Tehát a hozzánk gyere mert mi nyertük a BLt, a Real meg most szar, az korrekttubatibi írta: Egyébként Guardiola teljesen korrekt évek óta, levetkőzte a Barcelonás dolgokat.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 14., szombat 21:23
Tehát a hozzánk gyere mert mi nyertük a BLt, a Real meg most szar, az korrekttubatibi írta: Egyébként Guardiola teljesen korrekt évek óta, levetkőzte a Barcelonás dolgokat.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. október 14., szombat 20:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 14., szombat 20:22
HozzászólásSzerző: cart » 2023. október 14., szombat 12:06
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. október 14., szombat 11:54
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 14., szombat 9:17
Ez meg nem hír, ezt írjuk már egy ideje páran. Ahol a szülők az ügynökök ott a karrier úgy is néz ki. Értem én, hogy egy rendes ügynöknek is a saját zsebe az érdeke, de ha szarul végzi a dolgát leváltják, egy szülőnél más azért. Neymarnak is az elején kellett volna, csak akkor még gyerek fejjel ezt nem is értik.Whiteheart írta: Nem látom sehol, de volt egy ilyen hír is több helyen:
https://www.goal.com/en/lists/explained ... 8de1d16e56
Hogy ahhoz h mbappe jöhessen ahhoz meg kell válnia az anyjától mint ügynöktől, ki kell rugnia, stb. És vmi profinak kell a helyére lépnie ...
Akkor valszeg ezért is nagyon ragaszkodott a családja hogy legalább egy évig még hadd képviselhesse, mmint hogy egy évig még megpakolják magukat és azt a nagy összeget megkapják mert tudták hogy a Reallal ennek vége lenne?
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2023. október 14., szombat 8:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 12., csütörtök 22:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 12., csütörtök 22:14
Erre nem eleg az up, kell a szobeli megerosites islestat írta: En amig elek bizni fogok Zizouban.![]()
Ha öt valasszak Carlo helyett nekem nincs vele bajom ahogy Xabi-t is megneznem elobb utobb.
De amugy iden szerintem nincs baj Carloval. Atleti ellen benezte de hozzuk szepen a meccseket classic csatar nelkul.
Abbol foz amilye van.
HozzászólásSzerző: Bullit » 2023. október 12., csütörtök 22:02
1) Azt nem szabad elfelejteni, hogy Ő kért csatárt de nem kapott, meg lett mondva, hogy Bappe vagy senki.lestat írta: En amig elek bizni fogok Zizouban.![]()
Ha öt valasszak Carlo helyett nekem nincs vele bajom ahogy Xabi-t is megneznem elobb utobb.
De amugy iden szerintem nincs baj Carloval. Atleti ellen benezte de hozzuk szepen a meccseket classic csatar nelkul.
Abbol foz amilye van.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. október 12., csütörtök 21:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 12., csütörtök 21:28
Azért a keret se volt olyan mint előtte.Sierra írta: ZZ fénye már megkopott, második regnálása alatt már messze nem volt olyan a csapat mint az első időszakban. A játék is sokat romlott, én se szeretném őt már edzőnek. Mindenképp Xabinak kéne jönnie.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. október 12., csütörtök 20:48
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 12., csütörtök 20:25
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. október 12., csütörtök 20:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 12., csütörtök 16:30
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 12., csütörtök 16:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. október 12., csütörtök 15:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 12., csütörtök 13:02
Nemjó úgy ahogy van de annyi buziság van már az ember körül, hogy rohadt nagy rizikó leigazolni a világ összes pénzéért. Megvárnám inkább a következő nagy tehetséget és lecsapni rá mint bellinghemre vagy átülni a haaland vonatra lassan megunja a cityt.wZoLee7 írta:Vagyis a többség szerint jó úgy a támadó sorunk ahogy most van? Én kétlem. Pont, hogy egy MBappenyire vagyunk attól, hogy a támadó sorunk abszolút elite legyen. Lehet ezt foltozgatni Joseluval meg hasonló kaliberű játékosokkal, de akkor jön az ami a megy a meccs topicban van minden héten. Amihez neki kell 10 helyzet, ahhoz Bappenak elég lesz 2-3 és ez nagyon sokat számít. Majd kiderül, messze van még a nyár, igazából minden attól függ majd ki lesz jövőre az edző és mi lesz a felállás, mert ha nem marad a 10-es akkor Jude sem lesz ennyire eredményes.KAG írta:
Amúgy lassan jöhetne egy új szavazás, hogy ki szeretné Mbappet.
Szerintem már többen vagyunk azok, akik azt mondják, hogy ide inkább nem kell jönni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. október 12., csütörtök 12:57
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem