani kene. Sajnos sok rossz berogzodese maradt, ami sokszor hatraltatja mar a csapatot. Ettol fuggetlenul kemeny amit letesz a csapat a masodik regnalasa alatt.Realista24 írta: Azt írják hogy Carlo hosszabbítani fog a Reallal. Ezzel együtt nyilván dobja a brazil melot.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem