hudekurva nehez lehet veled minden napRemy írta: Amugy komolyan Puzser van felhozva gamerek ellen?![]()
Azert helyen tudjatok kezelni a dolgokat, az a lenyeg.

respekt minden erintettnek

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 16:24
hudekurva nehez lehet veled minden napRemy írta: Amugy komolyan Puzser van felhozva gamerek ellen?![]()
Azert helyen tudjatok kezelni a dolgokat, az a lenyeg.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 10., kedd 16:22
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. október 10., kedd 16:19
Ne felejtsük el Zsozé szerencsejátékos dolgait se…hehetheoriginal írta:1-2 elot elkaptam zsozetol, teljes agyi leepules, ok is igyekeznek ovatosan menni amugy, de annyira lassu, szoval latszik, hogy nem egy pl puzser szellemi szintjevel es muveltsegevel, beszelokejevel es valasztekossagaval rendelkeznek.zsozeatya fele botkaszt nem tudom milyen, de mar o is regen tullepte a streamerkedest, nem latom ertelmet, erre ott vannak a balazsek fele musorok.
de beleneztem, nem adta, uncsi volt, nem pazarlom ra az idot, a 10 perces highlight mixek, amikben ki vannak szedve a poenok, az jobb amugyis.
amit viszont abszolut pozitivnak latok, pl a jovanezigy, ami a fiataloknak szol politikarol, es bar ott is erosen hianyos a tudas es a prezentacios kepesseg, de legalabb elinditanak valamit, es ha zuditjak egyre jobban es tobbet a politikusok szarjait a fiatal generaciora, hatha elindul valami.
fam, puzser, oszkar, ugyanezeket csinaljak, csak ott siman elhiszem, hogy egy tinedzser vagy nem ertelmisegi fiatal fel se fogja mirol beszelnek, nem tudja kovetni a dolgokat meg a gondolatmenetet, egyszeruen nincs meg hozza a hattertudasa, muveltsege.
innentol kezdve teljes idopazarlas nezokent. csak azert mert ok beszelnek? vagy miert kellene oket nezni? mert szemelyi kultusz?Okoskodsz vagy beszelsz valamirol, az nem egy es ugyanaz.
Pont ez a lenyeg. Pistiek beszelgetnek temakrol, nem pedig megmondjak, hogy mi is a franko.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. október 10., kedd 16:12
A kérdés csak az, hogy a 15. perc után mi történt?P. Krisz írta:Az egyik Lies of P stream alatt 15 percig osztotta valaki Pistit, de igen egyből bannolnak...sajnos az ő komment szekciójukban kétlem, hogy erre lenne lehetőség, mert csak gyanítom, hogy azonnal bannolnának, ha kritikát fogalmaznék meg. Úgy tudom ennél kevesebbért is tiltják az embereket![]()
Én úgy látom, hogy Pisti eleve intellektuálisan nagyon ki van mérve, míg Jani egyébként egy intelligens arcnak tűnik csak valamiért nem mer ellentmondani Pistinek, pedig még csak nem is kellene szakértőket meghívniuk, ők is jókat vitázhatnának, de Pisti képtelen erre és, ha valaki “betámadja” érvekkel, akkor csak óvodás módjára el kezd személyeskedni.hehetheoriginal írta: Nem veletlen nem allnak bele a temakba es maradnak a felszinen semlegesen.
Nem csak a tajekozottsaguk hianya miatt. Aht lehet javitani.
De ha mar valamirol beszelnek, akkor illene elmelyedni a temaban.....
Ez igy eleg amator, csak azert, nehogy nezoket veszitsenek, vagy bannoljak oket, mert allast foglaltak vmi mellett vagy ellen.
De ha ez a szint is eleg, akkor nem varhato el, hogy jobbak legyenek. Ugy tunik nekik maguknak sem fontos ez a fajta minoseg.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 16:09
1-2 elot elkaptam zsozetol, teljes agyi leepules, ok is igyekeznek ovatosan menni amugy, de annyira lassu, szoval latszik, hogy nem egy pl puzser szellemi szintjevel es muveltsegevel, beszelokejevel es valasztekossagaval rendelkeznek.zsozeatya fele botkaszt nem tudom milyen, de mar o is regen tullepte a streamerkedest, nem latom ertelmet, erre ott vannak a balazsek fele musorok.
innentol kezdve teljes idopazarlas nezokent. csak azert mert ok beszelnek? vagy miert kellene oket nezni? mert szemelyi kultusz?Okoskodsz vagy beszelsz valamirol, az nem egy es ugyanaz.
Pont ez a lenyeg. Pistiek beszelgetnek temakrol, nem pedig megmondjak, hogy mi is a franko.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 10., kedd 16:05
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. október 10., kedd 16:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 15:42
Amugy ez mekkora balfasz gondolkodas mar....Remy írta:Nem ertem azt, miutan nem is birod oket, miert nezel bele egyaltalan?untouchable írta:
5. percig bírtam, csak Pisti beszél a semmiről, közben minimum 50x mondta, hogy: “öhm”. Jani eddigi hozzáadott értéke kimerült annyiban, hogy: “ühüm”.
Ivós játéknak remek ez a kontent.
Nem értem azt, ha nem akarnak semmit kibontani ezzel és sok más témával kapcsolatban, akkor egyáltalán minek dobják fel a témát, senki sem kényszeríti és várja el tőlük, hogy olyan dolgokról beszéljenek, ami ennyire megosztó.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 15:30
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2023. október 10., kedd 15:20
Az egyik Lies of P stream alatt 15 percig osztotta valaki Pistit, de igen egyből bannolnak...sajnos az ő komment szekciójukban kétlem, hogy erre lenne lehetőség, mert csak gyanítom, hogy azonnal bannolnának, ha kritikát fogalmaznék meg. Úgy tudom ennél kevesebbért is tiltják az embereket
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. október 10., kedd 15:14
Ezzel kb összefoglaltad a 95% -t a VRHappyHour-nekuntouchable írta: 5. percig bírtam, csak Pisti beszél a semmiről, közben minimum 50x mondta, hogy: “öhm”. Jani eddigi hozzáadott értéke kimerült annyiban, hogy: “ühüm”.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. október 10., kedd 15:04
Konkretan elmondta, amit olvasott, azokat az infokat amiket tud, es azt is elmondta, hogy nem tud allast foglalni, mert akkora a zaj az informacioban, hogy nem tud mire velemenyt epiteni, mert barmi lehet igaz es nem is. Es innen nem tudja eldonteni. Mindekozben kihangsulyozta, hogy ennek az eroszaknak nincs helye a vilagban, ill. hogy ne higgy el mindent amit olvasol.untouchable írta:
5. percig bírtam, csak Pisti beszél a semmiről, közben minimum 50x mondta, hogy: “öhm”. Jani eddigi hozzáadott értéke kimerült annyiban, hogy: “ühüm”.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. október 10., kedd 14:16
Mert Hehe írta, hogy beszéltek erről a témáról és kíváncsi voltam + adtam egy esélyt nekik, hátha valamit kifejtenek ezzel kapcsolatban. Gondolom azért belenézhetek bármilyen kontentbe és normális hangnemben kifejthetem a véleményem, szerintem eddig nem mentem túl ezen a határon velük kapcsolatban és nem is fogok.Remy írta:Nem ertem azt, miutan nem is birod oket, miert nezel bele egyaltalan?untouchable írta:
Nem értem azt, ha nem akarnak semmit kibontani ezzel és sok más témával kapcsolatban, akkor egyáltalán minek dobják fel a témát, senki sem kényszeríti és várja el tőlük, hogy olyan dolgokról beszéljenek, ami ennyire megosztó.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. október 10., kedd 13:18
Nem ertem azt, miutan nem is birod oket, miert nezel bele egyaltalan?untouchable írta:5. percig bírtam, csak Pisti beszél a semmiről, közben minimum 50x mondta, hogy: “öhm”. Jani eddigi hozzáadott értéke kimerült annyiban, hogy: “ühüm”.hehetheoriginal írta: btw volt itt tema a vr-os gyerekekkel valo problema, hat tessek megnezni mit alkottak a happyhourben ebben a temaban![]()
![]()
![]()
Nem értem azt, ha nem akarnak semmit kibontani ezzel és sok más témával kapcsolatban, akkor egyáltalán minek dobják fel a témát, senki sem kényszeríti és várja el tőlük, hogy olyan dolgokról beszéljenek, ami ennyire megosztó.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. október 10., kedd 13:12
5. percig bírtam, csak Pisti beszél a semmiről, közben minimum 50x mondta, hogy: “öhm”. Jani eddigi hozzáadott értéke kimerült annyiban, hogy: “ühüm”.hehetheoriginal írta: btw volt itt tema a vr-os gyerekekkel valo problema, hat tessek megnezni mit alkottak a happyhourben ebben a temaban![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. október 10., kedd 10:32
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 10:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 9:57
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. október 10., kedd 9:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. október 10., kedd 9:50
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem