+1, mintFaust írta:En emiatt a video miatt mar most utalom.realbeckham írta: Hehe jókat fog irni a topicjaba. Előre látom.
https://vm.tiktok.com/ZGJTfJ651/![]()
![]()
![]()
valami low budget wesley snipes egy uj penge filmben nemi pc bohockodassal
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 18., szerda 10:10
+1, mintFaust írta:En emiatt a video miatt mar most utalom.realbeckham írta: Hehe jókat fog irni a topicjaba. Előre látom.
https://vm.tiktok.com/ZGJTfJ651/![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 18., szerda 9:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 18., szerda 9:20
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 18., szerda 8:50
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 18., szerda 8:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 17., kedd 17:03
Nagyjabol ugyanezt mondja, nem szereti, de ott kell jatszania. Illetve, hogy minden perc ajandek ennel a csapatnal.kiserik írta:Na ezt hiányolom én Rodrygo nyilatkozatából.Pad'em írta:
Igen semmi extra, Tchout a középhátvédségről kérdezték, elmondta, hogy nem akar ott játszani de ha kell a csapatnak persze fog. Modric meg ugyanazt amit eddig, hogy furcsa neki, hogy nem minden meccsen kezdő.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 17., kedd 11:55
Na ezt hiányolom én Rodrygo nyilatkozatából.Pad'em írta:Igen semmi extra, Tchout a középhátvédségről kérdezték, elmondta, hogy nem akar ott játszani de ha kell a csapatnak persze fog. Modric meg ugyanazt amit eddig, hogy furcsa neki, hogy nem minden meccsen kezdő.Realista24 írta:
Tchou meg Modric is nyilatkozott? Azokat nem olvastam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 17., kedd 10:40
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 17., kedd 9:59
sztm marad a seggén, párizsban.ANDS írta:Endrick biztosan érkezik. Mbappe klubváltására azért nem mernék fogadni.Dupla D írta: …
Szerintem Mbappé 10-es lehet majd, ahogy a válogatottban. Endrick meg ha a nagycsapatba jön rögtön, akkor simán lehet, hogy tényleg 9-est kap, mert nem lesz nagyon más lehetőség a 25 mez miatt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 17., kedd 8:40
Igen semmi extra, Tchout a középhátvédségről kérdezték, elmondta, hogy nem akar ott játszani de ha kell a csapatnak persze fog. Modric meg ugyanazt amit eddig, hogy furcsa neki, hogy nem minden meccsen kezdő.Realista24 írta:Tchou meg Modric is nyilatkozott? Azokat nem olvastam.Pad'em írta: Marca persze meglovagolja a válogatott nyilatkozatokat. "Ancelotti lázadói" címlapon Modric, Rodrygo, Camavinga és Tchouaméni...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 17., kedd 8:32
Tchou meg Modric is nyilatkozott? Azokat nem olvastam.Pad'em írta: Marca persze meglovagolja a válogatott nyilatkozatokat. "Ancelotti lázadói" címlapon Modric, Rodrygo, Camavinga és Tchouaméni...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 17., kedd 8:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 16., hétfő 21:41
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. október 16., hétfő 21:36
Szerintem Mbappé 10-es lehet majd, ahogy a válogatottban. Endrick meg ha a nagycsapatba jön rögtön, akkor simán lehet, hogy tényleg 9-est kap, mert nem lesz nagyon más lehetőség a 25 mez miatt.realbeckham írta: Amugy nekem sincs bajom ezekkel a gyerekekkel. Ilyen generáció. Mulltkor fifat streamelt es ordibalt idegsegebe. Felőlem mehet harmadiknak vini, meg cama mellé a krisztus szobor tetejére ungabungázninis. Ugy is a pályán mutatott teljesítménye miatt fogunk ítéletet mondani.
Látszik, hogy bohóc, meg ilyen Kevin Hart alkat. A 9es mez erős, meg az amugy is bappáé. Továbbra is kíváncsian várom ezt a kölyköt. Legyen egy kis gombóc romario, azt kivanom neki.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 16., hétfő 20:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. október 16., hétfő 20:21
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 16., hétfő 19:56
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. október 16., hétfő 19:51
En emiatt a video miatt mar most utalom.realbeckham írta: Hehe jókat fog irni a topicjaba. Előre látom.
https://vm.tiktok.com/ZGJTfJ651/
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. október 16., hétfő 19:45
Még odébb van, de remélem ez valami áprilisi viccRealista24 írta: The number 9 shirt is waiting for Endrick next year. He will be sent directly to the first team.
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 16., hétfő 19:41
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem