Hogy jon ide a szolasszabadsag? A Guardian egy ceg, aki szabadon eldontheti kiket alkalmaz es kiket nem. Nekem is volt olyan munkahelyem ahol felrakhattam a labamat az asztalra es karomkodhattam, meg olyan is ahol 1 perc keses miatt balhe volt. Tuti van olyan brit lap aki minden gond nelkul alkalmazna ezt a csavot, a Guardiennek ez nem fert bele. Ha arrol lenne szo hogy bortonben ul a foszer, akkor nyilvan nagy baj lenne ott.Anthony írta: https://444.hu/2023/10/16/egy-netanjahu ... a-guardian
A jó öreg szólásszabadság.
Mohamed karikatúrát lehet közölni, koránt lehet égetni, ezt NEM! Hogy volt ez a Je suis Charlie Hebdo nem is olyan régen?
Osszehasonlitani hogy egy nyiltan nonkoformista francia lap mit hoz le, es egy nyiltan baloldali, snowflake hangvetelu lapnal mi johet le, teljesen nonszensz. Szinte biztos hogy azt a Mohamed Karikaturat sem hozta volna le a Guardian, ahogy a Charlie Hebdonal meg talalsz Netanjahus karikaturat is.
Az eljarast persze lehet biralni, hogy egybol rasutik hogy antiszemita...stb. Minden politakai palettan vannak identetias problemak, es wtf dontesek ilyen kenyes ugyebkben, tehat en sem ertek egyet az elbocsatasaval, de egybol a szolasszabadsagot temetni oriasi aranytevesztes.