Jude Bellingham - 5

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Jude Bellingham - 5

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 8:46

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Ez is rajtunkrohad akkor, mint modri :kalapos:
A rajtunkrohad-ot egybe kell irni felugyelo ur? :mrgreen:
Direkt volt :coffee: :roll:
thereisonly1ronaldo

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2023. október 18., szerda 8:40

Amúgy az egy kicsit meglepő, hogy angolként őt nem fertőzte meg a PL-láz. Mondjuk lehet, hogy gyerekként a MU volt a kedvence és tudja, hogy oda még egy 10 évig felesleges igazolni :mrgreen: Mindenesetre, ha így folytatja, akkor reméljük tényleg jó sokáig itt marad.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 18., szerda 8:39

Fölös az összehasonlítás Szobóval. Mindenki jó helyre került. Ő is szintet lépett, ő is egy topcsapat jelenlegi egyik legjobbja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2023. október 18., szerda 8:34

Jó, hogy őt hoztuk és nem Szoboszlait. (Nem tudom komolyan felmerült e egyáltalán). Attól mert a mi fiunk, látom a hiányosságokat. Tegnap is persze magára vállalta a felelősséget, de túl sokat gondolkodik egy döntésén, nem kétlábas eléggé, nem fordul eléggé gyorsan, nézném a Modric videókat a helyében 0-24. Ellenben az angol gyerek engem meggyőzött, nagy játékos lesz, iszonyú ügyes és erős is, Madridban szintet lépett, pedig féltem tőle, hogy jön megint egy Netflix angol, de nem. Csak kéne mellé egy jó csatár még, remélem Perez papa valakit hoz oda, mert akkor megint nagyon jó eséllyel mennénk a BEK győzelemért.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 18., szerda 8:30

hehetheoriginal írta: Ez is rajtunkrohad akkor, mint modri :kalapos:
A rajtunkrohad-ot egybe kell irni felugyelo ur? :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 18., szerda 8:24

Pad'em írta: v Italy

Digók ellen is meccs embere, of course.

Cseréjénél meg standing ovation a Wembleyben. Mintha meccsről meccsre jobb lenne. Piaci értéke 150M-ra emelkedett TM-en (Vinivel egálban), márcsak Haaland és Mbappé előzi. Ők se sokáig.

Bizakodtam, hogy Kane atadja a 11 est, amit Bellingham kiharcolt, egy pillanatra ugy is tunt, de Southgate lehivta Judeot a palyarol, amig elvegezte Kane a buntetot.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 7:41

Ez is rajtunkrohad akkor, mint modri :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 18., szerda 7:25

hehetheoriginal írta: Akkor most kell penzt csinálni belole, szintiszta profit, 3 honap utan, zseniális :kalapos:
Jo lenne, de sajnos elmondta a meccs utan, hogy 10-15 evig tervezi Madridban maradni. :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2023. október 18., szerda 7:11

Cseréjénél meg standing ovation a Wembleyben. Mintha meccsről meccsre jobb lenne. Piaci értéke 150M-ra emelkedett TM-en (Vinivel egálban), márcsak Haaland és Mbappé előzi. Ők se sokáig.
Napról napra jobban hasonlít Zidane-ra. Mindig jó felé fordul, nagy léptekkel halad, mindegy, hogy balra vagy jobbra, nincs felesleges dribli, csak kajakra tör a kapu felé :agree:
Ha jönnek a clutch performanszok a legnagyobb meccseken is (BL, EB, VB), akkor menni fog az aranylabda is mellé. :salute:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 5:55

Akkor most kell penzt csinálni belole, szintiszta profit, 3 honap utan, zseniális :kalapos:
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 18., szerda 0:24

Nagy szerencsénk van vele és azzal, hogy Carloval dolgozhat.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 18., szerda 0:11

v Italy

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. október 8., vasárnap 12:09

RealAsensio írta:
Csabi írta:
kroos csereember?
Erted, hogy ertem. O egesz szezonban rotalva lesz, hogy a nagy meccseken, vagy amikor szukseg lesz a jatekara, top vagy kozel top teljesitmenyt tudjon leadni. Nalam kezdo jatekos, de sok meccsen padon fog kezdeni, mig Bellinghamet lehet nyomatni, o fix kezdo, es a meccsek nagyreszet vegig fogja jatszani.
Szerintem a rotáció úgy fog kinézni, hogy Kroos VAGY Modric kezd az AT/Cama/Fede hármasból még kettővel maga mellett és a nagy meccseken inkább Kroos, majd a kövi meccsen pad és Modric helyette. Pont mint a héten: Nápolyban Kroos kezdett, tegnap Modric.

És Ceba lesz Belli cseréje.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. október 8., vasárnap 11:56

Csabi írta:
RealAsensio írta:

Tiziket is neki adnam, rajta kivul Modricban bizom meg es Kroosban, de ok meg csereemberek, ugyhogy lehetne elsoszamu nyugodtan. Kierdemelte es kozonsegkedvenc is.
Bocs a duplaert
kroos csereember?
Erted, hogy ertem. O egesz szezonban rotalva lesz, hogy a nagy meccseken, vagy amikor szukseg lesz a jatekara, top vagy kozel top teljesitmenyt tudjon leadni. Nalam kezdo jatekos, de sok meccsen padon fog kezdeni, mig Bellinghamet lehet nyomatni, o fix kezdo, es a meccsek nagyreszet vegig fogja jatszani.
:goat:

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 8., vasárnap 11:19

realmadrid95 írta:
ikelemen5 írta: Ha csak jó teljesítményt keresek Európában, akkor ott van a stuttgarti csatár, tőle sem estem hanyatt.. mondjuk csak két meccsét láttam. Igen, tudom, hogy más Stuttgartban, mint a real mezében játszani.

Lehet, hogy csak nem tudok abban hinni, hogy marad ez a teljesítmény, pláne a számok. Nem tudom megfogalmazni, hogy mit hiányolok.
Ezt vagy érzed, vagy nem. :kalapos:

Lehet, hogy csak öreg, és szentimentális vagyok, és lehet, hogy csalnak az emlékeim, de egyszerűen amikor a Kroos vagy a Modric érkezett, instant “szerelem” volt. :loveyou: :)

Modric az egyik kedvenc jatekosom, de az elso fel eve nagyon gyengen sikerult. Ha te abba bele tudtal instant szeretni, de a mostani Bellinghambe az durva.
A nem szo kimaradt. Miro jol megfogalmazta, durvan komplex jatekos, latvanyosan is jatszik, eredmenyes is, szoval ha valakitol “le kene fosnod a bokad”, az pont o szerintem.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 8., vasárnap 11:10

ikelemen5 írta: Ha csak jó teljesítményt keresek Európában, akkor ott van a stuttgarti csatár, tőle sem estem hanyatt.. mondjuk csak két meccsét láttam. Igen, tudom, hogy más Stuttgartban, mint a real mezében játszani.

Lehet, hogy csak nem tudok abban hinni, hogy marad ez a teljesítmény, pláne a számok. Nem tudom megfogalmazni, hogy mit hiányolok.

Lehet, hogy csak öreg, és szentimentális vagyok, és lehet, hogy csalnak az emlékeim, de egyszerűen amikor a Kroos vagy a Modric érkezett, instant “szerelem” volt. :loveyou: :)

Modric az egyik kedvenc jatekosom, de az elso fel eve nagyon gyengen sikerult. Ha te abba bele tudtal instant szeretni, de a mostani Bellinghambe az durva.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2023. október 8., vasárnap 9:37

miro. írta: ...hanem inkabb az osszetettsege. Soha nem lattam meg ilyen jatekost aki ennyire mindenre hasznalhato.
Köszi, hogy leírtad (helyettem is). Amit még hozzátennék, az a mentalitás.

És mindezt csikó korban..

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 8., vasárnap 8:58

Nem akkora virtuoz,vagy latvanyos mint egy Zidane,de olyan komplex,osszetett jatekos,mint a mostani futballban senki.
Golpassz,gol,vedekezesben besegites,visszazaras,rengeteg futas,belemegy a parharcokba es meg is nyeri sokszor oket.
Hasznalhato letamadasnal,a labdajaratasban is reszt vesz.
Fizikalisan is tokeletes,magas,eros,gyors,nehez elnyomni.
Egyszeruen egy tokeletes box to box+hatekonysagban,pontokban mint egy regi igazi tizes.
Ezert nem szabad fixen ot se csatarban,se 6-os vagy 8-askent jatszatni.
Neki ott kell lenni mindig,ahova a jatek osszpontosul,mert a csavo mindenben nagyon magas szinten van.

Nekem nem a golok miatt extra,abbol volt par olyan “mulleres” ( arra gondolok itt,hogy az lehet kevesebb lesz) hanem inkabb az osszetettsege. Soha nem lattam meg ilyen jatekost aki ennyire mindenre hasznalhato.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 8., vasárnap 8:42

Hetes, és Vini :lol:

Jude remekül kezdett, nem is értem hogy lehet ....de nem vaghyunk egyforma szurkolók.
Ideje rengeteg van, tud tanulni a legjobbaktól. Mindene megvan a "gyereknek" , hogy következő wclass középpályásunk legyen.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 8., vasárnap 8:40

Inkább szentimentális, mert Modric első éve egyáltalán nem volt kiemelkedő, arról nem is beszélve, hogy ő is és Kroos is kiforrott játékoskén érkeztek, Kroos ekkorra már mindent megnyert klubszinten. Ők egy Ronaldo mögé / mellé beallva vitték a Realt, míg most a Realt viszi egy 20 éves fiú.
Értem, hogy Bellingham nem pörgeti farkán a labdát, de nagyon jo helyen van nála a labda. Ügyes mindkét lábával, kiválóan lát a pályán, a jelenlegi golpasszain kívül is nagyon sok golpasszt érő átadása volt már. A legtöbb fiatalhoz hasonlóan nem szertelen a pályán és a helyzeteket kegyetlenül bevarrja. Mindezt úgy csinalja, hogy játékában van egyfajta könnyedség, mintha egy felhőn játszana, annyira légies, könnyed néha a játéka. Ha a csomaghoz hozzatesszuk, hogy fejlődő korban van és ennél még akár jobb is lehet, akkor meg főleg nem értem.

Nem lehetne néha egy picit örülni?
Ha a látvány kell, akkor ott van Vini, de ne lepődj meg, hogy minden második labdavezetese az ellenfélnél köt aztán ki.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Vissza: