Ha öt valasszak Carlo helyett nekem nincs vele bajom ahogy Xabi-t is megneznem elobb utobb.
De amugy iden szerintem nincs baj Carloval. Atleti ellen benezte de hozzuk szepen a meccseket classic csatar nelkul.
Abbol foz amilye van.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. október 12., csütörtök 21:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 12., csütörtök 21:28
Azért a keret se volt olyan mint előtte.Sierra írta: ZZ fénye már megkopott, második regnálása alatt már messze nem volt olyan a csapat mint az első időszakban. A játék is sokat romlott, én se szeretném őt már edzőnek. Mindenképp Xabinak kéne jönnie.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. október 12., csütörtök 20:48
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 12., csütörtök 20:25
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. október 12., csütörtök 20:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 12., csütörtök 16:30
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 12., csütörtök 16:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. október 12., csütörtök 15:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 12., csütörtök 13:02
Nemjó úgy ahogy van de annyi buziság van már az ember körül, hogy rohadt nagy rizikó leigazolni a világ összes pénzéért. Megvárnám inkább a következő nagy tehetséget és lecsapni rá mint bellinghemre vagy átülni a haaland vonatra lassan megunja a cityt.wZoLee7 írta:Vagyis a többség szerint jó úgy a támadó sorunk ahogy most van? Én kétlem. Pont, hogy egy MBappenyire vagyunk attól, hogy a támadó sorunk abszolút elite legyen. Lehet ezt foltozgatni Joseluval meg hasonló kaliberű játékosokkal, de akkor jön az ami a megy a meccs topicban van minden héten. Amihez neki kell 10 helyzet, ahhoz Bappenak elég lesz 2-3 és ez nagyon sokat számít. Majd kiderül, messze van még a nyár, igazából minden attól függ majd ki lesz jövőre az edző és mi lesz a felállás, mert ha nem marad a 10-es akkor Jude sem lesz ennyire eredményes.KAG írta:
Amúgy lassan jöhetne egy új szavazás, hogy ki szeretné Mbappet.
Szerintem már többen vagyunk azok, akik azt mondják, hogy ide inkább nem kell jönni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2023. október 12., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. október 12., csütörtök 12:28
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. október 12., csütörtök 12:26
Ez tipikus ló túloldala.wZoLee7 írta:Vagyis a többség szerint jó úgy a támadó sorunk ahogy most van? Én kétlem. Pont, hogy egy MBappenyire vagyunk attól, hogy a támadó sorunk abszolút elite legyen. Lehet ezt foltozgatni Joseluval meg hasonló kaliberű játékosokkal, de akkor jön az ami a megy a meccs topicban van minden héten. Amihez neki kell 10 helyzet, ahhoz Bappenak elég lesz 2-3 és ez nagyon sokat számít. Majd kiderül, messze van még a nyár, igazából minden attól függ majd ki lesz jövőre az edző és mi lesz a felállás, mert ha nem marad a 10-es akkor Jude sem lesz ennyire eredményes.KAG írta:
Amúgy lassan jöhetne egy új szavazás, hogy ki szeretné Mbappet.
Szerintem már többen vagyunk azok, akik azt mondják, hogy ide inkább nem kell jönni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 12., csütörtök 12:01
Vagyis a többség szerint jó úgy a támadó sorunk ahogy most van? Én kétlem. Pont, hogy egy MBappenyire vagyunk attól, hogy a támadó sorunk abszolút elite legyen. Lehet ezt foltozgatni Joseluval meg hasonló kaliberű játékosokkal, de akkor jön az ami a megy a meccs topicban van minden héten. Amihez neki kell 10 helyzet, ahhoz Bappenak elég lesz 2-3 és ez nagyon sokat számít. Majd kiderül, messze van még a nyár, igazából minden attól függ majd ki lesz jövőre az edző és mi lesz a felállás, mert ha nem marad a 10-es akkor Jude sem lesz ennyire eredményes.KAG írta:Amúgy lassan jöhetne egy új szavazás, hogy ki szeretné Mbappet.ELSiete írta: .@EduAguirre7: "Kylian Mbappé has already booked his house in Madrid."
Hello skacok.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 12., csütörtök 11:58
Legalább lesz relevans meccsperce, márha beválogatják az 5 percekre.kodo írta:Real Madrid will almost certainly lose Brahim Díaz for a month (January - February 2024) due to the African Cup.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. október 12., csütörtök 11:54
HozzászólásSzerző: KAG » 2023. október 11., szerda 22:47
Amúgy lassan jöhetne egy új szavazás, hogy ki szeretné Mbappet.ELSiete írta: .@EduAguirre7: "Kylian Mbappé has already booked his house in Madrid."
Hello skacok.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 11., szerda 21:39
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 11., szerda 13:22
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2023. október 11., szerda 12:08
Nekem ez valamiért kimaradt, hogy ő idén januártól már marokkói válogatott lett.kodo írta:Real Madrid will almost certainly lose Brahim Díaz for a month (January - February 2024) due to the African Cup.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 11., szerda 11:14
Jon Bappe januarban.Mickey írta: ebben az időszakban simán kaphatott volna lehetőséget, azért elől így sem vagyunk túl acélosak darabszámban...ésatöbbi.
![]()
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem