Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 11., szerda 23:37

egeszen kabaré, hogy mig ukrajnaban meg gázában percenként nő a halottak száma, liverpoolban pl azon ment a tünti, hogy most mi is a nő igazából..... :coffee:
thereisonly1ronaldo

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. október 11., szerda 8:19

R. Carlos írta: F@sz ki van azzal, hogy van a világon 5-6 háttérhatalom, amikből 2-3-nak az a célja, hogy fegyverrel kereskedjen, ezért tönkreteszi az egész világot.
mindegyik háttérhatalom fegyverrel (is) kereskedik. másképp nem lehetne az.

ez elég kemény most már, és még csak ezután fog eszkalálódani.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. október 11., szerda 6:59

ANDS írta:
Kercsó írta: …..
10éve irtja/terrorizálja izrael a palesztinokat, és jó formán senki nem beszél róla.
…..
Ez a konfliktus sokkal régebbi. Gyakorlatilag azóta nagyon feszült ott a helyzet, amióta az angolok kivonultak a gyarmatukról a 2. Vh. után. De van itt történelem tanár, ő biztosan jobban ismeri a helyzetet.
több 10évet akartam írni.
75 éve élesedett ki a konfliktus. azóta vannak a palesztinok katonai terror alatt. azóta gyilkolja egymást a 2 fél folyamatosan.
anno Izrael kezdte a népírtást, de előbb 2 rendben volt nagy kolónizálás a zsidók részéről, amikor szépen lassan bekebelezték Palesztinát, le se szarva az ott élőket. ebben valamiért (💰💰💰) a nyugat mindig is partner volt.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. október 11., szerda 6:48

F@sz ki van azzal, hogy van a világon 5-6 háttérhatalom, amikből 2-3-nak az a célja, hogy fegyverrel kereskedjen, ezért tönkreteszi az egész világot.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. október 10., kedd 20:55

Realista24 írta:
Remy írta:

De, pont ez a lenyeg, hogy de.

Beszelni meg tovabbra is beszelhet mindenki barmirol, amig nem okoskodas lesz belole.
Ez vilagos, de kinek van arra ideje (vagy mi ertelme van egyaltalan annak), hogy egy adott temaval kapcsolatos parbeszedet nezzen, amibe egy relevans szemely sincs involvalva?

(kerdezem attol, aki evi haromszor ff maratont tart :roll: )
Youtube-on az ilyen tipusu beszelgetos musorok altalaban timestamp-elve vannak. Ha valamiert nem erdekel egy tema, ket kattintassal ugorhatsz a kovetkezore, ami meg lehet, hogy erdekes. De szerintem a legtobben kozben dolgoznak, utaznak, nem csak ott ulnek a telefon/laptop/tv elott es nezik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 19:57

https://vm.tiktok.com/ZGJ3uqnR8/

Itt is van, szambol vette ki a szavakat.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 10., kedd 19:57

Remy írta:
Realista24 írta:

Az a baj, hogy a leirtak alapjan a gamer fiuk nem kezelik helyen magukat.

Beszelni meg tovabbra is beszelhet mindenki barmirol, amig nem okoskodas lesz belole.
Ez vilagos, de kinek van arra ideje (vagy mi ertelme van egyaltalan annak), hogy egy adott temaval kapcsolatos parbeszedet nezzen, amibe egy relevans szemely sincs involvalva?

(kerdezem attol, aki evi haromszor ff maratont tart :roll: )
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mero

HozzászólásSzerző: mero » 2023. október 10., kedd 18:27

hehetheoriginal írta:
amit viszont abszolut pozitivnak latok, pl a jovanezigy, ami a fiataloknak szol politikarol, es bar ott is erosen hianyos a tudas es a prezentacios kepesseg, de legalabb elinditanak valamit, es ha zuditjak egyre jobban es tobbet a politikusok szarjait a fiatal generaciora, hatha elindul valami.
fam, puzser, oszkar, ugyanezeket
Ők lennék a pozitív példa a Vr-os gyerekekkel szemben?
Egy reddit/hungary csoportra lőtt tartalom az elcsépelt és unalmas fideszezéssel, a celebeken való remegésekkel és gúnyolódásokkal?

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. október 10., kedd 18:01

Balazsek hallgatoi azt akarjak hallani, hogy legalabb egyikuk mas velemenyen legyen, meg akkor is, ha nem hisz benne. Majd az egesz vitat feloldjak egy kakis hirrel, ami utan ujra mindenki happy.
szerintem ezt csak ők szeretnék hogy így legyen.
engem pl kurvára idegesítenek balázs konteoi és hogy már feri és jani is inkább alig mond valamit mert balázs utána ha kell 5x megismétli ugyanazt a faszságát amiben ő hisz csak meg egy apró kicsi redditező réteg talán akik szintén konteohívők
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. október 10., kedd 17:22

Kercsó írta: ha fel akarjátok cseszni magatokat, akkor olvassatok kommenteket :fpalm:

csodálkozunk a ⅔-on, mikor a sötét középkorban több értelem szorult az emberekbe, mint manapság :smile:
ezt olvasni is borzasztó de én hiszek benne, hogy a szociális platformok az emberi szenny gyűjtőhelye. aki ott ilyen módon nyilvánul meg az annyit ér kb. de ebből van a kevesebb, bár az tény hogy ez a látványosabb. de az értelmesebb ilyen helyre nem ír már gyakran.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. október 10., kedd 17:17

ha fel akarjátok cseszni magatokat, akkor olvassatok kommenteket :fpalm:

csodálkozunk a ⅔-on, mikor a sötét középkorban több értelem szorult az emberekbe, mint manapság :smile:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 17:15

Vr nem kell hogy belealljanak vagy allast foglaljanak - bocs de lehet szarul fogalmaztam delelott -, de bemutatni se tudjak az adott temat, elismetlik azt a 2%nyi dolgot, amit epp olvastak ket headshot között, de melyen, reszletesen semmit se ismertetnek, innentol meg akar karosnak is lehetne mondani az ezzel valo foglalatoskodasukat, mert tul sokan hallgatjak oket ehhez.
Ertem hogy remy azt mondja beszelgetnek, nem pedig okoskodnak vagy szakertoskodnek, de innentol csak ipari hulladeknak lehet nevezni a produktumot, tenyleg semmire se jo, idot vesznek el vele a hallgato eletebol.
Pisti mondja, Jani hummog es bologat, helyesell, ennyi az osszes beszelgetesuk kb.
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. október 10., kedd 17:12

En tegnap este meghallgattam Balazsekat, egy "Izrael szakertovel" meg egy onkentes katonaval beszeltek, akit erdekel, itt a resz. Hetvegen annyira nem kovettem a hireket, nekem eleg jo kis osszefoglalo volt.

Nem vagyok egy allando Happy Hour hallgato, de ha mar ennyire porog a topic, meghallgattam a VR-osokat is. Azt hittem Pisti beleszaladt valami hulyesegbe vagy epp semmit nem mondott. Az viszont erzodott, hogy utana olvasott, nem csak elotte 5 perccel megnezte mi tortent hetvegen.

Aki Puzsert hallgat, az elvarja, hogy 100%-os energiaval belealljon egy temaba, Oszinak pedig 80%-ban legyen egy vicces mondata hozza, nagy ritkan felhaborodjon es vitatkozzon vele. par hete jott ki ezekrol egy video, van par vicces pillanat (A vitatkozasban igazan Bulcsu szokott jo lenni, mondjuk nagyon ritkan ertek vele egyet, viszont a musornak jot tesz)

Balazsek hallgatoi azt akarjak hallani, hogy legalabb egyikuk mas velemenyen legyen, meg akkor is, ha nem hisz benne. Majd az egesz vitat feloldjak egy kakis hirrel, ami utan ujra mindenki happy.

A VR-osok altalaban bemutatjak mindket oldalt, csak epp nem tesznek igazsagot. Aki ugy hallgatja oket, hogy beleallast vagy vitat var, az nyilvan csalodni fog. Az neha erzodik, hogy nekik ez egy projekt a sok kozul, es 1-1 temanak jot tenne, ha musor elott kicsit tobb idot szannanak ra vagy egy szerkeszto, aki elejuk rakja az olvasni valot.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 16:32

ha beszelhet barki barmirol, akkor ugye mindenki azt nez, amit akar :coffee: :roll:

Mondjuk ez rad is igaz. :D
de en mondtam hamarabb, ugyhogy nyenyenyee :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 10., kedd 16:31

Realista24 írta:
Remy írta: Amugy komolyan Puzser van felhozva gamerek ellen? :lol:

Azert helyen tudjatok kezelni a dolgokat, az a lenyeg.

hehetheoriginal írta:

hudekurva nehez lehet veled minden nap :lol: :lol:
respekt minden erintettnek :lol:
Mondjuk ez rad is igaz. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 16:28

ha ez kielegit remy, amikor puzser is hebehoba mesterseges intelligenciarol vagy tudomisen focirol beszel, o is szet van oltva, mert hisz nincs benne nyakig ugy a temaban, mint mondjuk az aktualpolitikaban, vagy epp mint a gamer kisfiuk a legujabb dlc-kben es nvidia fejlesztesekben...
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 10., kedd 16:25

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 16:24

hudekurva nehez lehet veled minden nap :lol: :lol:
respekt minden erintettnek :lol:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 10., kedd 16:22

Amugy komolyan Puzser van felhozva gamerek ellen? :lol:

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. október 10., kedd 16:19

hehetheoriginal írta:
zsozeatya fele botkaszt nem tudom milyen, de mar o is regen tullepte a streamerkedest, nem latom ertelmet, erre ott vannak a balazsek fele musorok.
1-2 elot elkaptam zsozetol, teljes agyi leepules, ok is igyekeznek ovatosan menni amugy, de annyira lassu, szoval latszik, hogy nem egy pl puzser szellemi szintjevel es muveltsegevel, beszelokejevel es valasztekossagaval rendelkeznek.
de beleneztem, nem adta, uncsi volt, nem pazarlom ra az idot, a 10 perces highlight mixek, amikben ki vannak szedve a poenok, az jobb amugyis.

amit viszont abszolut pozitivnak latok, pl a jovanezigy, ami a fiataloknak szol politikarol, es bar ott is erosen hianyos a tudas es a prezentacios kepesseg, de legalabb elinditanak valamit, es ha zuditjak egyre jobban es tobbet a politikusok szarjait a fiatal generaciora, hatha elindul valami.
fam, puzser, oszkar, ugyanezeket csinaljak, csak ott siman elhiszem, hogy egy tinedzser vagy nem ertelmisegi fiatal fel se fogja mirol beszelnek, nem tudja kovetni a dolgokat meg a gondolatmenetet, egyszeruen nincs meg hozza a hattertudasa, muveltsege.
Okoskodsz vagy beszelsz valamirol, az nem egy es ugyanaz.

Pont ez a lenyeg. Pistiek beszelgetnek temakrol, nem pedig megmondjak, hogy mi is a franko.
innentol kezdve teljes idopazarlas nezokent. csak azert mert ok beszelnek? vagy miert kellene oket nezni? mert szemelyi kultusz?
Ne felejtsük el Zsozé szerencsejátékos dolgait se…
Ő is kezd nagyon károssá válni, pedig simán elszórakozhatott volna az eddigi dolgaival, dehát pénz beszél…

Puzsérékkal a dolgok 50%-ban nem értek egyet, de ott építő viták és gondolatébresztő témák pörögnek folyamatosan, ami nagyon hiányzik nem csak itthonról, de az egész világból.

Jólvanezígy szokott menni reggelente, kicsit kezd elfáradni a dolog szerintem, de szatirikus politikai-közéleti összefoglalónak megfelel, ha nem akarsz egésznap ezekről olvasni.
Hala Madrid y nada más 🤍

Vissza: