még nem. de ki fogomANDS írta:Kercsó, ezt próbáltad?___Samy___ írta: ……..Vagy nem tudom, hogy van-e a tv-n utp aljzat, egy proba erejeig kabelesen is osszekothetned, hogy mit produkal.
köszi a tippet, tanácsot mindenkinek

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. október 23., hétfő 23:10
még nem. de ki fogomANDS írta:Kercsó, ezt próbáltad?___Samy___ írta: ……..Vagy nem tudom, hogy van-e a tv-n utp aljzat, egy proba erejeig kabelesen is osszekothetned, hogy mit produkal.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 23., hétfő 22:04
Ryzen 9 3900Xgutihaz14 írta:milyen procid van hozza?ferni írta: Most vettem egy 3070et a CS2höz, hogy kipörgesse a 240 FPS-t, mintha a fogamat húzták volna, erre itt ijesztget![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. október 23., hétfő 21:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 23., hétfő 20:58
Igy kezdtem az irast, hogy ugy nez ki....zsuninnyo írta:Az interneten olvasta, ez nem eleg hiteles?ferni írta:
Valami forrás erről?![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 23., hétfő 20:27
milyen procid van hozza?ferni írta: Most vettem egy 3070et a CS2höz, hogy kipörgesse a 240 FPS-t, mintha a fogamat húzták volna, erre itt ijesztget![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 23., hétfő 19:53
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. október 23., hétfő 19:11
Az interneten olvasta, ez nem eleg hiteles?ferni írta:Valami forrás erről?hehetheoriginal írta: volt itt szo, hogy apple az update-ekkel direkt lassitja a telot, akksit, stb.
hát ugy nez ki nvidia is ugyanezt csinalja a regebbi videokartyakkal, hogy mindenki vegye az ujat csilliárdokért....
kurvagáz bazmeg
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 23., hétfő 19:05
Valami forrás erről?hehetheoriginal írta: volt itt szo, hogy apple az update-ekkel direkt lassitja a telot, akksit, stb.
hát ugy nez ki nvidia is ugyanezt csinalja a regebbi videokartyakkal, hogy mindenki vegye az ujat csilliárdokért....
kurvagáz bazmeg
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 23., hétfő 17:38
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. október 23., hétfő 17:28
rakd vissza az előzőt.hehetheoriginal írta: volt itt szo, hogy apple az update-ekkel direkt lassitja a telot, akksit, stb.
kurvagáz bazmeg
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 23., hétfő 16:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 21., szombat 17:12
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. október 21., szombat 12:19
Igen, ez lett volna a kovetkezo tippem.gutihaz14 írta: nekem volt egy ilyen egy surface 3-mal, hiába kreáltam 2,4 GHz hálózatot is, akkor sem volt hajlandó csatlakozni wifin rá, kénytelen voltam egy régi tp-link routert rákötni és azzal szórni a wifit arra már felment.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 21., szombat 11:34
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 21., szombat 11:15
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. október 21., szombat 11:14
új router. megnéztem. és a szerelők is nézték. rendben van minden.zsuninnyo írta: Ha jol ertem akkor a router uj? A WIFI security-t nezd meg, wpa2-psk vagy wpa3? wpa3-mal egy csomo regebbi eszkoz nem tud mit kezdeni.
próbáltunk manuálisan IPt hozzárendelni.___Samy___ írta:Probalj meg neki esetleg fix ip-t osztani a dhcp-nel.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. október 21., szombat 10:55
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. október 21., szombat 9:54
Ha jol ertem akkor a router uj? A WIFI security-t nezd meg, wpa2-psk vagy wpa3? wpa3-mal egy csomo regebbi eszkoz nem tud mit kezdeni.Kercsó írta: nagyon köszi a tippeket
ezeket mind próbáltam.
2.4ghz, vendéghálózatot hoztam létre
jelszót módosítottam, hogy biztosan jól írjam be. meg alapból ott a jelszó megjelenítő funkció
factory reset, majd firmware frissítés is pipa
kikapcsolt állapotban hosszan nyomva a bekapcs gomb... semmi
a router kb.5 méterre van a tvtől. max erősségűnek érzékeli a hálózatot.
ebből Samsung support lesz. a vicc, hogy 10 napja még az előző lakásban minden működött.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. október 21., szombat 7:06
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 21., szombat 0:45
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem