A Barca is érdeklődik természetesenRealista24 írta: Julián Álvarez is interested in a move to Real Madrid and the Spanish club are willing to pay around €80m for the forward.
(Source: @Sebasrur)

Lehet hogy jobban örülnék neki mint Bappénak.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 20., péntek 8:56
A Barca is érdeklődik természetesenRealista24 írta: Julián Álvarez is interested in a move to Real Madrid and the Spanish club are willing to pay around €80m for the forward.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. október 20., péntek 8:51
Kdb sérülése miatt került be a kezdőbe. És nem csatart, hanem 4231ben ilyen 10es poszton van.realistahuni írta:Ebben a szezonban már folyamatosan kezdő, nem hinném, hogy jönne, vagy hogy el akarnák adni.gondolom tele van a fasza, hogy masodhegedus egy ilyen bot hali meg pepperóni miatt.
még akkor musiala, davies meg hakimi, aztán meg is vagyunk.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 20., péntek 8:36
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. október 20., péntek 8:34
Ebben a szezonban már folyamatosan kezdő, nem hinném, hogy jönne, vagy hogy el akarnák adni.gondolom tele van a fasza, hogy masodhegedus egy ilyen bot hali meg pepperóni miatt.
még akkor musiala, davies meg hakimi, aztán meg is vagyunk.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 20., péntek 8:25
én bírnám, több foci van benne, mint haliban, az biztos.Realista24 írta: Julián Álvarez is interested in a move to Real Madrid and the Spanish club are willing to pay around €80m for the forward.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 20., péntek 8:23
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 19., csütörtök 17:08
az csak mencseszterben futfilatáska írta:Igen-igen. A felépülési idő bocsánatkérésig tart.hehetheoriginal írta: (aztan ujabb hir, hogy külön végez futoedzéseket, de nem ban, hanem kisebb sérülés miatt)![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2023. október 19., csütörtök 15:47
Igen-igen. A felépülési idő bocsánatkérésig tart.hehetheoriginal írta: (aztan ujabb hir, hogy külön végez futoedzéseket, de nem ban, hanem kisebb sérülés miatt)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 19., csütörtök 15:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 21:32
nyilván volt olyan, de azért:h3x0r írta:Nem tudom milyen autói vannak, de emlékszem egy hírre, mikor nyáron taxival ment edzésre.hehetheoriginal írta: bmw átvevős videóban belit kérdezik, mondja ja ja decent car![]()
![]()
![]()
magyarul egy lófasz, de kénytelen átülni a ferrariból vagy porscheból...
valahogy az audik jobban adták, mikor betáraztak a srácok a friss rs6-ból, rs7-ből, q8-ból![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. október 18., szerda 21:27
Nem tudom milyen autói vannak, de emlékszem egy hírre, mikor nyáron taxival ment edzésre.hehetheoriginal írta: bmw átvevős videóban belit kérdezik, mondja ja ja decent car![]()
![]()
![]()
magyarul egy lófasz, de kénytelen átülni a ferrariból vagy porscheból...
valahogy az audik jobban adták, mikor betáraztak a srácok a friss rs6-ból, rs7-ből, q8-ból
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 20:31
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 18., szerda 15:21
Szerintem Frimpong uj szerzodesevel nagyjabol ugyanannyiba kerulne, mint James. Olyan 65-70 millio korulre tippelnem oket, az viszont valoban igaz, hogy egy ennyire serulekeny jatekost nem szabad elhozni, meg akkor sem, ha vilagklasszis jatekosrol beszelunk.Pad'em írta: Egyre jobb hírekBár én Jamest elengedném amennyire porcelán, meg hát egy angol cskt elhozni nem lenne olcsó. Márpedig Mbappé és Davies ára mellett nem hinném, hogy beleférne.
Inkább Frimpong × Xabi pakk, meg a lent írtak és tökéletes.
Elöbb teszik ki Tuchelt minthogy eladják Musit.hehetheoriginal írta: Kezdem megkedvelni tuchelt![]()
Idehajtja a gyereket, mint anno kroos is jött, amikor elűzték![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 18., szerda 15:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 18., szerda 15:07
Dehogy, ETH patyolgatja.hehetheoriginal írta:Takarodj, ezt a moslek játékost , nem tudom megerteni ezt a porgest ahanyszor latomkiserik írta:
Azért a lábhoz tapadó labdát inkább ne erőltessük https://www.youtube.com/shorts/VfzwXKszsn4![]()
![]()
![]()
Ez a retardalt börtönben van mar?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 15:04
Takarodj, ezt a moslek játékost , nem tudom megerteni ezt a porgest ahanyszor latomkiserik írta:Azért a lábhoz tapadó labdát inkább ne erőltessük https://www.youtube.com/shorts/VfzwXKszsn4ferni írta: Ha Musialát lehet hozni, akkor el kell hozni.
Nem kérdés, jól fest nagyon a KP hosszútávon, de valami még hiányzik.
Ettől a labdakezeléstől mai napig leoboázom magam ahányszor látom. Kajak mintha a lábához tapadt volna a labda![]()
És ezt akkor húzta elő, mikor szarban volt a haza és valakinek villania kellett a bajnoki címhez.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 18., szerda 14:57
Azért a lábhoz tapadó labdát inkább ne erőltessük https://www.youtube.com/shorts/VfzwXKszsn4ferni írta: Ha Musialát lehet hozni, akkor el kell hozni.
Nem kérdés, jól fest nagyon a KP hosszútávon, de valami még hiányzik.
Ettől a labdakezeléstől mai napig leoboázom magam ahányszor látom. Kajak mintha a lábához tapadt volna a labda![]()
És ezt akkor húzta elő, mikor szarban volt a haza és valakinek villania kellett a bajnoki címhez.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 18., szerda 13:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 18., szerda 13:49
Teljesen jó, főleg ha ezzel Mendy és LV korszaka végetér. Mondjuk én Endrickből nem kérek, inkább tartanám itt Joselut padra.Pad'em írta: Real Madrid board’s plan for next summer 2024:
- Try to sign Kylian Mbappé.
- Try sign to sign LB, preferably Alphonso Davies.
- Try to sign a new RB.
- Arrival of Endrick.
@relevo
Cpt. Obvious klaviatúrát ragadott, de amúgy ja, tökéletes tervnek tűnik.
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 18., szerda 13:42
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem