Megnézném azt a csapatothehetheoriginal írta:Vallalom egyefeneOlyan edző kell, aki érti a focit.![]()

Brazil U17, Brazil öregfiúk vegyesen meg egy szem Bellingham

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 22., vasárnap 15:15
Megnézném azt a csapatothehetheoriginal írta:Vallalom egyefeneOlyan edző kell, aki érti a focit.![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 22., vasárnap 13:51
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. október 22., vasárnap 13:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 22., vasárnap 12:26
Vallalom egyefeneOlyan edző kell, aki érti a focit.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 22., vasárnap 11:21
Meg aztán ez már nem az az éra, ahol Cristiano Ronaldok rohangalnak a kezdőben, kb. mindenki fiatal és tehetség inkább, mint legenda. Nyilvan van a Kroos, Modric duó, de ők meg szerintem minden téren a legelfogadóbbak, illetve Xabi náluk sem volt rosszabb játékos. Szóval ha Vini JRnak vagy a többi suhancnak Xabi apó nem elég "jó", akkor itt bizony a jatekossal van baj és nem az edzővel.ferni írta: Azért Xabi Alonso mindig is egy karizmatikus játékos volt, van tekintélye is, nyert BL-t a Liverpool meg a Real Madrid színeiben, német, spanyol bajnok, kétszeres EB győztes, VB győztes.
Konkrétan sikeresebb volt mint Zidane minden szinten, ha a csapattal megnyert dolgokat nézzük.![]()
Értem, hogy nem egy ZZ, de hát ki a fenét akartok, akit fix nem kezdenek ki?![]()
Őt szerintem fix nem fogják, túlságosan kibaszottul menő![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 22., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 22., vasárnap 10:43
HozzászólásSzerző: mero » 2023. október 22., vasárnap 10:17
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. október 22., vasárnap 9:45
Kit hoznál helyette?ToniKroos írta: Én már tavasszal mondtam, hogy nyáron mennie kellett volna az öregnek. Nagyon remélem, hogy bármi is lesz ez az utolsó szezonja itt, mert igaz vannak hiányposztok a csapatban, de edzői poszton is tudnánk azért előre lépni. Carlo menjen csak a brazilokhoz levezetni, ide meg Xabi aztán jónapot.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 22., vasárnap 7:49
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. október 22., vasárnap 0:43
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. október 21., szombat 21:39
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 21., szombat 20:47
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. október 12., csütörtök 11:27
Igen, másodjára elolvasva már világosKercsó írta:tiszteletbeli doktori címel magico írta:
Nem vagyok benne biztos, hogy erre valóban jár doktori cím, de gratula a Donnak![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. október 12., csütörtök 11:21
tiszteletbeli doktori címel magico írta:Nem vagyok benne biztos, hogy erre valóban jár doktori cím, de gratula a DonnakELSiete írta: Carlo Ancelotti received his honorary doctorate at the University of Parma
He was awarded his Master's degree in Theory and Methods of Preventive and Adapted Physical Activities!
It's Dr. Ancelotti now
https://twitter.com/ESPNFC/status/17121 ... FIIqA&s=19![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. október 11., szerda 19:47
Nem vagyok benne biztos, hogy erre valóban jár doktori cím, de gratula a DonnakELSiete írta: Carlo Ancelotti received his honorary doctorate at the University of Parma
He was awarded his Master's degree in Theory and Methods of Preventive and Adapted Physical Activities!
It's Dr. Ancelotti now
https://twitter.com/ESPNFC/status/17121 ... FIIqA&s=19
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 11., szerda 17:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 10., kedd 21:20
Vini 5 meccset, Rodrygo 3 meccset játszott össz-vissz a Castillában onnantól csak a nagycsapatban.Kerlon írta:Endrick szerintem 1 év castilla lesz, ahogy Vini es Rodrygo is nyomta kb.CS0ki írta: Bár az utóbbi időben mérsékelten jött be, de simán benne van, hogy Endricket passzoljuk is kölcsönbe. Annyira azért nem tündököl braziloknal, és nem is játszik annyit, hogy abból az következzen, hogy egyből a Madrid keretében kell kezdenie jövőre. Szerintem nála kölcsön a reális. Persze sok idő van még addig.
Joselu szerintem bőven elfer, nyilván ideális esetben nem fog sokat játszani. De ugye még az is lehet, hogy ha kell pénz, akkor rodrygobol pénzt csinálunk...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 10., kedd 20:52
Endrick szerintem 1 év castilla lesz, ahogy Vini es Rodrygo is nyomta kb.CS0ki írta: Bár az utóbbi időben mérsékelten jött be, de simán benne van, hogy Endricket passzoljuk is kölcsönbe. Annyira azért nem tündököl braziloknal, és nem is játszik annyit, hogy abból az következzen, hogy egyből a Madrid keretében kell kezdenie jövőre. Szerintem nála kölcsön a reális. Persze sok idő van még addig.
Joselu szerintem bőven elfer, nyilván ideális esetben nem fog sokat játszani. De ugye még az is lehet, hogy ha kell pénz, akkor rodrygobol pénzt csinálunk...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 10., kedd 20:51
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem