En tegnap este meghallgattam Balazsekat, egy "Izrael szakertovel" meg egy onkentes katonaval beszeltek,
akit erdekel, itt a resz. Hetvegen annyira nem kovettem a hireket, nekem eleg jo kis osszefoglalo volt.
Nem vagyok egy allando Happy Hour hallgato, de ha mar ennyire porog a topic, meghallgattam
a VR-osokat is. Azt hittem Pisti beleszaladt valami hulyesegbe vagy epp semmit nem mondott. Az viszont erzodott, hogy utana olvasott, nem csak elotte 5 perccel megnezte mi tortent hetvegen.
Aki Puzsert hallgat, az elvarja, hogy 100%-os energiaval belealljon egy temaba, Oszinak pedig 80%-ban legyen egy vicces mondata hozza, nagy ritkan felhaborodjon es vitatkozzon vele.
par hete jott ki ezekrol egy video, van par vicces pillanat (A vitatkozasban igazan Bulcsu szokott jo lenni, mondjuk nagyon ritkan ertek vele egyet, viszont a musornak jot tesz)
Balazsek hallgatoi azt akarjak hallani, hogy legalabb egyikuk mas velemenyen legyen, meg akkor is, ha nem hisz benne. Majd az egesz vitat feloldjak egy kakis hirrel, ami utan ujra mindenki happy.
A VR-osok altalaban bemutatjak mindket oldalt, csak epp nem tesznek igazsagot. Aki ugy hallgatja oket, hogy beleallast vagy vitat var, az nyilvan csalodni fog. Az neha erzodik, hogy nekik ez egy projekt a sok kozul, es 1-1 temanak jot tenne, ha musor elott kicsit tobb idot szannanak ra vagy egy szerkeszto, aki elejuk rakja az olvasni valot.