Ez megint 6 orszag ahonnan kb. 0 ember erkezik. En ertem hogy a dolgok komplikaltak, nyilvan en sem tudhatok fullos magyarazatot adni, de konteokat vegkepp nem fogok kesziteni.csababarca írta: Nem írtam adatokat.
Szerinted véletlen, hogy Európa megtűri ezt a viselkedést, és nem lép fel ellenük? Nem tudom, szerintem azért ez egy összetett probléma, és nem arról szól, hogy mert mit szól a woke meg a liberalizmus.
Itt pénzek vannak a háttérben, a migránsok szállítása is üzlet pl.
Arra próbáltam célozni, hogy itt is, meg cikkek alatt is azokat látom, hogy "na ide vezet a wokeizmus, meg liberalizmus" " egyetek libernyákok" stb hsz-k.
Szerintem ez ennél bonyolultabb, mint hogy ezzel magyarázzuk a jelenséget.
https://policy.trade.ec.europa.eu/eu-tr ... -region_en
egy ilyet olvastam pl, nem annyira jelentéktelen ez.
Plusz azt se feledjük, hogy pl Izrael ott van az arab világ szívében, Izrael pedig partnere, szövetségese az EU-nak, USA-nak. Na ha itt EU-ban fellépnének keményen a muzulmánok ellen, akkor ki kapná az első csapásokat?
Sajnos itt szeretjük leegyszerűsíteni a dolgokat, megint csak a felszínt kapargatjuk, mert egyikünk se rendelkezik mély információkkal.
De ha Te tudsz rá magyarázatot adni, hogy miért nem lépnek fel pl Párizs környékén a muzulmánok ellen, amikor lepusztítanak egy történelmi jelentőségű várost, azt megköszönöm.
Altalaban szeretem occam borotvajaval megkozeliteni a dolgokat, szerintem szintiszta inkompetencia miatt szabadult idaig a dolog. Nyilvan izgalmasabb sztori, de szamomra semmivel nem hihetobb hogy Macronnal targyal egy arab sejk, aki a vegen azt mondja hogy ja amugy teso, hagyjad szabadon bunozni az algeriai bevandorlokat, Macron meg azt mondja hogy persze.
Es az adatokat azert linkeltem be, mert korantsem olyan fejlettek iparilag az arabok hogy olyan hudenagy utokartya legyen a kezukben. Itt megint felrevisz az hogy a sportba undoritan beedtek magukat, de azert egy ilyen gazdasagi kapcsolat soran nem csak az arabok tudnak az asztalra rakni dolgokat. Ennyire most nem akarom beleasni magamat, de van egy olyan gyanum hogy angol meg amerikai cegek termelik ki azt az olajat ott, es a technologiat sem a szaudi koronaherceg unokaoccse firkantotta fel. Van egy win-win szitu, az EU szemet huny afellett hogy ujsagirot olnek ott, es embertelen modon bannak a nokkel, de azt feltetelezni hogy sajat hataron belul is bevallaljak a kaoszt az bocsi de nagyon meredek.
Ha meg Izraelt hozod fel, akkor mondjuk az o befolyusak okan akar azt is gondolhatnank hogy ok meg azt kerik hogy toloncoljuk ki a muszlimokat. Konteokat gyartani napestig lehet, azert induljunk ki abbol hogy az Uniot nem holmi arabok meg masok orszagok huzogatjak ide-oda, nyilvan kivagyunk teve dolgoknak. De a nap vegen sajnos vezetok (es valasztok) hoznak szarabbnal szarabb donteseket.