a kalóriákat meg inkább hagyjuk, meg van még pár érdekes adat, amit majd kiszámol a legdrágább okosság is, persze...

szóval, mivel is?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 19., csütörtök 11:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 19., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 19., csütörtök 10:44
HozzászólásSzerző: Santi » 2023. október 19., csütörtök 10:30
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 19., csütörtök 10:16
Tudok segíteni ezen a téren, ha oda jutna a dolog...hol mit hogyan stb...EmbroZZ írta:Hát igen, a GARMIN az a nyálcsorgatós kategóriaMickey írta:
tp az van, de nekem egyx ideje GARMIN van, direkt mozgások miatt. meg ez drágább.
de az ökoszisztéma remek , alacsonyabb kategóriában is, de az én árszintemen a játékokat kapod belőlük kb. Drágábbat viszont nem akarok venni, mert korábban nem használtam még sportoláshoz, mindennapi élethez okosórát, szóval nem tudom mennyire kompatibilis velem...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. október 18., szerda 19:47
Családban van GT2 Pro és GT3 Pro is. Előbbit első héten nekivágtam egy vascsőnek, de semmi baja nem lett. Huawei Health appban egész jó kis hátterek vannak hozzájuk. Mindkettő akksija bírja egy hétig. Utóbbi volt medencében tesztelve, nem volt gond a vízzel. Én általában az időt nézem rajta, nem kell folyamatosan a telefon után nyúlni, ha jön egy értesítés, csak rápillantok az órára. Óránként szól, hogy álljak fel. A világítást szoktam még gyakran használni, mikor tele a kezem vagy nincs kéznél a telefon.EmbroZZ írta: Hello-hallo. Okosóra témában valakinek tapasztalat? Nem highend, mondjuk olyan 60-90k... valaki használ esetleg Amazfit gtr4-et v Huawei gtr 3 prot? Mennyire fontos a shappire glass, mert funkcionalitásban nekem jobban tetszik az Amazfit, de 2 gyerek mellett elgondolkoznék a strapabíróbb eszközökönköszi!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 18., szerda 13:25
Nekem volt egy Samu, odaadtam haveromnak ajandekba, total folosleges volt nekem.EmbroZZ írta:Hát igen, a GARMIN az a nyálcsorgatós kategóriaMickey írta:
tp az van, de nekem egyx ideje GARMIN van, direkt mozgások miatt. meg ez drágább.
de az ökoszisztéma remek , alacsonyabb kategóriában is, de az én árszintemen a játékokat kapod belőlük kb. Drágábbat viszont nem akarok venni, mert korábban nem használtam még sportoláshoz, mindennapi élethez okosórát, szóval nem tudom mennyire kompatibilis velem...
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2023. október 18., szerda 13:24
Hát igen, a GARMIN az a nyálcsorgatós kategóriaMickey írta:tp az van, de nekem egyx ideje GARMIN van, direkt mozgások miatt. meg ez drágább.EmbroZZ írta: Hello-hallo. Okosóra témában valakinek tapasztalat? Nem highend, mondjuk olyan 60-90k... valaki használ esetleg Amazfit gtr4-et v Huawei gtr 3 prot? Mennyire fontos a shappire glass, mert funkcionalitásban nekem jobban tetszik az Amazfit, de 2 gyerek mellett elgondolkoznék a strapabíróbb eszközökönköszi!
de az ökoszisztéma remek , alacsonyabb kategóriában is
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 18., szerda 12:37
tp az van, de nekem egyx ideje GARMIN van, direkt mozgások miatt. meg ez drágább.EmbroZZ írta: Hello-hallo. Okosóra témában valakinek tapasztalat? Nem highend, mondjuk olyan 60-90k... valaki használ esetleg Amazfit gtr4-et v Huawei gtr 3 prot? Mennyire fontos a shappire glass, mert funkcionalitásban nekem jobban tetszik az Amazfit, de 2 gyerek mellett elgondolkoznék a strapabíróbb eszközökönköszi!
HozzászólásSzerző: gkovi » 2023. október 18., szerda 12:32
Huawei abban jobb a Samsung/Apple-hoz képest, hogy nem kell 2 naponta tölteni, hanem kibir simán 7 napot.EmbroZZ írta:Igen, abban is gondolkodtam, de fitness/sleeping funkcionalitásban az amazfit lenne a perfect (nemíromle, hogy fithehetheoriginal írta:
Ennyiert mar veszel uj, nem hasznalt galaxy watch 4 classicot, 46mm meretut pl, kb ugyanaz, mint a joval dragabb legujabb 6 classic, mechanikus lunettaval, aztan mindent tud, amire szukseg van, plane ha lte modellt veszel.
Vagy akar 5 prot is, sztem 90kba belefer.
Nekem 4 classic van, teljesen baba, masfel-ket napot kihuzok vele altalaban egy toltessel, vettem hozza vedo lunettat meg applewatch szerű szijat ebayrol (kinabol) par dodiert.
Ha strapabírósag fontos, akkor casio g-shock![]()
). Nem vágom, hogy samsung órákra van-e olyan app, ami mondjuk readyness levelt mér, vagy smart alarmmal okosít... (persze egy google keresés sokat segítne, de alapból nem is gondolkozom, mert úgyis a madridom bővíti legjobban az ismereteket
de a protektor is fasza ötlet, a huaweit már ki is lőttem
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 11:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 18., szerda 11:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 10:45
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2023. október 18., szerda 10:36
Igen, abban is gondolkodtam, de fitness/sleeping funkcionalitásban az amazfit lenne a perfect (nemíromle, hogy fithehetheoriginal írta:Ennyiert mar veszel uj, nem hasznalt galaxy watch 4 classicot, 46mm meretut pl, kb ugyanaz, mint a joval dragabb legujabb 6 classic, mechanikus lunettaval, aztan mindent tud, amire szukseg van, plane ha lte modellt veszel.EmbroZZ írta: Hello-hallo. Okosóra témában valakinek tapasztalat? Nem highend, mondjuk olyan 60-90k... valaki használ esetleg Amazfit gtr4-et v Huawei gtr 3 prot? Mennyire fontos a shappire glass, mert funkcionalitásban nekem jobban tetszik az Amazfit, de 2 gyerek mellett elgondolkoznék a strapabíróbb eszközökönköszi!
Vagy akar 5 prot is, sztem 90kba belefer.
Nekem 4 classic van, teljesen baba, masfel-ket napot kihuzok vele altalaban egy toltessel, vettem hozza vedo lunettat meg applewatch szerű szijat ebayrol (kinabol) par dodiert.
Ha strapabírósag fontos, akkor casio g-shock![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 10:24
Ennyiert mar veszel uj, nem hasznalt galaxy watch 4 classicot, 46mm meretut pl, kb ugyanaz, mint a joval dragabb legujabb 6 classic, mechanikus lunettaval, aztan mindent tud, amire szukseg van, plane ha lte modellt veszel.EmbroZZ írta: Hello-hallo. Okosóra témában valakinek tapasztalat? Nem highend, mondjuk olyan 60-90k... valaki használ esetleg Amazfit gtr4-et v Huawei gtr 3 prot? Mennyire fontos a shappire glass, mert funkcionalitásban nekem jobban tetszik az Amazfit, de 2 gyerek mellett elgondolkoznék a strapabíróbb eszközökönköszi!
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2023. október 18., szerda 10:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. október 18., szerda 8:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 18., szerda 8:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 8:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 18., szerda 8:08
Dettó.nmate írta:Nekem az tűnt fel, hogy 1 éves gari előtt 98%-os volt az akksim, 3 hónapra rá most 89%Realista24 írta: Csak én tapasztalom hogy az aksi kímélő üzemmódban jobban merül a telo?
13 Mini.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azösszesmobilgyártógecikurvaanyját
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem