sok túlfizetett játékos példát vehetne róla...még ilyen állapotban is az igaz ügyet képviseli, önmagát nem kímélve !
Tisztelet !

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. október 10., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 10., kedd 21:46
Azaz. Mint a török meg dél-amcsi szappanoperák. Összeesés közben drámai zene, majd a sírós, drámai arcokra ráközelítés, balfasz vágásokkal fűszerezve.dzsi91 írta:Mint valami zs kategóriás tv sorozatRealista24 írta: Negreirat ma elvittek egy orvosi vizsgalatra, hogy megallapitsak, alkalmas-e tanuskodni es VELETLEN pont osszeesett az epulet elott (aztan persze felsegitettek), amit VELETLEN pont kameraztak is.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 10., kedd 21:24
Mint valami zs kategóriás tv sorozatRealista24 írta: Negreirat ma elvittek egy orvosi vizsgalatra, hogy megallapitsak, alkalmas-e tanuskodni es VELETLEN pont osszeesett az epulet elott (aztan persze felsegitettek), amit VELETLEN pont kameraztak is.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 10., kedd 20:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 10., kedd 20:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 9., hétfő 17:03
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. október 9., hétfő 8:17
🗣Az első hírek szerint Koundé térdszalag-húzódást szenvedett, több hétre kidől a védelemből!realistahuni írta: Koundét is le kellett cserélni még félidő előtt.
Utolérték őket is a sérülések, kíváncsi vagyok hány embert drótoznak össze a clasicora.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 9., hétfő 7:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 9., hétfő 7:09
Kounde labara a hentes kolyok esettrealistahuni írta: Koundét is le kellett cserélni még félidő előtt.
Utolérték őket is a sérülések, kíváncsi vagyok hány embert drótoznak össze a clasicora.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. október 9., hétfő 6:29
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 6., péntek 15:08
Nincs meg a blhez az eronlete, raadasul az mlsbol is tavozni szeretne, valoszinuleg argentinaban fog levezetni.Anthony írta: Na már készülődik Messi kölcsönadása a Barcának. Januárban érkezhet.
Számítottam erre a húzásra. Az MLS elmegy egy jó hosszú szünetre, unatkozna a fiú, pont kapóra jön a katalánoknak. Livescore már be is lebegtette:
https://www.livescore.com/en/news/trans ... 053611347/
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. október 6., péntek 14:21
világi lenne ha Messivel esnének ki az első körben a play offbandzsi91 írta:Rohadt nagy faszság lenne barszáék részéről úgyhogy én nagyon adnám. Bl nyolcaddöntőkre még pont hiányzik nekik egy meccsenként 3 kilómétert sétáló 100 éves messi.Anthony írta: Na már készülődik Messi kölcsönadása a Barcának. Januárban érkezhet.
Számítottam erre a húzásra. Az MLS elmegy egy jó hosszú szünetre, unatkozna a fiú, pont kapóra jön a katalánoknak. Livescore már be is lebegtette:
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. október 6., péntek 13:56
Rohadt nagy faszság lenne barszáék részéről úgyhogy én nagyon adnám. Bl nyolcaddöntőkre még pont hiányzik nekik egy meccsenként 3 kilómétert sétáló 100 éves messi.Anthony írta: Na már készülődik Messi kölcsönadása a Barcának. Januárban érkezhet.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. október 6., péntek 13:51
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. október 6., péntek 9:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 6., péntek 9:07
Azt olvastam, hogy ne katalankodjunk marcsababarca írta:
Az meg, hogy spanyol bajnok 16 évesen, hát óriási tett, marha sokat tett hozzá, ne komolytalankodjunk már.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. október 6., péntek 9:06
HozzászólásSzerző: Toti » 2023. október 6., péntek 8:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. október 6., péntek 8:56
Hiaba magyarazod neki, ugysem erti.realmadrid95 írta:rikko írta:
Leírtam nem ? 16 évesen több foci van benne , mint egy kiforrt Asensioban.
Yamal gólt is lőtt a felnőtt válogatottban 16 évesen, Asensio 16 évesen a saját korosztályában bohóckodott.
Yamal korosztálya egyik legnagyobb tehetsége, Asensio semmilyen korosztály legjobb 20 játékosa nem volt.
Asensio 16 évesen nem lett spanyol bajnok , ellenben Yamal-al.
Egyelőre ennyi
8 merkozesen 0gol, 1 golpassz volt a merlege, nem miatta lett bajnokok, igy teljesen irrelevans osszehasonlitas.
Asensio 16 evesen nem 8, hanem 20 merkozest jatszott a Mallorcaval es akkor nagyobb tehetsegnek volt tartva, mint most Yamal. Annyi volt a kulonbseg, hogy anno neki a valogatottsagert Iniestaval, David Silvaval, Fabregasszal kellett megkuzdenie, nem Ruizzal, Pinoval vagy eppen Canalesszel.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. október 6., péntek 8:47
rikko írta:Leírtam nem ? 16 évesen több foci van benne , mint egy kiforrt Asensioban.Realista24 írta:
Nalad van baj a toronyban, mivel azt kerdeztem, hogy MI A KULONBSEG A 16 EVES ASENSIO ES A 16 EVES Yamal vagy hogy irjak kozott.
De mivel fogalmad sincs, ezert terelsz.
Yamal gólt is lőtt a felnőtt válogatottban 16 évesen, Asensio 16 évesen a saját korosztályában bohóckodott.
Yamal korosztálya egyik legnagyobb tehetsége, Asensio semmilyen korosztály legjobb 20 játékosa nem volt.
Asensio 16 évesen nem lett spanyol bajnok , ellenben Yamal-al.
Egyelőre ennyi
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem