Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 15., vasárnap 10:54

Realista24 írta: Azt írtad ilyet meg nem lattal.
Na most nem lattal a Realtol vagy összességében?
mindkettő.
a legfelso szinten, két nagycsapat meccsére nem emlekszem, ami ekkora szinten megalazas lett volna, tényleg szintek, km-ek, galaxisok voltak a két csapat közt.
tényleg mint mikor a gyerekkel játszol hátul a kertben....
Nézd vissza a 2017- es bl döntő 2. félidejét. Csak a Madrid volt a pályán.
megnézem, de ez itt nekem kibaszott negativ elmeny volt, nem nagyon ereztem elotte se már magamenak a csapatot, nem volt olyan jatekos, akiert erdemes leülni meccset nézni, és most sincs. egy törésnek is mondhatnám, de már évek óta ebben élek kb, nem okoz örömet a játék nézése, nincs meg az általam elvárt szinvonal.
de ez most egy más kérdés megint, csak kijött a city ellen, aminek már egy évvel korábban is papirforma alapján ki kellett volna jönnie, de bemákoltuk/megsemmisitették önmagukat...
thereisonly1ronaldo

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. október 15., vasárnap 10:42

hehetheoriginal írta: Nem a golokrol beszelek, hanem a jatek kepe.
Ilyet sztem eletemben nem lattam meg, mint amit a city megtett velunk, pedig a tappancsos kelme mez ota nezek szinte minden meccset
Én is így voltam. Elment negyed óra a meccsből, és nem volt a realnak 15 passza. Ültem, néztem, és nem hittem el amit látok. :kivagyhe:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 15., vasárnap 10:23

Vissza kéne néznem, de szerintem én láttam ilyet már.
12 ben a bl visszavagon a bayern ellen. Szerintem az akkori Bayern nagyobb urfocit tolt, mint ez a city. Es akkor az első felesben ugy nekik mentünk, hogy pislogtam az elso 20 percben, hogy ez miafasz. Aztan jott Mou es a taktikaja a másodikra, meg a tizik.

De lehet, hogy a Juve elleni donto masodik felidejet is idevennem.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 15., vasárnap 10:16

Azt írtad ilyet meg nem lattal.
Na most nem lattal a Realtol vagy összességében?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 15., vasárnap 9:44

ha pl a barca elleni rendszeres szopoalarcokra utalsz ezzel, ott azert hebe hoba volt nalunk a labda is....
city ellen kis tulzassal csak akkor volt nalunk, amikor teljes ketsegbeesesben kirugdaltuk bedobasra meg szogletre, mint egy "jo" magyar valogatott
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 15., vasárnap 9:31

hehetheoriginal írta: Nem a golokrol beszelek, hanem a jatek kepe.
Ilyet sztem eletemben nem lattam meg, mint amit a city megtett velunk, pedig a tappancsos kelme mez ota nezek szinte minden meccset
Akkor mégsem olyan jó a memoriad.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 15., vasárnap 9:27

Nem a golokrol beszelek, hanem a jatek kepe.
thereisonly1ronaldo

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. október 15., vasárnap 9:24

hehetheoriginal írta: Nem ironia, evtizedenkent latni 1-1 ekkora alazast a legfelso szinten, a sok jo es atlagos teljesitmeny es meccs mellett ez a kiugroan negativ romhalmaz marad meg, amikor kijott az evek soran felgyülemlett ideg a citybol a sok elbalfaszkodott kiesessel, mikor ok voltak a jobb csapat, de epkurtak a veget eveken at mindig, hat most ugy lerendeztek a madridot, hogy en nem fogom egyhamar elfelejteni.
Mint mikor altalanos suliban 8.-oskent jatszotok a mittudomen 8 evesek ellen....
Szeretnek latni ha nem is ekkora, de erre torekedo dominanciat vegre sok ev utan tolunk is...
Mintha 7 0k, meg 8 2k, nem lennének. Vagy pool 4 0ás comeback.(de jó, hogy csak Barcás példát is elég volt hozni :mrgreen: )

Lesimáztak, tény, de kb nincs szezon amiben ne lenne ennél pár bőven nagyobb alázás.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 15., vasárnap 8:58

Nem ironia, evtizedenkent latni 1-1 ekkora alazast a legfelso szinten, a sok jo es atlagos teljesitmeny es meccs mellett ez a kiugroan negativ romhalmaz marad meg, amikor kijott az evek soran felgyülemlett ideg a citybol a sok elbalfaszkodott kiesessel, mikor ok voltak a jobb csapat, de epkurtak a veget eveken at mindig, hat most ugy lerendeztek a madridot, hogy en nem fogom egyhamar elfelejteni.
Mint mikor altalanos suliban 8.-oskent jatszotok a mittudomen 8 evesek ellen....
Szeretnek latni ha nem is ekkora, de erre torekedo dominanciat vegre sok ev utan tolunk is...
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 15., vasárnap 7:50

hehetheoriginal írta: hat igaza van, evszazados modon meg lettunk alazva, le lettunk focizva, ezen a szinten szinte soha nem latni ilyet.
Erzem az iróniát.

Remelem jól :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 14., szombat 22:10

egyebkent felelmetes lett volna ha gundogant bellinghammel potoljak, es kdb-haaland koze o mozogna be kp-rol.
o is igazi all-rounder aki mindig feler a kapu ele, angol is, nem csodalom, ha a citynel prioritas volt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 14., szombat 22:02

Guardiolával sose volt akkora baj, csak szeret nagyon szerepelni meg túlságosan ragaszkodott a fix hülye dolgaihoz, Münchenben pont ezért hasalt el. Mourinho ebből sose tudott kinőni, Pep pár darab elégetett milliárd után észbekapott legalább :lol:

Mondjuk mentálisan még mindig gatyák a csapatai és nem tudja rendberakni őket, mondjuk ha Arteta tőle tanulta a villanykörtés módszert, akkor nem csodálkozok :lol:
hat igaza van, evszazados modon meg lettunk alazva, le lettunk focizva, ezen a szinten szinte soha nem latni ilyet.
Első meccsen meg azt se tudták merre vannak, 2-0 felé haladtunk erősen, erre a Citys kirúgja a ladbát az oldalvonalon kívülre, senki nem értette miért nem jelzett a partjelző, 20 sec múlva meg De Bruyne gólt rúgott, VAR sehol. :lol:

2. meccs első félideje volt nagyon impresszív a Citytől, azt tanítani kéne, nagyon brutál volt, de ha nem 1-1ről indul a dolog lehet nem lettek volna ennyire szétesve a srácok, kb csak Kroosnak volt egyedül jó meccse.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 14., szombat 22:02

hat igaza van, evszazados modon meg lettunk alazva, le lettunk focizva, ezen a szinten szinte soha nem latni ilyet.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 14., szombat 21:23

tubatibi írta: Egyébként Guardiola teljesen korrekt évek óta, levetkőzte a Barcelonás dolgokat.
Tehát a hozzánk gyere mert mi nyertük a BLt, a Real meg most szar, az korrekt :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. október 14., szombat 20:44

Egyébként Guardiola teljesen korrekt évek óta, levetkőzte a Barcelonás dolgokat.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 14., szombat 20:22

Pep Guardiola did everything to convince Jude Bellingham to sign for City. He told the player, in a 3-hour conversation, that City have started a winning cycle while Real Madrid was already ending their glorious era. Pep later understood that Bellingham only wanted Real Madrid. He remained a gentleman and wished him luck.

— @La_SER
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2023. október 14., szombat 12:06

Nem hiszem, hogy ezt a szabalyt barhol tul komolyan vennek...

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. október 14., szombat 11:54

Mbappé anyja megcsinálja az ügynöki licenszhez szükséges FIFA vizsgát és máris képviselheti a fiát. Nem lesz itt semmi váltás.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 14., szombat 9:17

Whiteheart írta: Nem látom sehol, de volt egy ilyen hír is több helyen:

https://www.goal.com/en/lists/explained ... 8de1d16e56

Hogy ahhoz h mbappe jöhessen ahhoz meg kell válnia az anyjától mint ügynöktől, ki kell rugnia, stb. És vmi profinak kell a helyére lépnie ...
Akkor valszeg ezért is nagyon ragaszkodott a családja hogy legalább egy évig még hadd képviselhesse, mmint hogy egy évig még megpakolják magukat és azt a nagy összeget megkapják mert tudták hogy a Reallal ennek vége lenne?
Ez meg nem hír, ezt írjuk már egy ideje páran. Ahol a szülők az ügynökök ott a karrier úgy is néz ki. Értem én, hogy egy rendes ügynöknek is a saját zsebe az érdeke, de ha szarul végzi a dolgát leváltják, egy szülőnél más azért. Neymarnak is az elején kellett volna, csak akkor még gyerek fejjel ezt nem is értik.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2023. október 14., szombat 8:40

Nem látom sehol, de volt egy ilyen hír is több helyen:

https://www.goal.com/en/lists/explained ... 8de1d16e56

Hogy ahhoz h mbappe jöhessen ahhoz meg kell válnia az anyjától mint ügynöktől, ki kell rugnia, stb. És vmi profinak kell a helyére lépnie ...
Akkor valszeg ezért is nagyon ragaszkodott a családja hogy legalább egy évig még hadd képviselhesse, mmint hogy egy évig még megpakolják magukat és azt a nagy összeget megkapják mert tudták hogy a Reallal ennek vége lenne?
szuperliga.

Vissza: