Realista24 írta:
Nezd meg kiseriket, ő már tanult, csak burkoltan utal arra, hogy szerinte Kerlonnak hatszele van, de közben finoman leírja hogy Hazard és Bale volt szarhazi, azt meg lehetne érteni és lehetne írni, azzal nem lenne baja, és nem is jonne védőügyvéd ez játszani, de Vinicius meg a szent.
Mert ahogy Kerlon elítélte a brazilt a nulladik napon, kiserik meg a másik véglet azóta. És akkor itt azt hiszik egyesek hogy jobbak a másiknál.
Nono! Annyit írtam, hogy az talán érthető lenne, ha a 2 úriembert valaki ilyen szavakkal illetné, mert tettek érte. Nekem például Bale-lel soha nem volt semmi bajom, még az utolsó éveiben sem. Hazard más tészta, ő szembeköpte a Real Madridot és a madridizmust, madridistákat.
Érdemes kicsit visszaolvasgatni a topikban. Úgy a leglelejéről. Már a bemutatása előtt is születtek gyöngyszemek. A lényeget viszont Te írtad le akkor:
"ha már mi sem tiszteljük a saját játékosunkat, akkor baj van"
1 nappal a bemutatása után...
Én pont ugyan úgy ott lennék, és kiállnék az ellen, ha valaki leszarházizná Rodrygot, Carvajalt, Modricot vagy Mendyt. Ők a mi játékosaink és még ha kritzáljuk is őket, a minimális tisztelet kijárna nekik.
ui.: nem burkoltan utalok arra, hogy Kerlonnak hátszele van, hanem kimondom kerek perec