Huhh, megkönnyebbültem.Kerlon írta:Kerlon vagyok, nem RemyAnthony írta:
RIPP
Hány pontot fogunk veszteni abban a hónapban ezek után?![]()
bar anno kint tapsoltam a Moszkvanak a 3as soran a BLben![]()
Valamiért rá asszociáltam.
Multitasking sucks.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. január 3., szerda 19:07
Huhh, megkönnyebbültem.Kerlon írta:Kerlon vagyok, nem RemyAnthony írta:
RIPP
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. január 3., szerda 17:36
*TapsoltunkKerlon írta:Kerlon vagyok, nem RemyAnthony írta:
RIPP
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. január 3., szerda 17:33
Kerlon vagyok, nem RemyAnthony írta:RIPPKerlon írta: Gironára készülök én is, repjegy, szállás, pipa, jegy mizéria fosatós.
De egyéb kérdés, aki nem rég volt az a stadion túrán részt vett? Mennyire körbe járható jelenleg, mert az érdemi részekre azt írja a honlap, hogy az építkezés miatt nem látogatható.
Hány pontot fogunk veszteni abban a hónapban ezek után?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. január 3., szerda 17:00
RIPPKerlon írta: Gironára készülök én is, repjegy, szállás, pipa, jegy mizéria fosatós.
De egyéb kérdés, aki nem rég volt az a stadion túrán részt vett? Mennyire körbe járható jelenleg, mert az érdemi részekre azt írja a honlap, hogy az építkezés miatt nem látogatható.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. január 3., szerda 15:36
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. december 30., szombat 9:05
Nezz ra orankent, néha felszabadul pár helyCsabi írta:én most néztem a mallorca elleni meccs jegyeit, ami jövő szerdán lesz. és már nincs rá jegy. az legit?Realista24 írta:
Meccsjegyet a meccs hetében hétfőtől normál módon, vagy előtte szombat/vasárnap carnettel.
Meccs dátuma majd januárban valamikor.
BL meccsre lehet sokkal korábban jegyet venni.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 30., szombat 7:38
AzCsabi írta:én most néztem a mallorca elleni meccs jegyeit, ami jövő szerdán lesz. és már nincs rá jegy. az legit?Realista24 írta:
Meccsjegyet a meccs hetében hétfőtől normál módon, vagy előtte szombat/vasárnap carnettel.
BL meccsre lehet sokkal korábban jegyet venni.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. december 29., péntek 21:59
én most néztem a mallorca elleni meccs jegyeit, ami jövő szerdán lesz. és már nincs rá jegy. az legit?Realista24 írta:Meccsjegyet a meccs hetében hétfőtől normál módon, vagy előtte szombat/vasárnap carnettel.kodo írta: Februar 11-i hétvégén utaznank madridba a Girona elleni hazaira. Feketeoves meccsre jarok tudnanak segiteni hogy kb mikor lesz fix a meccs datuma es hogy mikortol lehet jegyet venni?
Oszinten mar kurva régen voltam elfelejtettem hogy megy, de kb egy hónappal elotte szokott fix lenni a meccsnap es olyan 3 hettel meccs elott lehet jegyet venni talan.
Ahogy neztem szuperkupa mar nem lesz akkor, szoval az kb esélytelen hogy elmarad a hetvegi forduló?
BL meccsre lehet sokkal korábban jegyet venni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. december 10., vasárnap 18:03
Meccsjegyet a meccs hetében hétfőtől normál módon, vagy előtte szombat/vasárnap carnettel.kodo írta: Februar 11-i hétvégén utaznank madridba a Girona elleni hazaira. Feketeoves meccsre jarok tudnanak segiteni hogy kb mikor lesz fix a meccs datuma es hogy mikortol lehet jegyet venni?
Oszinten mar kurva régen voltam elfelejtettem hogy megy, de kb egy hónappal elotte szokott fix lenni a meccsnap es olyan 3 hettel meccs elott lehet jegyet venni talan.
Ahogy neztem szuperkupa mar nem lesz akkor, szoval az kb esélytelen hogy elmarad a hetvegi forduló?
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. december 10., vasárnap 17:59
HozzászólásSzerző: haszi » 2023. november 20., hétfő 15:40
Köszi szépen! Nézelődtem a hivatalos oldalon, de sehol sem találtamRealista24 írta: https://www.realmadrid.com/, lejjebb van egy resz: CALENDARIO PRIMER EQUIPO.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. november 20., hétfő 15:18
https://www.realmadrid.com/, lejjebb van egy resz: CALENDARIO PRIMER EQUIPO.haszi írta: Az edzések időpontjait honnan és mikor lehet megtudni? Jövőhéten utazunk a Napoli, illetve a Granada elleni meccsekre és megnéznénk Valdebebast is. Ezért gondoltam arra, hogy jó lenne ezt egy edzés előtti érkezéssel időzíteni, hátha elcsípünk pár játékost fotóra, aláírásra.
HozzászólásSzerző: haszi » 2023. november 20., hétfő 15:14
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2023. november 6., hétfő 12:27
A sors is úgy akarta, hogy sikerüljön szombatonRealista24 írta:Altalanossagban azt tudom mondani, hogy jegy mindig van, kiveve Barca, es mondjuk BL legjobb 8tol. Azokra is, csak meg nehezebb, de meccs napjan is lehet jegyet venni.BLaZE írta: Fuhh akkor nem lesz egyszerű menet, pont ahogy sejtettem. Na de egy próbát megér.
A másik baj, hogy a Valencia elleni hazai meccs lesz. Szóval lehet már most esélyetelen![]()
Ehhez ido, turelem es penztarca kellMert lehet, hogy a budgeted 100 euro per jegy, de csak 130 euros jegy lesz, az is pont x masodpercig szabad szoval gyors dontest kell hozni
![]()
A masik, hogy ha egyszer kosarba raktal mondjuk ket jegyet, akkor az 15 percig ott van, tehat blokkolod. Ez igaz masokra is. Ha viszont sokat ugralsz ki be szektorokbol es rakod ki be a jegyeket, akkor bugos lesz a dolog, es azt irja, hogy elerted a maximum veheto jegyek szamat. Ilyenkor johet minden trukk, süti meg gyorsitotar torles, ujrainditas, stb., de neha fixen meg kell varni a 15 percet.
Szoval nem egyszeru. Amit tanacsolni tudok meg, hogy mar akkor be lehet lepni a carnet adatokkal, amikor meg nem lehet jegyet venni, es latod, hogy melyik szektorban hany szabad hely van, es milyen aron. Igy celiranyosan tudsz menni amikor nyitjak a "kaput".
HozzászólásSzerző: Nmrm » 2023. október 15., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 14., szombat 7:57
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. október 13., péntek 23:50
BenzemaBLaZE írta: Megjött a premium kártya a minap. Nem is foglalkoztam vele, mondom csak az van benne. Erre most este megnézem, van egy Modric aláírás benne. Látszik h nem nyomtatott, hanem rendesen ő írta alá filcel. Más akinek van kitől kapott? Én ezt nem tudtam, hogy ilyen jár. Tiszta sokkban voltam. El se hiszem![]()
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2023. október 13., péntek 23:28
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. október 8., vasárnap 16:55
Remy! Szóval,tegnap a stadiont körbe lehetett járni és persze bemenni,de mára már újra körbe kerítették kerítéssel gondolom,hogy az ott zajló munkák miatt,emelő kosaras gépek és a munkások között ne bolyongjanak a nézelődők,a store az pörög nagyon mint mindig de a túrát majd legközelebbi(februárban)alkalomra időzitem! Szóval ennyi röviden! De a stadion belül az már nagyon szép és fantasztikus ! Tavaly voltam egyébként utoljára februárban!Remy írta: Majd arrol irj mar legyszi par sort, hogy a stadion kornyeki resz milyen allapotban van.
Kontenerek, daruk, kordonok milyen mennyisegben vannak meg ott.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. október 7., szombat 15:55
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem