Meg aztán ez már nem az az éra, ahol Cristiano Ronaldok rohangalnak a kezdőben, kb. mindenki fiatal és tehetség inkább, mint legenda. Nyilvan van a Kroos, Modric duó, de ők meg szerintem minden téren a legelfogadóbbak, illetve Xabi náluk sem volt rosszabb játékos. Szóval ha Vini JRnak vagy a többi suhancnak Xabi apó nem elég "jó", akkor itt bizony a jatekossal van baj és nem az edzővel.ferni írta: Azért Xabi Alonso mindig is egy karizmatikus játékos volt, van tekintélye is, nyert BL-t a Liverpool meg a Real Madrid színeiben, német, spanyol bajnok, kétszeres EB győztes, VB győztes.
Konkrétan sikeresebb volt mint Zidane minden szinten, ha a csapattal megnyert dolgokat nézzük.![]()
Értem, hogy nem egy ZZ, de hát ki a fenét akartok, akit fix nem kezdenek ki?![]()
Őt szerintem fix nem fogják, túlságosan kibaszottul menő![]()
Aki meg azt írja, hogy ez nem egy Lever... Persze, hogy nem, de aki látta őket jatszani, az azt is latta, hogy ügyesen, szervezetten játszanak, alapvetően nem túl nagy neveket sikerült az edzőnek egy jó taktikaval, szervezet egységgé gyúrnia, ami jelenleg bármely csapat dolgát megnehezítené. Ehhez ha klasszis, még jobb jatekosokat pakolsz, szerintem még nagyobb eredményt is lehet elérni. Érti a focit, érti a Real közeget, a spanyol bajnokságot.... Igazi gyoztes.