Nekem a helyesírásod, ami nagyon fáj...fixX írta:
Gondolom itt a le és fel nyilak a tetszést,ill nem teszést jelentik.Csak úgy kérdezném a 3 valakitől,hogy mi az ami nem tetszik és fáj? na mindegy hagy fájjon![]()

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 26., csütörtök 13:29
Nekem a helyesírásod, ami nagyon fáj...fixX írta:
Gondolom itt a le és fel nyilak a tetszést,ill nem teszést jelentik.Csak úgy kérdezném a 3 valakitől,hogy mi az ami nem tetszik és fáj? na mindegy hagy fájjon![]()
HozzászólásSzerző: TakiLaci2023 » 2023. október 26., csütörtök 13:03
This weekend's Clásico will have Gil Manzano in the center. Real Madrid have an 80% win percentage with him. Barcelona, 55%.fixX írta: Gil Manzano lesz a classico játékvezetője.
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. október 26., csütörtök 12:26
Gondolom itt a le és fel nyilak a tetszést,ill nem teszést jelentik.Csak úgy kérdezném a 3 valakitől,hogy mi az ami nem tetszik és fáj? na mindegy hagy fájjonfixX írta: Arra a meccsre nagyjából emlékszem,nem volt semmi.Végül is megadható volt mind a három ahogy emlékszem,na de akkor is három az három.Visszont összeségében nem vezet rosszul,azt meg végképp nem lehet mondani hogy a Barcelonát segítené,sőtt inkább nagyon nem.Reméljük nem lesz sok dolga és nem válik főszereplővé.
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. október 26., csütörtök 11:43
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 26., csütörtök 11:31
Ő fújt be 3 büntetőt a Valenciának ellenünk a MestallabanfixX írta: Gil Manzano lesz a classico játékvezetője.
HozzászólásSzerző: fixX » 2023. október 26., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 26., csütörtök 7:25
Ez meg valtozhat. Az volt a mondas, hogy azert is, mert nem erkezett bocsanatkeres.Pad'em írta: JUST IN: Florentino Pérez will NOT go to Barcelona for El Clásico after what Miquel Camps tweeted against Vinicius yesterday. @JLSanchez78
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 25., szerda 21:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. október 25., szerda 19:40
Errol eszembe jutott ugyancsak Pique
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 25., szerda 17:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 25., szerda 17:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 25., szerda 13:54
Mondjuk en biztos vagyok benne, hogy kikapunk.Yazid írta: Szerintem kikapunk vagy kínkeserves x
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. október 25., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 25., szerda 7:50
Igazabol en orulok neki, hogy Barca vezetokent Real meccset nezhehetheoriginal írta:Neel magico írta:
Ott mondjuk tényleg megérdemelt volna egy tanítót. Az Antony féle fidget spinner jutott eszembe róla![]()
![]()
Ezt az ajtot sztem ne nyissuk ki, mikor ceronaldo eveken at csinalta ezt, ugrabugra majd visszapassz...![]()
Ez legyen a legnagyobb problema.
Ez a barca vezeto meg gondolom nem barlangban elt, mikor neymar naluk jatszott.
Csak egy gyenge nyomorult ez is, vmit mindig mondani kell
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 25., szerda 7:49
Neel magico írta:Ott mondjuk tényleg megérdemelt volna egy tanítót. Az Antony féle fidget spinner jutott eszembe rólaRealista24 írta: "It's not racism, he deserves a slap for being a clown. These stepovers are unnecessary and meaningless on a football pitch." @La_SER![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. október 25., szerda 7:28
Ott mondjuk tényleg megérdemelt volna egy tanítót. Az Antony féle fidget spinner jutott eszembe rólaRealista24 írta: "It's not racism, he deserves a slap for being a clown. These stepovers are unnecessary and meaningless on a football pitch." @La_SER
HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. október 25., szerda 6:50
Szeretem ezeket a "úgyis kikapunk" szövegeket, aztán ha mégis nyernek, akkor mondhatják hogy "nem számítottam rá".fixX írta: A szombati klasszikó szerintem nagyjából olyan lesz mint a kupa visszavágós 0 4.Semmi esélyt nem látok a barsza részéréről.Most olvastam hogy a sérültjeik közül senki nem tér vissza a holnapi bl meccsre.Valójában ez azt jelenti hogy szombaton sem számol velük Xavi,mert ha látna esélyt akkor már most kapniuk kellett volna pár perc bemelegítést.Általában mindig megnézem a klasszikust,de most nem biztos....szerintem ez nagyon egyoldalú lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 25., szerda 6:27
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. október 24., kedd 20:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 24., kedd 20:44
A sztori egeszen szurrealisBlancoMark írta:Mondd legyszi hogy uj birot rendeltek az ugyhoz.Realista24 írta: Birono ellen is eljaras indult, aki szerint nem osszeferhetetlen, hogy a ferje uzleti kapcsolatban all a Barcelonaval.
Alakul ez, ha lassan is, de valami tortenik.![]()
Jelenlévő fórumozók: 35 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem