Konkrétan sikeresebb volt mint Zidane minden szinten, ha a csapattal megnyert dolgokat nézzük.
Értem, hogy nem egy ZZ, de hát ki a fenét akartok, akit fix nem kezdenek ki?
Őt szerintem fix nem fogják, túlságosan kibaszottul menő
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. október 22., vasárnap 10:43
HozzászólásSzerző: mero » 2023. október 22., vasárnap 10:17
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. október 22., vasárnap 9:45
Kit hoznál helyette?ToniKroos írta: Én már tavasszal mondtam, hogy nyáron mennie kellett volna az öregnek. Nagyon remélem, hogy bármi is lesz ez az utolsó szezonja itt, mert igaz vannak hiányposztok a csapatban, de edzői poszton is tudnánk azért előre lépni. Carlo menjen csak a brazilokhoz levezetni, ide meg Xabi aztán jónapot.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 22., vasárnap 7:49
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. október 22., vasárnap 0:43
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. október 21., szombat 21:39
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 21., szombat 20:47
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. október 12., csütörtök 11:27
Igen, másodjára elolvasva már világosKercsó írta:tiszteletbeli doktori címel magico írta:
Nem vagyok benne biztos, hogy erre valóban jár doktori cím, de gratula a Donnak![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. október 12., csütörtök 11:21
tiszteletbeli doktori címel magico írta:Nem vagyok benne biztos, hogy erre valóban jár doktori cím, de gratula a DonnakELSiete írta: Carlo Ancelotti received his honorary doctorate at the University of Parma
He was awarded his Master's degree in Theory and Methods of Preventive and Adapted Physical Activities!
It's Dr. Ancelotti now
https://twitter.com/ESPNFC/status/17121 ... FIIqA&s=19![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. október 11., szerda 19:47
Nem vagyok benne biztos, hogy erre valóban jár doktori cím, de gratula a DonnakELSiete írta: Carlo Ancelotti received his honorary doctorate at the University of Parma
He was awarded his Master's degree in Theory and Methods of Preventive and Adapted Physical Activities!
It's Dr. Ancelotti now
https://twitter.com/ESPNFC/status/17121 ... FIIqA&s=19
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. október 11., szerda 17:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 10., kedd 21:20
Vini 5 meccset, Rodrygo 3 meccset játszott össz-vissz a Castillában onnantól csak a nagycsapatban.Kerlon írta:Endrick szerintem 1 év castilla lesz, ahogy Vini es Rodrygo is nyomta kb.CS0ki írta: Bár az utóbbi időben mérsékelten jött be, de simán benne van, hogy Endricket passzoljuk is kölcsönbe. Annyira azért nem tündököl braziloknal, és nem is játszik annyit, hogy abból az következzen, hogy egyből a Madrid keretében kell kezdenie jövőre. Szerintem nála kölcsön a reális. Persze sok idő van még addig.
Joselu szerintem bőven elfer, nyilván ideális esetben nem fog sokat játszani. De ugye még az is lehet, hogy ha kell pénz, akkor rodrygobol pénzt csinálunk...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. október 10., kedd 20:52
Endrick szerintem 1 év castilla lesz, ahogy Vini es Rodrygo is nyomta kb.CS0ki írta: Bár az utóbbi időben mérsékelten jött be, de simán benne van, hogy Endricket passzoljuk is kölcsönbe. Annyira azért nem tündököl braziloknal, és nem is játszik annyit, hogy abból az következzen, hogy egyből a Madrid keretében kell kezdenie jövőre. Szerintem nála kölcsön a reális. Persze sok idő van még addig.
Joselu szerintem bőven elfer, nyilván ideális esetben nem fog sokat játszani. De ugye még az is lehet, hogy ha kell pénz, akkor rodrygobol pénzt csinálunk...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 10., kedd 20:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 20:42
Ket orrfujas, kialussza lapozzunkRealista24 írta: Volt mar, hogy Perez megint Covidos?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 10., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. október 5., csütörtök 13:44
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 5., csütörtök 13:40
Sztem el fog férni ha jön Mbappé. Endrick meg amekkora zsákbamacska lesz, egy közel ingyen Joselu szerintem kihagyhatatlan. Más kérdés, hogy játszani nem fog sokat.realmadrid95 írta:Valoszinulez Perez hoz egy csatart, jon Endrick is, szoval nem hiszem, hogy Joselu marad sajnos.Pad'em írta: Joseluról pont, hogy olyan hírek voltak, hogy aktiváljuk majd a vásárlási opciót hamarosan mert annyira elégedettek vagyunk vele. Reálisabban is hangzik, minthogy az a Xabi aki itt sincs már a jövő évi keretünkkel foglalkozik. Pure bullshit, 100% nem volt semmi ilyen.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 5., csütörtök 13:35
Valoszinulez Perez hoz egy csatart, jon Endrick is, szoval nem hiszem, hogy Joselu marad sajnos.Pad'em írta: Joseluról pont, hogy olyan hírek voltak, hogy aktiváljuk majd a vásárlási opciót hamarosan mert annyira elégedettek vagyunk vele. Reálisabban is hangzik, minthogy az a Xabi aki itt sincs már a jövő évi keretünkkel foglalkozik. Pure bullshit, 100% nem volt semmi ilyen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 5., csütörtök 12:41
Ez egy egeszen pontosan 721 kovetovel rendelkezo oldal, madridista szintu honlappal, es gondolom olyan minosegu forrasokkal, mint ami nekem van.Mester77 írta: Továbbra is tartja magát a hír, hogy Carlo Ancelotti az utolsó idényét tölti a Real Madridnál. Florentino Pérez elnök állítólag gőzerővel keresi az utódot, és továbbra is a Bayer Leverkusen spanyol mestere, Xabi Alonso a legesélyesebb a posztra @RealMadridConfidencial.
A portál úgy tudja, hogy a tréner a csapat keretének felfrissítésével kezdene, és biztosan nem számítana az Andrij Lunin, Lucas Vázquez, Ferland Mendy hármasra, ami egybevág a vezetőség szándékával.
A fiatal szakember azonban úgy tudni, elküldené a csapattól Joselut, Dani Ceballost és Brahim Díazt is.
Ez jelentős feszültséget okozhat, mert Pérez terveiben mindhárman szerepelnek
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem