Nem regota vagy itt a madridomon.mero írta: A szurkolók döntő többsége nem tud kritikát megfogalmazni a csapatával szemben

HozzászólásSzerző: géza » 2023. október 15., vasárnap 12:27
Nem regota vagy itt a madridomon.mero írta: A szurkolók döntő többsége nem tud kritikát megfogalmazni a csapatával szemben
HozzászólásSzerző: mero » 2023. október 15., vasárnap 12:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 15., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 15., vasárnap 12:12
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 15., vasárnap 12:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 15., vasárnap 11:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 15., vasárnap 11:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 15., vasárnap 11:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 15., vasárnap 11:43
Bullshit gatyesz.mero írta:Más már az alapszitu.Realista24 írta:
Tehát a City ellen mi nem voltunk gyengék. Értem.
A németek meg csak azért rúgtak annyi golt amennyit akartak, mert igazából nem azt csináltak amiket akartak, hanem mert az ellenfél volt szar.
Ez már megint olyan baromság, hogy ha a Barca rúg három vagy negy golt, az teljesítmény. Amikor meg mi akkor az ellenfél szar.
A Real kiment egy biztonsági focival, ennek ellenére gálázott a City.
Az említett meccseken viszont Scolari és Setien kiküldte a játékosait naívan feltolva, szarul megszervezve, rengeteg hellyel, kis túlzással feltett kézzel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 15., vasárnap 11:42
hehetheoriginal írta: megint a rugott golokrol meg eredmenyekrol beszeltek, mig én a játék képéről....
ezert nem nezek cityt se, leszarom az eredmenyt meg a rugott golok számát, én élvezni akarom a kombinaciokat, cseleket, okos technikas megoldásokat.
nem azt látni, hogy tele válogatott, aranylabdás és mindent megnyert játékosokkal, annyit tudunk csinálni ha épp nem a labdát nyomozzuk hosszu percekig, hogy kirugdaljuk lelátóra...
oltári szégyen, én ott amúgy edzőbát kitettem volna, volt már ilyenre korábban példa.
HozzászólásSzerző: mero » 2023. október 15., vasárnap 11:41
Más már az alapszitu.Realista24 írta:
Tehát a City ellen mi nem voltunk gyengék. Értem.
A németek meg csak azért rúgtak annyi golt amennyit akartak, mert igazából nem azt csináltak amiket akartak, hanem mert az ellenfél volt szar.
Ez már megint olyan baromság, hogy ha a Barca rúg három vagy negy golt, az teljesítmény. Amikor meg mi akkor az ellenfél szar.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 15., vasárnap 11:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 15., vasárnap 11:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 15., vasárnap 11:28
Tehát a City ellen mi nem voltunk gyengék. Értem.mero írta: Pedig most olyat ír amivel egyet lehet érteni.
A két említett német győzelemnél inkább csak az ellenfél volt gyenge, naívan és öngyilkosan pályára küldött.
A tavaszi City Realon viszont teljes dominancia volt a City részéről. Esély nem volt ellenük mutatni valamit, annyira felé nőttek a csapatnak, futásmennyiségben, labdás és labdanélküli játékban, mindenben.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 15., vasárnap 11:21
mert unalmas szar mind.Yazid írta: Hehe de miért nem nézel akkor csak city meccseket?
HozzászólásSzerző: mero » 2023. október 15., vasárnap 11:16
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. október 15., vasárnap 11:08
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. október 15., vasárnap 11:04
Realista24 írta: Ha már évtizedes alazasok.
Brazil nemet, 1-7.
Barca Bayern 2-8.
Mi is azt csináltunk a Bayernnel amit akartunk.
A Barca is szanaszét szoptatott minket több meccsen is, amikor már tíz perc után azt kívántuk hogy fújják le a meccset.
És meg számtalan ilyen meccs volt. Csak Angliában az elmúlt években akkora alazasok voltak, hogy történelmi.
Tartom, rossz a memoriad.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 15., vasárnap 11:01
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. október 15., vasárnap 10:58
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem