Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 17., kedd 12:40

jóvátenni?
akkor ne csak a középkorig menjünk vissza.
akkor tegyen mindenki mindent jóvá. :coffee:
thereisonly1ronaldo

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2023. október 17., kedd 12:36

Az nem menti fel az európai gyarmatosítókat, hogy a helyi gyarmatokon asszisztáltak nekik helyi törzsek, csoportok. Sőt, inkább csak aláhúzza a bűnöket, amit Ny-E elkövetett a világ többi része ellen.
Lenne mit jóvátenni, csak a probléma túl nagy és komplex, korszakokat átívelő, így a megoldás túlnő az emberi lehetőségeken, nem hiszem hogy kontrollálni lehetne a folyamatokat, max befolyásolni lehet mérsékelten.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 17., kedd 12:31

meanwhile meghalt a geci a kórházban index szerint. még jól is járt....

meanwhile 2: kisgömbi a még kisebb gömbivel talizott pekingben, én értem, hogy párbeszéd, meg mindenkit meg kell hallgatni, stb stb, de azért na. nincs gerinc, nincsenek elvek, nincs vér, nincs semmi bazmeg. gyenge nyomorult.
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 17., kedd 11:50

A fehér ember szinte teljesen eltüntette a rézbőrűt.
Aztán elhajózott Afrikába, és elhurcolta a feketéket rabszolgának. Aztán panaszkodnak, hogy nem tudnak integrálódni.
Angolok gyarmatosították a fél világot, megöltek rengeteg embert, összerabolták maguknak a fél világ kincseit.
Franciák hasonlóan. A volt gyarmatokról meg elözönlik őket a színesbőrűek.
ezért hadd ne érezzem fehéremberként bűntudatot meg lelkifurkát.
pláne, hogy nem csak "úgy" simán pl elhurcolták a feketéket pl amerikába, a saját "honfitársaik" hathatós közreműködésével ment az végbe, csak az ilyen apró részletek manapság nem fontosak, ha ellenségképet keresünk.

összességében a világ népei mindig harcoltak egymás ellen, legnagyobb része szinte mindig a vallás miatt volt, mert hát ugye az csak jóra tanítja az embert.....
most is el fogunk jutni arra a pontra, hogy vagy ők vagy mi vagy más.
remélhetőleg addig még 1-2 generáció le tudja élni az életét aránylag nyugalomban.
thereisonly1ronaldo

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2023. október 17., kedd 11:30

Anthony írta: Ezzel egyet tudok érteni Vikivel, a migránsok hatalmas problémát jelentenek Európában. Angela Merkel a legnagyobb hülyeséget csinálta amikor mindenkit beengedett kérdés nélkül. Persze a franciákhoz is jönnek mindenhonnan a gyarmatokról, láttuk ott is pár hónapja mi történik amikor azok felháborodnak valamin...

Ez hosszú távon csak rosszabb lesz.
Számomra azért is felháborító, mert amikor 2001-ben egyetemre mentem Romániából Szegedre vízumra volt szükségem, órákig vártam a bevándorlási hivatalban, x összeg kellett legyen a bankszámlámon és akkor kaphattam tartózkodási engedélyt.
Erre jönnek egyesek mindenféle papírok nélkül és menedéket kérnek és kötelesek vagyunk beengedni és regisztrálni őket.
Azt is elfogadom hogy egyes helyeken háború, egyéb konfliktusok vannak, csak éppen nem kell azért Pakisztánból és nem tudom melyik arab országból Európáig menekülni. Menjenek a szomszéd országba.

A gond az hogy nem akarnak integrálódni és még követelőznek is ugyebár. Mi alkalmazkodjunk az ő szokásaikhoz.

Itt egy érdekes cikk egyébként románokról akik kimentek főleg Franciaországba dolgozni, aztán a harmadik generáció lassan már nem is beszéli az anyanyelvét, integrálódnak ezerrel, gondolom az ukránok jó részével is ez történne (persze ott is vannak tolvajok, alvilági arcok ahogy a románok vagy bármelyik nép közt csak éppen eléggé ritkán lövöldöznek meg robbantgatnak az utcákon..)
https://transtelex.ro/eletmod/2023/10/1 ... asi-falvak
a civilizált fehér európáról és ebben főleg a franciákról csak ennyit:
https://mot.merce.hu/2023/10/17/1961-ok ... szarol-le/

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. október 17., kedd 11:23

csababarca írta:
Remy írta:Élj kint egy nyugati nagyvárosban és majd rájössz. :)
mondjuk ez a mondat minimálisan se kapcsolódott zsuzsinnyo írásához, de sebaj.
amíg Európa feje benne van az arabok seggében, és gazdasági tőkét jelentenek, irgalmatlan pénzeket, addig nem fognak itt kitoloncolni arabokat.

egyébként sokkal eréjesebben kellene fellépni, vannak törvények, be kellene tartatni ezeket.
De európa fél tőlük, vagy egyszerűen a gazdaságuk miatt nem akar velük minimálisan sem konfrontálódni.
Arra nem lehet várni, hogy majd az arabok beilleszkednek. Képtelenek integrálódni, legalábbis nagyon alacsony százalékuk képes erre.

Az, hogy a fehér ember eltűnik, az nem reális szerintem sem, mert nem csak Európában vannak fehérek. Az, hogy geopolitikailag mi (Európa) vagyunk potenciális célpont az arab és afrikai menekülteknek, az már súlyosabb probléma.

Azt mindig elfelejtjük, hogy nem a woke meg egyéb hülye szavak miatt amikkel dobálóztok van ez a helyzet, hanem mert súlyos eurómilliárdos összefonódások vannak az európai államok, és az arab térség között. Persze egyszerűbb a woke-t, meg liberalizmust hibáztatni, pont ezt akarják a kormányok is, miközben ők meg nyíltan vagy kevésbé nyíltan milliárdokat keresnek az arabokkal való ügyleteken.
Klasszik agymosás megy ebben a kérdéskörben is.
De ezek az adatok mar megint honnan meg hogy? Arab vilagrol beszelsz meg sulyos penzekerol, ezt bontsuk mar le. Az arab vilagban van kb. 2-3 orszag ami gazdasagilag tenyezo (a 25 arab orszagbol) - es ok pont magasrol tesznek a tobbi arab orszagra, szerinted a szaudiakat mennyire erdeklik az iraki menekultek? hat eppen izraelhez kozeledtek, es vigan kereskednek az usaval (aki mint tudjuk tett par aprosagot az arab vilagban)

siman be lehet potyogni hogy milyen export-import kapcsolata van veluk az Unionak, segitek, 6%-at teszi ki az import es 8% az export (teljes middle east north africa region). Thaifoldrol nagyobb importja van az EU-nak mint Szaud-Arabiabol.

Es nem szaudi meg kuvaiti menekultek vannak europaban, az elmondasod alapjan europa nem meri kirakni a menekulteket mert akkor szaud-arabia nem fog nekunk tovabb olajat eladni? Ebben tenyleg latsz raciot? A kinaiakkal vigan uzletelnek akik sarba tiportak a muszlim lakossagot, ugyanugy nem mondananak le europarol holmi jemeni meg szir menekultek miatt.

Termeszetesen itt sem akarom lekicsinyiteni a dolgokat, nyilvan van szaudi befolyas europaban, de megint ilyen egyenes kovetkeztetest levonni meredek.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 17., kedd 10:22

Ezzel egyet tudok érteni Vikivel, a migránsok hatalmas problémát jelentenek Európában. Angela Merkel a legnagyobb hülyeséget csinálta amikor mindenkit beengedett kérdés nélkül. Persze a franciákhoz is jönnek mindenhonnan a gyarmatokról, láttuk ott is pár hónapja mi történik amikor azok felháborodnak valamin...

Ez hosszú távon csak rosszabb lesz.
Számomra azért is felháborító, mert amikor 2001-ben egyetemre mentem Romániából Szegedre vízumra volt szükségem, órákig vártam a bevándorlási hivatalban, x összeg kellett legyen a bankszámlámon és akkor kaphattam tartózkodási engedélyt.
Erre jönnek egyesek mindenféle papírok nélkül és menedéket kérnek és kötelesek vagyunk beengedni és regisztrálni őket.
Azt is elfogadom hogy egyes helyeken háború, egyéb konfliktusok vannak, csak éppen nem kell azért Pakisztánból és nem tudom melyik arab országból Európáig menekülni. Menjenek a szomszéd országba.

A gond az hogy nem akarnak integrálódni és még követelőznek is ugyebár. Mi alkalmazkodjunk az ő szokásaikhoz.

Itt egy érdekes cikk egyébként románokról akik kimentek főleg Franciaországba dolgozni, aztán a harmadik generáció lassan már nem is beszéli az anyanyelvét, integrálódnak ezerrel, gondolom az ukránok jó részével is ez történne (persze ott is vannak tolvajok, alvilági arcok ahogy a románok vagy bármelyik nép közt csak éppen eléggé ritkán lövöldöznek meg robbantgatnak az utcákon..)
https://transtelex.ro/eletmod/2023/10/1 ... asi-falvak

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 17., kedd 10:04

BlancoMark írta: Ahhoz kapcsolodoan amit Miro es Csaba irtak, hogy keptelenek integralodni.

https://www.infomigrants.net/en/post/33 ... themselves

Osszefoglalva a szirek 65%-a keptelen magat eltartani 6 evvel a bevandorlasuk utan Nemetorszagba (2021-es cikk), a tobbseguknek meg csak allasa sincsen. Magyarul alajuk lett rakva minden es egyszeruen nem hajlandoak erofesziteseket tenni.

Na mar most egy hasonlo statisztikat megneznek az ukran meneluktekrol, nyakamat teszem ra hogy 90%-uk onellato 1 even belul. Ha van valakinek hasonlo akkor linkelje.

Nagy hiba volt mindenkit befogadni, foleg hogy ahogy Torokorszagba betettek a labukat onnantol mar nem is menekultek voltak, hanem gazdasagi bevandorlok.

Es ez egyertelmuen nem egy kisebbsegi problema, peldaul az azsiai bevandorlok (kinai, taj stb.) remekul integralodnak nyugat europaba es minel elobb probaljak felvenni a helyi szokasokat es tradiciokat.
A cegnel kb egy eve torveny lett,hogy aki ukran allampolgar es rovid ideje van ausztriaban(pontosan nem tudom) kotelesek felvenni oket.
(Gondolom jo penzt kap a ceg is ezert,mert b1 alatt eselyed nincs normal esetben.)
A nyelvtudasuk nagyon gyenge,viszont dolgoznak.
Mindennap van nemetorajuk melo elott vagy utan.
Az osszes probal kommunikalni,latszik,hogy ugy allnak a dolgokhoz,hogy beakarnak allni a sorba.
Eg es fold a kulonbseg.

Volt parszor az elmult 4 evben olyan,hogy valaki szarul lett,leesett a vercukra,elajult stb. (Arab) A cegnel mar ugy hivjak ki a mentot,hogy megkerdezik toluk,hogy ferfi vagy no jojjon ki.
Egyszer kijott egy ferfi,a no orditott hogy ne nyuljanak hozza,addig kardozott,amig meg egy mento kijott ahol no volt mar az orvos.
Megmerte a vernyomasat,leultettek,megitattak stb es ennyi.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. október 17., kedd 9:51

Ahhoz kapcsolodoan amit Miro es Csaba irtak, hogy keptelenek integralodni.

https://www.infomigrants.net/en/post/33 ... themselves

Osszefoglalva a szirek 65%-a keptelen magat eltartani 6 evvel a bevandorlasuk utan Nemetorszagba (2021-es cikk), a tobbseguknek meg csak allasa sincsen. Magyarul alajuk lett rakva minden es egyszeruen nem hajlandoak erofesziteseket tenni.

Na mar most egy hasonlo statisztikat megneznek az ukran meneluktekrol, nyakamat teszem ra hogy 90%-uk onellato 1 even belul. Ha van valakinek hasonlo akkor linkelje.

Nagy hiba volt mindenkit befogadni, foleg hogy ahogy Torokorszagba betettek a labukat onnantol mar nem is menekultek voltak, hanem gazdasagi bevandorlok.

Es ez egyertelmuen nem egy kisebbsegi problema, peldaul az azsiai bevandorlok (kinai, taj stb.) remekul integralodnak nyugat europaba es minel elobb probaljak felvenni a helyi szokasokat es tradiciokat.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 17., kedd 9:47

soadroli írta: elvileg ma reggel lelőtték azt a nyomorultat egy kávézóban aki tegnap gyilkolászott.
Meg nem tudtak megerositeni, hogy ugyanaz volt-e vagy masik. Intenziven van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 17., kedd 9:44

Viszont alapvetoen gyakori problema volt ez a magyarokkal is...angliatol nemeteken at a gorogokig mentek a magyarok mindenhova es azonnal a segelyekert es tamogatasokert alltak sorba es abbol eltek, szoc lakasok, minden ingyen..stb.

Ha megallit a hatosag vagy barki igazoltatni, akkor ne szolalj meg az ottani nyelven, ne adj oda semmilyen papirt, mert a vegen nem foglalkoznak majd veled.

Vagy eleg a nemet autopiac lerablasara kitekinteni, ami odaig fajult, hogy egy idoben szinte nem tudtal magyarkent autot venni...stb.stb.

Szamtalan peldat tudnek irni, de nincs ertelme es szerintem nem ezekkel van a gond, ezt minden nep csinalja, lop, csal es hazudik, es minden nepnek megvan a normalis retege is.

A gond azzal van, amit ez a csavo is kozvetitett a kozossegi oldalan keresztul.
"Jottem bosszut allni, kesz vagyok meghalni es viszek magammal masokat is", es random agyonlo annyi embert, amennyit csak tud. Ha haboruzni meg olni akarsz, menj a hadseregbe, aztan irany a harcter, lodd azokat, akik ezt a hivatast valasztottak...
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 17., kedd 9:40

wait, what? :lol:
mit irtam? hol? mi? :hmmm:
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. október 17., kedd 9:37

hehetheoriginal írta:
eréjesebben
ujjjujujujujjj :lol: :lol: :lol:

ennyit tudtam most hozzátenni :kalapos:
Nem is számítottam többre:)

Miro is leírt egy helyzetet, ilyenekre gondoltam, a hatóságok se csinálnak általában semmit.
Szerintem ez gond, persze ki is lehet figurázni, de amikor te írsz ilyeneket akkor bólogatni kell.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2023. október 17., kedd 9:34

elvileg ma reggel lelőtték azt a nyomorultat egy kávézóban aki tegnap gyilkolászott.
Kép

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 17., kedd 9:31

eréjesebben
ujjjujujujujjj :lol: :lol: :lol:

ennyit tudtam most hozzátenni :kalapos:
thereisonly1ronaldo

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2023. október 17., kedd 9:22

En amikor nyelvsuliba voltam akkor meselt sok mindent a tanarno.
A nagyresze amikor bekerul,leulnek,elkezd beszelni a tanarno,probal bemutatkozni stb.,de nem koszonnek,nem neznek a szemukbe az arab ferfiak.
A noiknek mondjak,hogy ha barmit akarnak,akkor toluk lehet kerdezni.

Ugyanez volt a paromnal. Ment hozzajuk egy arab dolgozni,1 oran at nem nezett a szemebe a paromnak,elforditotta a fejet amikor beszelt hozza. Parom fogta es kibaszta a picsaba.
A csavo annyit mondott,hogy o neki ez volt a celja is. Igy kap ujra munkanelkulit es kirohogte.

Persze olyan kurva vallasosak,hogy az osszes piros marloborot sziv,meg a benzinkutak mellett isznak.

Paromat ismerik mar a linzi rendorsegen,mert allandoan lopnak es napiszinten betelefonal.
Megmondta neki a rendor,nem tudnak mit csinalni,mert felnek,hogy ha bejonnek a csaladjukkal a varosba,elkapjak oket.

Konkretan a csavo tankolt,nem volt nala penz,ott hagyta az utlevelet,3 honap utan kidobtak a papirjat,mert hiaba jelentettek a rendorsegnel,nem csinaltak semmit az arab meg nem jott vissza erte. Majd a csavo visszajott megis,ekezdett ordibalni a papir miatt,szetverte a polcokat,parom kihivta a rendorseget,majd bocsanatot kellett kernie a csavonak,ugy hogy kozben rohogott,es a rendor elengedte. A parom nevetve kerdezte,hogy mi lesz a tankolassal,azota sincs kifizetve es van kamerafelvetel rola? Hat az igy mindegy. :lol:

Egy munkatarsam van,aki teljesen elhatarolodott ezektol a dolgoktol. Rendor volt regen.
O mindig kinjaba rohogve mondja,(mintha nem hallottam volna mar sokszor errol), hogy miro ezek olyan emberek,hogy ha azt mondod nekik, isten azt mondta lodd le ezt az embert,ezek megteszik. Ezek azt hiszik ez miatt fogja isten oket szeretni.

Mindig kirohogi oket,amikor hallja,hogy kerdezik “ez ugye nem disznohus”? Azonnal kerdezi toluk,hogy piros vagy arany marlboro a jobb? :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 17., kedd 9:07

Gonzi írta:
Realista24 írta: Hogy jott ki ez a 30 millio?
Csak Istanbul 16 millio, Moszkva 13 millio es London 9 millio
Európai Uniót szamoltam, hogy Isztambul és Moszkva ne torzitson - mivel főként nyugat Európa van felhozva mint a probléma forras - viszont abban igazad van hogy a brexit miatt így lemeradtak varosok UK-bol, my mistake, az aranyok azért valószínűleg maradnak mert akkor a nagy-brittania kisvarosai is csapodnak az össz populációhoz.
Ah ertem, elsiklotam az unio felett, mybad.

Azzal nem ertek egyet amugy, hogy a feher nepet majd eltuntetik...ez inkabb "rank" jellemzo az egyetemes tortenelem soran, es amikor kelleni fog akkor ugyis kijon az allat "belolunk" is, meg jobban, mint most.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Gonzi
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso

HozzászólásSzerző: Gonzi » 2023. október 17., kedd 9:04

Realista24 írta: Hogy jott ki ez a 30 millio?
Csak Istanbul 16 millio, Moszkva 13 millio es London 9 millio
Európai Uniót szamoltam, hogy Isztambul és Moszkva ne torzitson - mivel főként nyugat Európa van felhozva mint a probléma forras - viszont abban igazad van hogy a brexit miatt így lemeradtak varosok UK-bol, my mistake, az aranyok azért valószínűleg maradnak mert akkor a nagy-brittania kisvarosai is csapodnak az össz populációhoz.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 17., kedd 9:02

nyilvan dramaian es tulzoan hangzik, de homokba dugni sem szabad a fejunket.

dolgoztam mo-n menekult taborban 2 es fel evet, kulfoldon elek 7 eve es lattam jo par europai nagyvarost, igy termeszetes, hogy latok es hallok olyan dolgokat is, ami befolyasol negativan, de ettol meg eleg komoly dolgok figyelhetoek meg.

a statisztikak nem adnak vissza sok mindent, eleg a legutobbi c kerdesre visszagondolni a nepszavazaskor, hogy kevesebb van, mint 10 eve ( :lol: ) vagy hogy allitolag a uk 82 szazalekban feher..

a demografiai elorejelzeseknek lehet hinni vagy sem, de az aranyok egyre jobban torzulnak akar fekete/arab vs feher, akar c vs magyar temarol van szo. (en ossze vonnam a kettot mert ez kulso es belso fenyegetettseget is jelent)

nyilvan nem ugy kepzelem el 2080-at, hogy nem lesz feher ember a foldon mert az osszeset lancra verve kinozzak taborokban, de eljon majd az a pont, mikor ezek a dolgok csunyan atfordulnak es terrorban fog elni a feher kisebbseg minden szempontbol.
mondom, halistennek ezek a folyamatok rohadt lassuak es sem minket sem meg a gyerekeinket nem feltetlen erintik majd elviekben.

persze a tortenelemben ahogy emlitettetek, lehetnek kritikus fordulopontok, lehet total lebombazzak egymast azsiaban vagy valami uj virus kiirtja egesz afrikat, ezt nyilvan senki nem tudja belekalkulalni.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. október 17., kedd 9:01

Remy írta:Élj kint egy nyugati nagyvárosban és majd rájössz. :)
mondjuk ez a mondat minimálisan se kapcsolódott zsuzsinnyo írásához, de sebaj.
amíg Európa feje benne van az arabok seggében, és gazdasági tőkét jelentenek, irgalmatlan pénzeket, addig nem fognak itt kitoloncolni arabokat.

egyébként sokkal eréjesebben kellene fellépni, vannak törvények, be kellene tartatni ezeket.
De európa fél tőlük, vagy egyszerűen a gazdaságuk miatt nem akar velük minimálisan sem konfrontálódni.
Arra nem lehet várni, hogy majd az arabok beilleszkednek. Képtelenek integrálódni, legalábbis nagyon alacsony százalékuk képes erre.

Az, hogy a fehér ember eltűnik, az nem reális szerintem sem, mert nem csak Európában vannak fehérek. Az, hogy geopolitikailag mi (Európa) vagyunk potenciális célpont az arab és afrikai menekülteknek, az már súlyosabb probléma.

Azt mindig elfelejtjük, hogy nem a woke meg egyéb hülye szavak miatt amikkel dobálóztok van ez a helyzet, hanem mert súlyos eurómilliárdos összefonódások vannak az európai államok, és az arab térség között. Persze egyszerűbb a woke-t, meg liberalizmust hibáztatni, pont ezt akarják a kormányok is, miközben ők meg nyíltan vagy kevésbé nyíltan milliárdokat keresnek az arabokkal való ügyleteken.
Klasszik agymosás megy ebben a kérdéskörben is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: