1-2 elot elkaptam zsozetol, teljes agyi leepules, ok is igyekeznek ovatosan menni amugy, de annyira lassu, szoval latszik, hogy nem egy pl puzser szellemi szintjevel es muveltsegevel, beszelokejevel es valasztekossagaval rendelkeznek.zsozeatya fele botkaszt nem tudom milyen, de mar o is regen tullepte a streamerkedest, nem latom ertelmet, erre ott vannak a balazsek fele musorok.
de beleneztem, nem adta, uncsi volt, nem pazarlom ra az idot, a 10 perces highlight mixek, amikben ki vannak szedve a poenok, az jobb amugyis.
amit viszont abszolut pozitivnak latok, pl a jovanezigy, ami a fiataloknak szol politikarol, es bar ott is erosen hianyos a tudas es a prezentacios kepesseg, de legalabb elinditanak valamit, es ha zuditjak egyre jobban es tobbet a politikusok szarjait a fiatal generaciora, hatha elindul valami.
fam, puzser, oszkar, ugyanezeket csinaljak, csak ott siman elhiszem, hogy egy tinedzser vagy nem ertelmisegi fiatal fel se fogja mirol beszelnek, nem tudja kovetni a dolgokat meg a gondolatmenetet, egyszeruen nincs meg hozza a hattertudasa, muveltsege.
innentol kezdve teljes idopazarlas nezokent. csak azert mert ok beszelnek? vagy miert kellene oket nezni? mert szemelyi kultusz?Okoskodsz vagy beszelsz valamirol, az nem egy es ugyanaz.
Pont ez a lenyeg. Pistiek beszelgetnek temakrol, nem pedig megmondjak, hogy mi is a franko.