Direkt voltRealista24 írta:A rajtunkrohad-ot egybe kell irni felugyelo ur?hehetheoriginal írta: Ez is rajtunkrohad akkor, mint modri![]()
![]()

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 8:46
Direkt voltRealista24 írta:A rajtunkrohad-ot egybe kell irni felugyelo ur?hehetheoriginal írta: Ez is rajtunkrohad akkor, mint modri![]()
![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2023. október 18., szerda 8:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 18., szerda 8:39
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2023. október 18., szerda 8:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 18., szerda 8:30
A rajtunkrohad-ot egybe kell irni felugyelo ur?hehetheoriginal írta: Ez is rajtunkrohad akkor, mint modri![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 18., szerda 8:24
Pad'em írta: v Italy
Digók ellen is meccs embere, of course.
Cseréjénél meg standing ovation a Wembleyben. Mintha meccsről meccsre jobb lenne. Piaci értéke 150M-ra emelkedett TM-en (Vinivel egálban), márcsak Haaland és Mbappé előzi. Ők se sokáig.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 7:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 18., szerda 7:25
Jo lenne, de sajnos elmondta a meccs utan, hogy 10-15 evig tervezi Madridban maradni.hehetheoriginal írta: Akkor most kell penzt csinálni belole, szintiszta profit, 3 honap utan, zseniális![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2023. október 18., szerda 7:11
Napról napra jobban hasonlít Zidane-ra. Mindig jó felé fordul, nagy léptekkel halad, mindegy, hogy balra vagy jobbra, nincs felesleges dribli, csak kajakra tör a kapu feléPad'em írta: v Italy
Cseréjénél meg standing ovation a Wembleyben. Mintha meccsről meccsre jobb lenne. Piaci értéke 150M-ra emelkedett TM-en (Vinivel egálban), márcsak Haaland és Mbappé előzi. Ők se sokáig.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 5:55
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 18., szerda 0:24
Nagy szerencsénk van vele és azzal, hogy Carloval dolgozhat.Pad'em írta: v Italy
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 18., szerda 0:11
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. október 8., vasárnap 12:09
Szerintem a rotáció úgy fog kinézni, hogy Kroos VAGY Modric kezd az AT/Cama/Fede hármasból még kettővel maga mellett és a nagy meccseken inkább Kroos, majd a kövi meccsen pad és Modric helyette. Pont mint a héten: Nápolyban Kroos kezdett, tegnap Modric.RealAsensio írta:Erted, hogy ertem. O egesz szezonban rotalva lesz, hogy a nagy meccseken, vagy amikor szukseg lesz a jatekara, top vagy kozel top teljesitmenyt tudjon leadni. Nalam kezdo jatekos, de sok meccsen padon fog kezdeni, mig Bellinghamet lehet nyomatni, o fix kezdo, es a meccsek nagyreszet vegig fogja jatszani.Csabi írta:
kroos csereember?
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. október 8., vasárnap 11:56
Erted, hogy ertem. O egesz szezonban rotalva lesz, hogy a nagy meccseken, vagy amikor szukseg lesz a jatekara, top vagy kozel top teljesitmenyt tudjon leadni. Nalam kezdo jatekos, de sok meccsen padon fog kezdeni, mig Bellinghamet lehet nyomatni, o fix kezdo, es a meccsek nagyreszet vegig fogja jatszani.Csabi írta:kroos csereember?RealAsensio írta:
Tiziket is neki adnam, rajta kivul Modricban bizom meg es Kroosban, de ok meg csereemberek, ugyhogy lehetne elsoszamu nyugodtan. Kierdemelte es kozonsegkedvenc is.
Bocs a duplaert
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 8., vasárnap 11:19
A nem szo kimaradt. Miro jol megfogalmazta, durvan komplex jatekos, latvanyosan is jatszik, eredmenyes is, szoval ha valakitol “le kene fosnod a bokad”, az pont o szerintem.realmadrid95 írta:ikelemen5 írta: Ha csak jó teljesítményt keresek Európában, akkor ott van a stuttgarti csatár, tőle sem estem hanyatt.. mondjuk csak két meccsét láttam. Igen, tudom, hogy más Stuttgartban, mint a real mezében játszani.
Lehet, hogy csak nem tudok abban hinni, hogy marad ez a teljesítmény, pláne a számok. Nem tudom megfogalmazni, hogy mit hiányolok.
Ezt vagy érzed, vagy nem.![]()
Lehet, hogy csak öreg, és szentimentális vagyok, és lehet, hogy csalnak az emlékeim, de egyszerűen amikor a Kroos vagy a Modric érkezett, instant “szerelem” volt.![]()
![]()
Modric az egyik kedvenc jatekosom, de az elso fel eve nagyon gyengen sikerult. Ha te abba bele tudtal instant szeretni, de a mostani Bellinghambe az durva.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 8., vasárnap 11:10
ikelemen5 írta: Ha csak jó teljesítményt keresek Európában, akkor ott van a stuttgarti csatár, tőle sem estem hanyatt.. mondjuk csak két meccsét láttam. Igen, tudom, hogy más Stuttgartban, mint a real mezében játszani.
Lehet, hogy csak nem tudok abban hinni, hogy marad ez a teljesítmény, pláne a számok. Nem tudom megfogalmazni, hogy mit hiányolok.
Lehet, hogy csak öreg, és szentimentális vagyok, és lehet, hogy csalnak az emlékeim, de egyszerűen amikor a Kroos vagy a Modric érkezett, instant “szerelem” volt.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Buitre » 2023. október 8., vasárnap 9:37
Köszi, hogy leírtad (helyettem is). Amit még hozzátennék, az a mentalitás.miro. írta: ...hanem inkabb az osszetettsege. Soha nem lattam meg ilyen jatekost aki ennyire mindenre hasznalhato.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 8., vasárnap 8:58
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 8., vasárnap 8:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 8., vasárnap 8:40
Inkább szentimentális, mert Modric első éve egyáltalán nem volt kiemelkedő, arról nem is beszélve, hogy ő is és Kroos is kiforrott játékoskén érkeztek, Kroos ekkorra már mindent megnyert klubszinten. Ők egy Ronaldo mögé / mellé beallva vitték a Realt, míg most a Realt viszi egy 20 éves fiú.ikelemen5 írta: Ha csak jó teljesítményt keresek Európában, akkor ott van a stuttgarti csatár, tőle sem estem hanyatt.. mondjuk csak két meccsét láttam. Igen, tudom, hogy más Stuttgartban, mint a real mezében játszani.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem