Látom ez nem csak nekem tűnt fel...realistahuni írta:Lassan kezd látszani valamiféle nyoma a fejlődésnek.
10-emberrel nyomtunk jobb meccset mint murinnyó 11-el.

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 27., szerda 22:48
Látom ez nem csak nekem tűnt fel...realistahuni írta:Lassan kezd látszani valamiféle nyoma a fejlődésnek.
10-emberrel nyomtunk jobb meccset mint murinnyó 11-el.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 27., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. november 27., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 26., kedd 0:11
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 25., hétfő 18:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 25., hétfő 16:21
+1Én olyan nagy tornázásokra nem emlékszem...Néztem is, amikor a kommentátor arról beszélt, hogy érik az egyenlítés, szerintem esélye sem volt nagyon az ellenfélnek a gólszerzésre. Próbálkoztak néhány random lövéssel, de tipikusan olyan helyzetből, amikor az élete gólját kellett volna lőnie az ellenfél játékosának...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 25., hétfő 16:11
Volt azért egy-két bravur,de nem vitatkozom.Különben is ott van még a hátvédsor,úgyhogy nem biztos hogy a kp védekezésen múlt.Én olyan nagy tornázásokra nem emlékszem.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 25., hétfő 13:16
Pontosan, mélyebben védekeztünk a kapu előtt, így nyilván szellősebb volt a pálya közepe, pláne hogy Isconak kellett védekeznie arrafelé.egyébként elég csalóka volt a kép, hogy átgyalogoltak a kp-n, mivel xabi és illarra is eleve mélyen helyezkedtek el, szóval csak odáig tudtak gond nélkül menni
Én olyan nagy tornázásokra nem emlékszem...Néztem is, amikor a kommentátor arról beszélt, hogy érik az egyenlítés, szerintem esélye sem volt nagyon az ellenfélnek a gólszerzésre. Próbálkoztak néhány random lövéssel, de tipikusan olyan helyzetből, amikor az élete gólját kellett volna lőnie az ellenfél játékosának...Nos lehet hogy így volt,de azért mikor tornáztatták Lopezt,naon simán odaértek a 16-oshoz,mindenféle ellenállás nélkül....mindegy,nekem sulytalannak tűnt,de lehet hogy tévedek...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 25., hétfő 13:07
Igaz,de nekem tul simának tűnt....na mindegy mert nem osztott/szorzott végül is.Azért komolyabb csapatok ellen nem biztos hogy jó ötlet lenne a Alonso/Isco/Illarra kp...___Samy___ írta:azért egy meccsen egy néhányszor bármilyen védelem ellen oda lehet érni a kapuhoz
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 25., hétfő 13:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 25., hétfő 12:57
Nos lehet hogy így volt,de azért mikor tornáztatták Lopezt,naon simán odaértek a 16-oshoz,mindenféle ellenállás nélkül....mindegy,nekem sulytalannak tűnt,de lehet hogy tévedek...egyébként elég csalóka volt a kép, hogy átgyalogoltak a kp-n, mivel xabi és illarra is eleve mélyen helyezkedtek el, szóval csak odáig tudtak gond nélkül menni
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 25., hétfő 12:51
én inkább ezt véltem problémaként felfedezni, mintsem azt, hogy átszaladnak rajtunkValamint nem volt meg a megfelelő kapocs a támadó harmad közt,amit Modric nagyon jól megold
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 25., hétfő 12:40
Histek a statoknak de nekem az első félidőben úgy tűnt hogy az andalúz kiscsapat gond nélkül jött át a középpályán,akkor én úgy éreztem hogy nem jó ötlet volt együtt játszatni őket.Valamint nem volt meg a megfelelő kapocs a támadó harmad közt,amit Modric nagyon jól megold.Persze lehet hogy ez inkább Isco sara,de tény hogy Xabi is meg Illarramendi is,elég egyvonalba helyezkedett..Egyébként szerintem nem volt annyira halott ötlet a Xabi-Illara...
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. november 25., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 25., hétfő 12:22
Szerintem se. Kicsit nézegettem a statokat és Illarra szerezte a legtöbb labdát a középpályán(5) míg Alonso inkább osztogatott és Asier volt a vízhordó. Ha elég stabil védekezésben, akkor én a nyárig megoldott problémának veszem ezt a részt. Aztán még Casemiro beleszólhat, ha védekezésben is tud olyat mutatni, mert támadásban tényleg nem elveszett.CS0ki írta:Persze hogy nem, mert itt már elsősorban a támadásban lehetett "könnyedén" villogni, abba meg a Herceg nagyjából értékelhetetlen.Khedirat meg egy szetesett, szarra szopatott csapat ellen ennyit sem szokott mutatni.
Casemironak viszont valóban azt is meg kell mutatnia, hogy védekezésben alkot, mert anélkül sokra nem megyünk azzal, hogy támadásban lényegesen jobb Khediránál.
Egyébként szerintem nem volt annyira halott ötlet a Xabi-Illara...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 25., hétfő 12:07
Persze hogy nem, mert itt már elsősorban a támadásban lehetett "könnyedén" villogni, abba meg a Herceg nagyjából értékelhetetlen.Khedirat meg egy szetesett, szarra szopatott csapat ellen ennyit sem szokott mutatni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. november 25., hétfő 2:49
Khedirat meg egy szetesett, szarra szopatott csapat ellen ennyit sem szokott mutatni.. Egy szétesett, szarrá szopatott csapat ellen tolta azt, amit tolt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 24., vasárnap 20:47
Ez rendbe is van.De akkor egy valamit áruj el....szerinted ki a jóistent kellene ott játszatni jelen körülmények közt,ha még az a szerencsétlen Khedira sincs???. Egy szétesett, szarrá szopatott csapat ellen tolta azt, amit tolt.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 24., vasárnap 20:34
Árulj el valamit? Most mi idegesítőt mondtam? Olyan nyájosan nyilatkoztam Casemiroról, amennyire jelenleg lehet. A szuperlatívusz vélemények meg szimplán elfogultak. Egy szétesett, szarrá szopatott csapat ellen tolta azt, amit tolt. Szép volt, de Iscotól is mindenki el volt szállva, aztán vissza is esett szépen.sentry írta:Vannak a fórumon közel hasonló vélemények, apróbb eltérésekkel, meg van matt véleménye!
Régi jó kis RR korszakot idézi mikor szegény tag olyan szintű elvakultsággal védte kedvencét, hogy az már fájt. Az egész fórumnak, lettek is belőle kegyetlen nagy felháborodások, viták. Pörgött a szamárpad topikja is rendesen.
Azóta RR beragadt a múltba, Raúl poszterrel alszik Raúl párnánkon és reggelente Raúl törölközőbe törli kigyúrt testét, és a reggeli diós bukta mellé Raúl Best of videókat nézeget.
Már Raizen se csinál balhékat.
Matt legalább pörgeti a topikot, van egy kis élet!![]()
![]()
De szerintem ő direkt csinálja!
Danomicsnál mondjuk nincs nagyobb király!![]()
![]()
Sok bajom van Ancelottival, ez egy része a dolognak.érdekes ezt pont tőled hallani (írva látni) mert még egy pár hete te mondtad hogy nem nagyon kedveled Ancelotti munkásságát a csapatnál.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. november 24., vasárnap 20:14
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem