nem megy ebben a 7-esben

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 23., hétfő 14:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 14:08
Sejtettem, ezert nem is ertem a felvetest.Csabi írta:https://www.youtube.com/shorts/lmrn2x_llwoRealista24 írta:
Hogy mit csinalt?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. október 23., hétfő 14:02
https://www.youtube.com/shorts/lmrn2x_llwoRealista24 írta:Hogy mit csinalt?ateeemadrid írta: A csávó nem rég a BLt hozta el nekünk, és szarba sincs nézve. Nagy support.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 23., hétfő 13:45
összetett a dolog, ahhoz tudnam hasonlitani, mint mikor csaladon belül vitázol vkivel, de abban a pillanatban, mikor vmi külső faszkalapság van vagy helyzet, azonnal félreteszitek a dolgot és összefogtok.ateeemadrid írta: Nekem az a fura, hogy a saját jatékosunk mellett, aki szarrá van bullyzva, nem kiálltok, hanem ti is baszogatjátok. Egy gyökér, az tény, de egészen nevetséges amilyen bánasmódban részesül a világtalan bíróktól, a szarházi féreg szurkolótáboroktól, meg a patkány játékosoktól.
A csávó nem rég a BLt hozta el nekünk, és szarba sincs nézve. Nagy support.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 13:43
Hogy mit csinalt?ateeemadrid írta: A csávó nem rég a BLt hozta el nekünk, és szarba sincs nézve. Nagy support.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. október 23., hétfő 13:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 13:09
Ezt írta.Nezd meg a Beckham dokut, sokat tanulhatnanak belole az ilyen tulfizetett szarhazi pc ujgeneracios sztarocskak.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 23., hétfő 13:07
Megint csak összemosol minden fost. Ennek így nincs értelme. Ha nekimegy a másiknak, akkor provokál, miért nem megy el onnan. Ha elmegy, akkor menekül. A szája meg ezek miatt nem szokott sírni. Tudod, van kalapja, nincs kalapja. Egyébként jobb lenne úgy beszélgetni, hogy láttad is a meccset, bár egyre jobban szokás twitter videók alapján ítélni.Realista24 írta:Jo, hasonlitsuk akkor Beckhamhez, aki ugyanugy folyamatosan ki volt kezdve. De ez mindegy is.kiserik írta:
Persze, csak rohadt nehéz úgy, hogy folyamatosan lejt a pálya az ellenfélnek. Persze van, akinek ez sem akadály (CR), de bakker, ne hozzá hasonlítsuk már (megjegyezve CR-t is ugyan azok gyalázták kb).
Én úgy látom, hogy a teljesítményére inkább a szembeszél és a szeleburdisága nyomja rá a bélyegét, nem a rasszizmussal folytatott küzdelem. Kutya nehéz lehet úgy, ütnek vágnak és akkor old meg. Egy normális világban simán nyertünk volna Sevillában több góllal és arról beszélnénk, hogy Rodrygo gyönyörűen oldotta meg, Belüli újabb gól, Vini tizit harcolt ki, Fede meg szerencsésen gurított a hosszúba. Erre az van, hogy fos volt mindenki Carlo vezetésével.
A legnagyobb gondom tovabbra is azzal van, amit a palyan csinal, ott helyben, azonnal. Mint ahogy irtam is, Neymar 2.0...provokal, kotekedik, aztan csak bujkal es menekul, aztan meg csak sir a szaja.
Ez mar a masodik szezonja, amikor ez a tema, ha jovore sem valtozik a helyzet, akkor ideje lesz kiszallni belole. Epuljon le a PSGben mint az idolja, csak elotte jarjunk jol mi is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 12:15
Jo, hasonlitsuk akkor Beckhamhez, aki ugyanugy folyamatosan ki volt kezdve. De ez mindegy is.kiserik írta:Persze, csak rohadt nehéz úgy, hogy folyamatosan lejt a pálya az ellenfélnek. Persze van, akinek ez sem akadály (CR), de bakker, ne hozzá hasonlítsuk már (megjegyezve CR-t is ugyan azok gyalázták kb).ferni írta:
Hú mekkora egy igazi kcsg volt az a Dani Alves és milyen jó jobbhátvéd is volt, hogy bacná meg
Ebben mondjuk példát vehetne Vini róla.
Nem lenne baj, ha ennyire kiállna emiatt az ügy miatt magáért meg másokért is, de komolyan a teljesítmény rovására megy, hogy ennyire rá van feszülve.
Én úgy látom, hogy a teljesítményére inkább a szembeszél és a szeleburdisága nyomja rá a bélyegét, nem a rasszizmussal folytatott küzdelem. Kutya nehéz lehet úgy, ütnek vágnak és akkor old meg. Egy normális világban simán nyertünk volna Sevillában több góllal és arról beszélnénk, hogy Rodrygo gyönyörűen oldotta meg, Belüli újabb gól, Vini tizit harcolt ki, Fede meg szerencsésen gurított a hosszúba. Erre az van, hogy fos volt mindenki Carlo vezetésével.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 23., hétfő 11:55
Persze, csak rohadt nehéz úgy, hogy folyamatosan lejt a pálya az ellenfélnek. Persze van, akinek ez sem akadály (CR), de bakker, ne hozzá hasonlítsuk már (megjegyezve CR-t is ugyan azok gyalázták kb).ferni írta:Hú mekkora egy igazi kcsg volt az a Dani Alves és milyen jó jobbhátvéd is volt, hogy bacná megRealista24 írta: Szamtalan mas olyan pelda van, mint amikor Dani Alvesnek banant dobtak, csak o megette, aztan adott ket golpasszt vagy rugott egy golt es nem a birosagra ment.
Ebben mondjuk példát vehetne Vini róla.
Nem lenne baj, ha ennyire kiállna emiatt az ügy miatt magáért meg másokért is, de komolyan a teljesítmény rovására megy, hogy ennyire rá van feszülve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 11:51
Akarod mondani targyilagosan.raul 4 ever írta:Vót ilyen is, büszkén osztottad meg annoRealista24 írta: Vinícius Júnior for @realmadrid this season:
22 games
1220 minutes
4 goals
9 assists
2 penalties won
directly involved in a goal every 81 minutes
Difference maker.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. október 23., hétfő 11:50
Vót ilyen is, büszkén osztottad meg annoRealista24 írta: Vinícius Júnior for @realmadrid this season:
22 games
1220 minutes
4 goals
9 assists
2 penalties won
directly involved in a goal every 81 minutes
Difference maker.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 11:42
en amugy lezartam reszemrol, barmit is irogattok, nincs idom most erre
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 23., hétfő 11:39
binicius nyaron visszavonul es a rasszizmus elleni harcert fogja szentelni az eletet.CR-t is buziztak folyamatosan, meg szamtalan mas olyan pelda van, mint amikor Dani Alvesnek banant dobtak, csak o megette, aztan adott ket golpasszt vagy rugott egy golt es nem a birosagra ment.
vmi hasonlot akartam irni, kösziHuhh, azt hittem olvasok ma itt a fórumon valami értelmeset. Amikor nyer a Barca, mi meg nem, az emberek itt is olyan frusztrálttá válnak, mint az alap Barca szurkolók.![]()
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2023. október 23., hétfő 11:38
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 23., hétfő 11:38
Hú mekkora egy igazi kcsg volt az a Dani Alves és milyen jó jobbhátvéd is volt, hogy bacná megRealista24 írta: Szamtalan mas olyan pelda van, mint amikor Dani Alvesnek banant dobtak, csak o megette, aztan adott ket golpasszt vagy rugott egy golt es nem a birosagra ment.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 23., hétfő 11:32
Egyrészt azért a babával és a neve skandálásával eléggé indokolt, hogy magára vegyeRealista24 írta:Mit tud csinalni a liga, amikor az egesz vilag ilyen? Egyenenkent majd kiszab nehany ezer euros bunteteseket, meg kitiltasok lesznek. De a rasszizmus ettol meg nem tunik el. De ahogy irtam, ha csak o lenne az egyetlen fekete a palyan, megertenem, igy nem.kiserik írta:
Ilyenre sem emlékszem tőle... általánosságban szokott a rasszizmusról beszélni és akkor, amikor megtörténik. Ha jól emlékszem a Liga reformokat igért. Ja, hogy semmi nem változott? Tessék, van bizonyíték, lehet példát mutatni. Számomra erről szól ez az egész, nem a teljesítményről, ami szerintem nem volt olyan rossz, mint ahogy be van állítva.
Egyébként miért is neki kellene lenni a vezérbikának? Ezt is kitalálta itt valaki, azóta téma. Vininek mindig is inkább a kiszolgálás ment jobban.
Szerk.: hat a Valencias ugyben is ezt nyilatkozta vagy ezt vallotta, amikor tanukent kellett megjelennie.
Kicsit off: hehe nagyon mellette volt az elejen, mokas olvasni![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 23., hétfő 11:30
Hat te hulye vagyde attol még igy beadni és ferditeni a témát, hogy én mellette állok, mikor kezdettől fogva kevésnek láttam....
a legelso hszeket is keresd már vissza, ha már ilyen jol kezeled az internetet pls.
HozzászólásSzerző: mero » 2023. október 23., hétfő 11:29
Keresgéltem én isH.E.H.E. írta:istenem mennyi sört fogok kapni tőletek, amikor majd baszó lesz a gyerekRealista24 írta:
Azt az avát![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Punisher baszod![]()
![]()
![]()
addig gúnyolodjatok csak szépen tovább![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem