akkor ne csak a középkorig menjünk vissza.
akkor tegyen mindenki mindent jóvá.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 17., kedd 12:40
HozzászólásSzerző: füst » 2023. október 17., kedd 12:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 17., kedd 12:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 17., kedd 11:50
ezért hadd ne érezzem fehéremberként bűntudatot meg lelkifurkát.A fehér ember szinte teljesen eltüntette a rézbőrűt.
Aztán elhajózott Afrikába, és elhurcolta a feketéket rabszolgának. Aztán panaszkodnak, hogy nem tudnak integrálódni.
Angolok gyarmatosították a fél világot, megöltek rengeteg embert, összerabolták maguknak a fél világ kincseit.
Franciák hasonlóan. A volt gyarmatokról meg elözönlik őket a színesbőrűek.
HozzászólásSzerző: realfan » 2023. október 17., kedd 11:30
a civilizált fehér európáról és ebben főleg a franciákról csak ennyit:Anthony írta: Ezzel egyet tudok érteni Vikivel, a migránsok hatalmas problémát jelentenek Európában. Angela Merkel a legnagyobb hülyeséget csinálta amikor mindenkit beengedett kérdés nélkül. Persze a franciákhoz is jönnek mindenhonnan a gyarmatokról, láttuk ott is pár hónapja mi történik amikor azok felháborodnak valamin...
Ez hosszú távon csak rosszabb lesz.
Számomra azért is felháborító, mert amikor 2001-ben egyetemre mentem Romániából Szegedre vízumra volt szükségem, órákig vártam a bevándorlási hivatalban, x összeg kellett legyen a bankszámlámon és akkor kaphattam tartózkodási engedélyt.
Erre jönnek egyesek mindenféle papírok nélkül és menedéket kérnek és kötelesek vagyunk beengedni és regisztrálni őket.
Azt is elfogadom hogy egyes helyeken háború, egyéb konfliktusok vannak, csak éppen nem kell azért Pakisztánból és nem tudom melyik arab országból Európáig menekülni. Menjenek a szomszéd országba.
A gond az hogy nem akarnak integrálódni és még követelőznek is ugyebár. Mi alkalmazkodjunk az ő szokásaikhoz.
Itt egy érdekes cikk egyébként románokról akik kimentek főleg Franciaországba dolgozni, aztán a harmadik generáció lassan már nem is beszéli az anyanyelvét, integrálódnak ezerrel, gondolom az ukránok jó részével is ez történne (persze ott is vannak tolvajok, alvilági arcok ahogy a románok vagy bármelyik nép közt csak éppen eléggé ritkán lövöldöznek meg robbantgatnak az utcákon..)
https://transtelex.ro/eletmod/2023/10/1 ... asi-falvak
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. október 17., kedd 11:23
De ezek az adatok mar megint honnan meg hogy? Arab vilagrol beszelsz meg sulyos penzekerol, ezt bontsuk mar le. Az arab vilagban van kb. 2-3 orszag ami gazdasagilag tenyezo (a 25 arab orszagbol) - es ok pont magasrol tesznek a tobbi arab orszagra, szerinted a szaudiakat mennyire erdeklik az iraki menekultek? hat eppen izraelhez kozeledtek, es vigan kereskednek az usaval (aki mint tudjuk tett par aprosagot az arab vilagban)csababarca írta:mondjuk ez a mondat minimálisan se kapcsolódott zsuzsinnyo írásához, de sebaj.Remy írta:Élj kint egy nyugati nagyvárosban és majd rájössz.
amíg Európa feje benne van az arabok seggében, és gazdasági tőkét jelentenek, irgalmatlan pénzeket, addig nem fognak itt kitoloncolni arabokat.
egyébként sokkal eréjesebben kellene fellépni, vannak törvények, be kellene tartatni ezeket.
De európa fél tőlük, vagy egyszerűen a gazdaságuk miatt nem akar velük minimálisan sem konfrontálódni.
Arra nem lehet várni, hogy majd az arabok beilleszkednek. Képtelenek integrálódni, legalábbis nagyon alacsony százalékuk képes erre.
Az, hogy a fehér ember eltűnik, az nem reális szerintem sem, mert nem csak Európában vannak fehérek. Az, hogy geopolitikailag mi (Európa) vagyunk potenciális célpont az arab és afrikai menekülteknek, az már súlyosabb probléma.
Azt mindig elfelejtjük, hogy nem a woke meg egyéb hülye szavak miatt amikkel dobálóztok van ez a helyzet, hanem mert súlyos eurómilliárdos összefonódások vannak az európai államok, és az arab térség között. Persze egyszerűbb a woke-t, meg liberalizmust hibáztatni, pont ezt akarják a kormányok is, miközben ők meg nyíltan vagy kevésbé nyíltan milliárdokat keresnek az arabokkal való ügyleteken.
Klasszik agymosás megy ebben a kérdéskörben is.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 17., kedd 10:22
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 17., kedd 10:04
A cegnel kb egy eve torveny lett,hogy aki ukran allampolgar es rovid ideje van ausztriaban(pontosan nem tudom) kotelesek felvenni oket.BlancoMark írta: Ahhoz kapcsolodoan amit Miro es Csaba irtak, hogy keptelenek integralodni.
https://www.infomigrants.net/en/post/33 ... themselves
Osszefoglalva a szirek 65%-a keptelen magat eltartani 6 evvel a bevandorlasuk utan Nemetorszagba (2021-es cikk), a tobbseguknek meg csak allasa sincsen. Magyarul alajuk lett rakva minden es egyszeruen nem hajlandoak erofesziteseket tenni.
Na mar most egy hasonlo statisztikat megneznek az ukran meneluktekrol, nyakamat teszem ra hogy 90%-uk onellato 1 even belul. Ha van valakinek hasonlo akkor linkelje.
Nagy hiba volt mindenkit befogadni, foleg hogy ahogy Torokorszagba betettek a labukat onnantol mar nem is menekultek voltak, hanem gazdasagi bevandorlok.
Es ez egyertelmuen nem egy kisebbsegi problema, peldaul az azsiai bevandorlok (kinai, taj stb.) remekul integralodnak nyugat europaba es minel elobb probaljak felvenni a helyi szokasokat es tradiciokat.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. október 17., kedd 9:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 17., kedd 9:47
Meg nem tudtak megerositeni, hogy ugyanaz volt-e vagy masik. Intenziven van.soadroli írta: elvileg ma reggel lelőtték azt a nyomorultat egy kávézóban aki tegnap gyilkolászott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 17., kedd 9:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 17., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. október 17., kedd 9:37
Nem is számítottam többre:)hehetheoriginal írta:ujjjujujujujjjeréjesebben![]()
![]()
![]()
ennyit tudtam most hozzátenni![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. október 17., kedd 9:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 17., kedd 9:31
ujjjujujujujjjeréjesebben
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 17., kedd 9:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 17., kedd 9:07
Ah ertem, elsiklotam az unio felett, mybad.Gonzi írta:Európai Uniót szamoltam, hogy Isztambul és Moszkva ne torzitson - mivel főként nyugat Európa van felhozva mint a probléma forras - viszont abban igazad van hogy a brexit miatt így lemeradtak varosok UK-bol, my mistake, az aranyok azért valószínűleg maradnak mert akkor a nagy-brittania kisvarosai is csapodnak az össz populációhoz.Realista24 írta: Hogy jott ki ez a 30 millio?
Csak Istanbul 16 millio, Moszkva 13 millio es London 9 millio
HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. október 17., kedd 9:04
Európai Uniót szamoltam, hogy Isztambul és Moszkva ne torzitson - mivel főként nyugat Európa van felhozva mint a probléma forras - viszont abban igazad van hogy a brexit miatt így lemeradtak varosok UK-bol, my mistake, az aranyok azért valószínűleg maradnak mert akkor a nagy-brittania kisvarosai is csapodnak az össz populációhoz.Realista24 írta: Hogy jott ki ez a 30 millio?
Csak Istanbul 16 millio, Moszkva 13 millio es London 9 millio
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 17., kedd 9:02
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. október 17., kedd 9:01
mondjuk ez a mondat minimálisan se kapcsolódott zsuzsinnyo írásához, de sebaj.Remy írta:Élj kint egy nyugati nagyvárosban és majd rájössz.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem