ANDS írta:
kecsu10 írta:
Néztem, amikor odaért a sztori, hogy Madridba igazolt, előjött a rengeteg rossz emlék. Perez azt nagyon benézte, a megalomániája beletaszította azt a csodálatos keretet a teljes nihilbe. Mentségére szóljon, hogy második regnálása alatt javította a dolgot.
Nekem akkor nőne nagyot a szememben Perez, ha elengedné Mbappet, ês jhv - t igazolna, meg egy Joselu kaliberű centert előre.
Joselu szimpatikus játékos, de képességei alapján nem Madrid kezdő!! center. Ebből felesleges kettő véleményem szerint. De ahogy néztem ezt a dokut, azon agyaltam, hogy értem én a bevételt, de könyörgöm a világ legjobban beadó játékosát elhoztuk, úgy, hogy egy Ronaldo volt a center, aki konkrétan alig fejelt életében. Mindezt úgy, hogy azon a poszton volt egy Figo is! Aztán persze berakta kkp-ra Beckhamet, ahol dupla nulla volt. Edzőnek kvejrozst, most netflixen, ennyi év után is azt éreztem, hogy kihajítom a tvt, annyira nulla volt az ember. Egy jó edző és egy jó koncepció kellett volna csak, mert olyan keret még egyszer nem lesz már. Micsoda futballisták voltak aztamindenit neki. De jó lenne most egy Raul ha feltűnne az ifiben, de akár egy Morientes is. Egyébként szerintem sem feltétlenül több Mbappe mint Henry volt, a szint lett más. Henry akkor egy második polcos klasszis volt, mert fölötte is volt egy polc. Zidane, Ronaldo, vagy éppen Figo. Ma ez már nem így lenne. Én is amellett vagyok, hogy kéne ez a francia gyerek, de a világ megváltozott, most már a pénz az araboknál van, nagyon nehéz lesz elhozni onnan sajnos.